Hayırlı geceler Sevgi abla

teşekkür ederim,sen de yapabilirsin

o zaman su orucu nasıl yaptın...

maşallah..
Hayırlı geceler Gurbetim

kutlarım seni canım

diyetine adapte olmaya başladin
Afiyet olsun

sen hangi aralıklarla tartılacağın?yürüyüş için de tebrikler

A planı olmadı mı,devreye B planını soktun
aynen dallidacim , bizde plan cok A olmazsa B oda olmazsa C plani devreye girer

aksam hava cok rahatti , temiz havada saat kadar yürüdük, bir andanda sohbet ederek saatin nasil gectigini anlamadik bile , dur bakalim simdilik hergün yürüyelim diye anlastik, ama mart soguklari geldiginde biraz zor cikariz gibi ama hayirlisi o zamanda evde biseyler yapariz.

tarti günümü düsünmedim, su an regli oldugum icin tartilmak istemiyorum, bitince tartilacagim, onddan sonra bakalim, tesekkürler dallidacigim
Tekrar hayırlı geceler

Akşam yemeğimi:1 dilim ekmek,6 yk etli sebze yemeği,salata,ayran..
Ara:12 fındık,1 mandalina..
Her gün 3 l su içmeye başladım...ama bugün pek içemedim..sanırım 2l civarında içmiş oldum....
Az önce de 1 mandalina yedim...
Oğlum ergenlik öncesi döneminde girdi...ve %100 değişti...onu tanıyamaz oldum...çok kavga etmeye başladık

çok canım sıkılıyor...
Sanırım okula gitsem,arkadaşlarını araştırsam iyi olur:18::18:
Gurbetçim,siz bu dönemi nasıl atlatınız?
Sevgi abla,bana bir şeyler önerebilir misin?
Serapcım,daha iyi olduğunu umuyorum canım
Hepimize iyi geceler....
benim oglanda degisti, suan 13 yasinda, kizim zaten atlatti, yalniz benim cocuklarim oldukca sakindirler, o yüzden cok fazla zorluk yasamadim ikisindede ama genede oldu ufak tefek seyler. mesela kizim herseye küserdi, oglumda, daha cabuk büyüme hevesinde , hergün biyiklari cikiyormu, tüyleri cikiyormu, kendini incelemeye basladi, sesi degisti, böyle cool olma havalarina girdi, yürüyüsünü daha bir erkeksi yapmaya calisiyor, gülüyoruz, bir bilse annesinin gözünde hala

ama dedigim gibi bana bir zorlugu pek olmadi, zaten okul hayati boyuncada cok uyumluydu benimkiler, simdiye kadar ne ögretmenlerden , nede velilerden hic sikayet almadim. cok sükür, yalniz ayni korku bendede var , su siralar, okuldan sonra genclerin bulustugu bir yer var bazen oraya takiliyor, bende tedirginim, arkadaslarini taniyorum ama oraya arap, alman, polonyali bir sürü cocuk geliyor, onlari bilemem tabii, dün esimlede konustuk, gidip ordaki görevli bayanla görüsecek, orda ki-ka, billardo, box gibi oyunlar oynuyorlar, ama genede insan tedirgin oluyor, kiz cocugu kolay ama erkek cocugu biraz daha zor, cünkü disarda oldugu vakitleri kimlerle geciriyor cok önemli. Dallidacim sende duyarli bir annesin , benim sana nacize tavsiyem oglunla kavgaya sakin girme, sabirli olmaya calis, o dönemde gececek insallah, iyilikle karsina al ve konus ama kontrolu hic birakma, ben telefonundan arkadaslariyla neler yazistigini kontrol ediyorum hep, arkadaslarinin karekterlerini hep o yöntemle cözdüm