merhaba serapcim, keske dallida gibi olabilsek, bende tekrar dün basladim karataya ve hatta zumba bile yaptim 25 dakika kadar, ama bittim, sirilsiklam terledim, hemen bir dus aldim ama iyi geldi, grcekten hem eglenceli , hemde cok ter attiriyor, her gün az az yapsam iyi olur, yada dönüsümlü olarak, bir gün bisiklet, bir gün zumba, birgün leslii derken iyi olur ama bakalim dün tekrar bir adim attik, malesef kilo almisim, diyet yapinca iki üc kilo veriyorum, birakincada cok yiyorum, kendime inanamiyorum, sanki illa o kiloyu geri almaliymisim gibi bir seyler oluyor, iste böylee
o h oh dallidacim ne güzel diyetisyenmis bu , demekki herseyin bir cözümü var , yeterki isteyelim sendede o istek var masallah, yolun acik olsun canim
serapcim 100 gramda birseymi benim gibi 2 kilo verip 3 kilo almiyorsunya, :18:birde serapcim dallida sok diyetleri yaparken sende bende uyardik dallidanin, yanlis yaptigini ama, seyda coskunun 600 kalorilik diyetleride bir nevi sok diyetti, yanlis oldugunu bildigimiz halde caresizlik, insana bazen yanlis seyleride yaptirabiliyor, mesela ben bir ara zayiflama hapi bile almayi düsünmüstüm, hatirlarsaniz, hatta sizlere sormustum, sonra sayenizde aklim basima geldi ve vazgectim, yani bende biliyordum zararli oldugunu ama bazen caresizlik ve ümitsizlikde insani yanlis seylere sürükleyebiliyor, gercek bir dr. dan yardim almak bencede en iyisi. simdi gündemde diyetisyenlerle doktorlar arasindada catisma var, hangisine inanacagimizi sasirdik yani, mesela diyetisyenler ara ögünlü 6 ögün önerirken dr, lar iki ögün demeye basladi , kafalar allak bullak, Allah hayirlisini versin , her konuda oldugu gibi bu konudada bilgi kirliligi var