hemen dünkü menümü yazayim, dün iki ögün yapbildim, sabah kahvaltimi günde yaptim ( evet serapcim günlerimizin sabah olmasi daha avantajli, en azindan kacamak ihtimali pek yok ve saat itibariylede ne yersen eritme sansin var ) ordan sonra eve gelip biraz toparlayip oglumu okuldan aldim , doktordu felan derken aksam 6 ya kadar yiyemedim. oglumun alcisi kontrol edildi, bandini degistirdiler, 3,5 hafta daa alcida kalmaliymis, birde türkceden ne deniyorduki, ayagin düz olmasi iste o teshis kondu ve ayakkabi icerisine konulan sey varya ondan kullanmasi gerekiyormus ( Türkceyide unuttuk gurbetellerde

) simdi degil ama ilerde rahatsizlik verebilirmis bu ayak durumu.. neyse oglumda durum bu , gelelim dünkü menüme
Kahvaltida, 2 dilim ekmek, bol mozzarellali salata, yumurta salatasi, cokazda kizarmis patates

Aksamda : iki dilim ekmek, kasarli mantar sote, ayran
1 saat sonrasinda tatli istegim oldu ve 2 kuru kayisi ve 10 tane badem yedim bu kadar....
arkadaslar, bu hafta bilirsiniz, dogum kontrol hapina baslamistim , ondan dolayi galiba normalde 3 günde biten adetim 6. gün hala bitmedi, birde cok az leke seklinde geliyor, bekliyorum ne zaman bitecekse, bir de sunu farkettim, bu hafta eski istahimd yok, acaba hap istahimidami kesti nedir