Evet ya,zaten o da 2-3 kilo verse iyi olacakİstediğimiz kiloya gelene kadar canım :)))
Geçmiş olsun çocukda zayıflayacak Dallida :)
Şükür diyer okuldan iyi .Bir tane çocuk vardı 7 sınıf okula satır ile gelmiş.İstediği zaman detsten çıkıp istediği sınıfa giriyormuş.Müdürümüz çok iyi sonunda okuldan gönderdi.Öğretmeni tehdit etmiş seni öldüreceğim diye kadın güvenlikle eve gitmis.
Müdür elimiz kolumuz bağlı diyor.Disiplin yok eskiden korkardık şimdi çocuklar çok rahat.Allah öğretmenlere de yardım etsin.
Furkan kendi gibi arkadaşlar buldu şükür.Okul cok küçük ortaokul için yetersiz ama yapacak bir şey yok huzuru yerinde.Notlar düştü ama düzelecek inşallah.
Sizin okulda sorun nedir?

Burada da çocuğun birine okula bıçakla gelmiş ,bazı veliler onu eve götürmüşler,şikayet etmişler,ama abisi demiş'' siz buna bıçak mı diyorsunuz?odasında döner bıçakları var demiş''

Gelmene çok sevindim canımbugün itibariyle kendimi sahanin tam ortasina atiyorum, yeni kilomu duyunca cok sasiracaksiniz, siki durun bomba patliyor, tam 95 kilo olmusumvalla bunun adina regliyim ondanda desem, son iki aydir dogum kontrol hapini kullandim , sonra biraktim, hormonlarim altüst olduda desem, kis geldi tamamen karbonhidrat ve sekerle beslendim desem, ner dersem deyim olan oldu ve ben bu kilodayim, yapacak bir sey yok, arkadaslar öyle güzel güzel yemenin böylede sonucuna katlanmak gerekir, tahmin ediyordum kilo aldigimi fakat tartilmamistim, artik bugüne bakacagiz.
suan kendime güzel bir karatay kahvaltisi hazirladim, ara ögün yok , bol limonlu su birazda sporla eski kiloma 1 ay kadar zamanda tekrar dönmek istiyorum, yeni yila kadar son kilomu vereyim yeni yildada eksilere gecerim insallah ,
menülerimi karatay topigindeki arkadaslarlada paylasacagim, cünkü onlar masallah baya bir tecrübeliler bu diyet hakkinda. dua edin arkadaslar bu kez olsun![]()

Afiyet olsun canımBen de sütçüden alıyorm evde yoğurt mayalıyorum..Afiyet olsun.Taksit taksitde olsa yürüyorsun boş ver
Sağol canım..Dallidann okulu gibi bizde de sivil polis varmış.Zaten her okulda var sanırım..Çocuklar okul dışında püfür püfür sigara içiyormuş..Furkanın sınıfında da var toplantıda öğretmen annesine söyledi..Biliyorlarmış ama çocuk hala devam..Yazık kadın nasıl utandı..Allah evladın da hayırlısını versin..

AAAAA,tebriklerDünkü kilomuzu da yazayım..5 seneden sonra 55 li rakamları gördüm..Çok mutluyum..Ben 200 gram vermişim..55.9 kg.,eşim 500 gram vermiş 90.7 kg..Bakalım bugün kaç kg çıkacağız..Menüyü daha sonra yazacağım Emirhan bırakmıyor..

Hoş geldin,inşallah en kısa zamada istediğin kiloya inersinmerhaba bende sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışanlardanım diyet ismi bile bana stes oluşturmaya yetiyor...eğer kilo vermede yeme stili değişmezse verilen tüm kilolalar geri alınıyor...ben yasak olmadan her şeyden yenilerek kilo vermek isteyenlerdenimi gurubunuza katılmak isitiyorum benide aranıza alırmısınız.....

Doğru söze ne denir?cok haklisin canim, yeme stilimiz degismezse gecici saglikli beslenmek bir ise yaramiyor, o an icin zayifliyorsun ama tekrar sagliksiz beslenince hizla geri aliyorsun, bizdede problem orda aslinda, normalde herseyi ögrendik, biliyoruz ama uygulamada cabuk pes edip eski beslenmeye dönünce aninda kilo aliyorum ben kendi adima, bugün bende yeni bir baslangic yaptim kendim icin , insallah bu defa pes etmeden istedigimiz kiloya ineriz, aramiza hosgeldin![]()
Şanslısın Sulisim,verilecek çok kilon yokboyum 161
kilom 55 ( safi tartılmadım ama genede bildirmek istedim)
hedef 51,2

Teşekkürlerİyi olmanıza sevindim canım
Teşekkür ederim. Bu sabah yağmurla uyandık. Yürüyemedim.
Çay içmeni istemediğine göre bir bildiği vardır. Durma noktasında çay kozunu kullanmak istiyor olabilir
Sana da güzel bir hafta diliyorum Dallidacım
Afiyet olsun
Ellerine sağlık, afiyet şifa olsun
Amin... Safer ayında ihtiyaç sahiplerine yardım etmek, isteyeni boş çevirmemek gerekir. Markette, sokakta karşınıza biri gelip de sizden isterse imkanınız ölçüsünde geri çevirmemenizi tavsiye ederim. Dilenciler maalesef her yerde, çok da canımı sıkıyor bu durum. Kimisi gerçekten muhtaç da olabiliyor. Genelde selpak vs. satan yaşlılardan sattıklarını almayı tercih ediyorum. Sabahın köründe ya da akşamın karanlığında, soğukta orada elindekini satmak için oradaysa

Merhaba Serap,sıkma canını,reglı olacaksın ya...kilo artışın bunda...acaba sende mi bir doktora görünsen mi?Merhaba Kızlar.. Tatsızım, kilo veremiyorum, aksine alıyorum... Hastalanmam gerekti o da olmadı. Şiştim yine davul gibi.. Hiç şaşmazdı, 2 aydır ne düzen kaldı ne sağlık... Kortizon bu kadar mı etkiler, anlamadım ki...
Bugün arkadaşıma gideceğim. Öğleden sonra oturması.Saat 14 gibi. Muhtemelen kısır yapacağız. Akşam yemeği iptal (dinner cancelling)sistemini uygulayacağım.. Hatta bundan sonra haftada 3-4 gün uygulamayı düşünüyorum. Nasılsa yalnızım, akşam yemeğine eve gelen yokHafta sonları yeriz akşam yemeğini...
Bugün:
Sabah:
Su
Kahvaltı:
1 bardak süt
3 yk. yulaf ezmesi
1 yeşil elma
1 çk. toz tarçın
10 badem
Kışın kahvaltıda sıcak sevdiğim için süt ile yulaf ezmesini pişirerek lapa yaptım, elmayı da kabukları ile içine rendeledim. Bademleri bıçakla kıydım, tarçını da ilave edip kahvaltımı yaptım..
Az önce geçen hafta sonu yaptığım kabak tatlısını kapaklı bir kaba koydum. Arkadaşıma götüreyim bari orada yensin. Kaba aktarırken 1 parça kabak tatlısından yedim. Ama 10 kcal. den az olduğu için saymıyorum100 gr. kabak 20 kcal. imiş. Stevya da 0 kcal. olduğuna göre...
Dinner cancelling ten bahsetmek istiyorum. Aslında bilmeden arada yapıp sonuç aldığım bir yöntemdi. Dün gece bakınırken internette bunun bir sistem olduğunu okudum. Saat 17 den önce son yemeği yeyip akşam boyunca şekersiz çay-kahve içebiliyoruz. Hatta deneyimlerini yazan bir yazar "saat 16.30 da 2 tabak peynirli makarna yediğim bile oldu" diyordu. Tabii yine de gün içinde abartmamak daha olumlu sonuçlar alınmasını sağlıyormuş. Başlangıçta haftada 1,2 kg. verilebilirken ideal kiloya yaklaştıkça haftalık 800 gr. kadar geriliyormuş..
Bir diğer yeni yöntem de 5:2 diyeti. Haftada 5 gün normal beslenirken 2 gün toplam 500 kcal. alıyorsunuz. Bu 500 Kcal yi genelde 2 parçaya bölüp birini geç kahvaltı, diğerini de akşam yemeği olarak tüketilmesini tavsiye ediyorlar. ABD de gazeteci bir kadın Mmi Spencer diyeti denemiş. BKİ 21.4 den 19.4 e inmiş, 4 ayda toplam 6 kilo vermiş. Merak edenler olursa yarın 3 örnek 500 kcal. lik menüyü de yazabilirim.
Görüşmek üzere kızlar![]()