Buradayim canlarim, tipik gurbet iste

Dün bir arkadasa manti bükmeye yardima gittim sabah 8 de gitmistim, öglen 2 de ancak gelebildim, acele ev isi yemek derken hic firsatim olmadi, aksamda esimle ilgilenmeliyimya internete pek gecemiyorum., zaten bu aralar, bitmeyen adetimden dolayi, beyefendi dertli,

e ben neyapayim degilmi benim sucum yokki

Bugünde sabah gene ciktim, carsida ve bankada islerim vardi, onlari hallettim, yemek yapacagim, evdede islerim var , ama bu sefer dedim ilk önce bakayim arkadaslarim neler yapmislar , sonra yemek yapacagim. bugün okullar tatil oluyor iki hafta, yarin coluk cocuk hep evde olacak, isim hic bitmeyecek

SERAPCIM; TARIFLERIN BIRBIRINDEN GÜZEL VE COK FARKLI; NERDEN BULUYORSUN BU TARIFLERI sastim valla

Sevgi ablacim sahalara dönmene sevindim, ben bu aralar yogunluktan kendime zaman ayiramiyorum, diyet yapamiyorum, kosturmaktan bir düzene girmeliyim artik,

Gülfurencim, köpek konusunda kesinlikle evde tavsiye etmem, cocuklar bir müddet tutturuyorlar alincada iki gün sonra bikiyorlar. ben sahsen eve köpek almadim ama akcaryum istemislerdi, aldim, temizlerken parmagimdaki kesikten bakteri kapmisim, 1 seneye yakin antibiyotik tedavisi gördüm, hemde kontrollerim, icin sürekli baska bir sehire gitmem gerekiyordu, canim cok yandi, bana haplarin verdigi zararda cabasiydi. sonra oglum kus istedi, cok isteyince dayanamayip aldim, onuda iki günde bikti, hic ilgilenmedi,pisligide bana kaldi, valla bende biktim, sürekli tüy döküyor, temizligi bitmiyor, e birde stresli, tempolu bir hayat valla yetisemiyorum ev islerine birde evde hayvan
Bence oglun kücük hem hijyen acisindan iyi olmaz, hemde ona ayiracagin zamani cocuklarina ayir, birde hayvan olan evde namazda kilinmaz diye biliyorum, genede sen bilirsin, ama bana soracak olursan eve sinek bile sokma