Dün gece alış veriş sitelerinde gezerken dayanamadım bir kaç bir şey aldım. İçlerinden birisi hoş bir siyah elbise. Salı günü teslim edebilecekler muhtemelen. Allah kısmet ederse o elbiseyi giymeyi istiyorum. Evdeki kalın mus çoraplarıma baktım eskimişler, pamukçuk oluşmuş. Ben de sırf çorap almak için sabah sabah Avm ye gittim

Tabii bir de elbisenin içinde iyi görünebilme mevzusu var. Bu yüzden tekrar Şeyda Coşkun hanımefendiye başvurdum

3 günde 3 kilo diye bir diyeti var. 3 kilo verilmez ama 1-1,5 gitse tam süper olacak

Diyetimiz şöyle:
1.Gün
Kahvaltı:
1 yumurta
Ara:
1 ince dl. Ananas
Öğle:
1 yumurta
Ara:
1. aranın aynısı
Akşam:
Sabah ve öğlenin aynısı
Ara:
Aynısı
2.Gün:
Kahvaltı:
4-5 ızgara mantar
Öğle- Akşam:
Yağsız bonfile
Aralarda:
Keten tohumlu yoğurt
3. Gün:
Kahvaltı-Öğle-Akşam:
1 meyve+ 1 yk. yulaf ezmesi
Aralarda aynı meyvenin yarısı
Tüm gün meyve değiştirilmeyecek.
Ben bugün yumurtalı gündeyim. Sabah kahvaltımda 1 haşlanmış yumurta yedim. Arada da 1 ince dl. ananas. Sabah kendime bir çay yaptım:
3 parça kurutulmuş zencefil, 1/2 tk. karanfil, 1/2 tk. top karabiber ve 1 tutam kiraz sapını kaynattım. Altını kapatınca içine 3 tk. yeşil çay ve 1 çubuk tarçın ilave edip demledim. Sonra süzüp ayrı bir demliğe aldım ve tarçını geri içine attım. Tarçın tadı hayli yoğun oldu, bu kadar yoğun sevmeyenler içinde bırakmasalar iyi ederler

Şimdi ısıtıp ısıtıp içiyorum. Tüm ara öğünlerimde bu çay+ ananas ve su olacak. Reglim de yaklaştığı için baya bir ödem vardır üzerimde. Umarım yarın sabaha çoğunu atmış vaziyette kalkarım