Günaydın Serapcım,bende sana güzel bir gün dilerimGunaydin Dallidacım, guzel bir gun diliyorum
Dizin icin fazla bekleme bence. Dinlendigin zaman agri zaten gececek.. Evet, evet... Ben de cok merak ettim bu karabugdayi. Sadece gulutensiz diye mi bu kadar fark hissettiriyor? Bir de bazi sitelerde kilo aldirmaz diyor, ama kalorisi bugdayla ayni.
Arkadasin Berrin Yigit' e gitse keske. Cok olumlu biri oldugunu duydum gidenlerden. Yeniden motive olabilir belki de...
Tesekkur ederim canimbaya gezdik buz gibi havada ..
Afiyet olsun canim.. Evde yeterince hareket ettiginden eminim
İnce, dusunceli arkadasim benim![]()

Evet,doğru diyorsun...doktora gitmeye hiç sevmiyorum,bu aralar fazla gittim

Arkadaşım o kadar umutsuz ki artık mide kelepçesi taktırmaya düşünüyor...40 000 tl civarında tutuyormuş

Dün pek hareket etmedim...misafirlerim geç gidince,geç yattım...kendimi çok yorgun hisettim...

Afiyet olsun canımDun yediklerim:
Ogle:
İzgara kofte
Salata
Ayran
Ara:
1 fincan sahlep ( sogukta iyi geldi)
Aksam:
2 yk. Taze fasulye
1 tane kofte
2 yk. Yogurt
Bu sabah henuz kahvaltimi yapmadim. Ama hafif tutacagim. Bugun sela vakti komsumun evinde kuran-ı kerim okunacak. İkram olarakta bulgur pilavi yapacakmis. Sabah ve aksami afif tutmakta fayda olacak
Dallidacım, cok opuyorum seni canimGorusmek uzere
![]()

Bu arada kilom hala 63.8 ... Ama inceldim. 4 cm. Belden, 3 cm. Gobekten, 3 cm. Kalcadan. Dallidacim sanirim senin yolundayim, kas yapiyorum![]()
Bu çok güzel bir gelişme

Bende seni çok öpüyorum