arkadaslar ülkemizin zor durumlar gecirdiginin herkes gibi tabiiki bende farkindayim, dilerim Allahtan ülkemiz icin hangisi hayirli olacaksa o gelir basa, benim icin A partisi, B partisi hicte önemli degil, tek istedigim ülkemizin refah ve huzur icinde olmasi, kan dökülmemesidir. hayatim boyunca hic oy kullanmadim, cünkü 18 yasima girdigimde almanyadaydim, politikayida hic sevmem ilgilenmem, sayfamizda bu tür seylerin konusulmasinin gereksiz oldugunu düsündügüm icin bu konularda yorum yapmadim, ama bu durumdan farkli yorumlar cikartilmis sanirim, düsündügünüz gibi kesinlikle degil, yorum yapmamis olmam, olaylari hos karsiladigim anlamina gelmiyor...
Burada sizlerle yaklasik 1,5 - 2 senedir arkadasiz ve ben sizleri cok sevdigim icin beraberim, hic bir zaman politik görüsler icin sayfamizi terketmedim, isteyen istedigini düsünmekte serbesttir, biliyorsunuz, ben bir baslayip düzenli sonuna kadar diyet yapamadim, arada kilo bile aldim, arada ümitsizlige düstüm, hevesim kirildi, ve oo kirginlikla bir iki hafta sayfadan uzaklastim, ama her defasinda sizleri özleyip geri döndüm. sizlerle herseyimi paylastim, diyet yapamadigim zamanlarda yaptigim kacamaklari yazamam, oyüzden öyle zamanlarda yazmamayi tercih ediyorum, cünkü size haksizlik etmis olurum düsüncesiyle ...
neyse lafi cok uzattim, sonuc olarak sizler benim cok sevdigim arkadaslarimsiniz, sayfayi bu tür nedenlerden dolayi asla birakmam, zaten en cok üzüldügüm yanlis anlasilmis olmam, serapcim, gecen seferde sayfaya artik yazamayacagini söyleyen sendin , sen yazmayinca, sevgi ablada o siralar pek fazla giremiyrdu, benimde gene diyet yapamadigim zamanlardi, gene hayal kirikligi ve ümitsizlik , üstüne sende yazmayacagini söyleyince yazmadim bende, hatta arkasindan günlerce takip ettim yazan olmayinca yazmadim tabiikii