Sağlıklı beslenme+spor+su

tatlibikiz

namıdiger 'asigimasikk' :)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
19.710
17.813
248
Selaaam bir zamanlar deli gibi spor yapıp burda çekinmeden fotoğraf atan ben sonra nolduysa kilo aldım çevremden gelen, ayyy çok kilo almışsın, ay senin yüzün de şişmiş , gibi duyumlar içine girdiğim psıkolojik baskı ve aynaya baktığımda beni tatmin etmeyen bir beden gördüğüm an dur dedim kendime tartıya çıkmayıp bulduğu her şeyi her saatte yiyebilen ben bi çıktım ki 77 kilo olmuşum kendi zayıf hallerimi bildiğim için bu rakamı tartıda görünce ağır bi depresyon bile yaşadım kısa süre ama sonra silkelendim kendime geldım hemen bi spor salonuna yazıldım . Daha önce diyet ve sporla bu işi hallettiğim için marketin yolunu tutup ihtiyacım olanları aldım ve dolaptaki birçok aburcuburu sokağa inip çocuklara verdim 21.03 tarihinde 77 kilo ile başladım 30.05 tarihi itibariyle 70kiloyum. Belki uzun sürede az kilo verdim ama çok mutluyum çünkü geri almıyorum . Hedefim 65e kadar inmek okuduğunuz için teşekkürler

Şu an öncesi sonrası fotoğrafım çok yok ama bu süreçte en çok bel ve göbekten yaktım. Kalça basen daha zor eriyo biliyosunuz ki Sağdaki geçici dövmeli fotoğrafım öncesi, soldaki 3hafta kadar önce . Belimde ciddi bi incelme gördüm sanki

Eklentiler

• IMG_5950.webp
    6 KB · Görüntüleme: 116
Yiyip içtiklerimi de paylaşıcam burdan şu bikaç gün oruç tutamıycam, malum sabah nöbetten çıkıp eve geldim 2yumurta kırdım 2dilim peynir ve bi tane domates yedim, saat 10gibi 2 adet hurma yedim, öğlen yulaf bir tam elma müsli ve light sütü blendırdan geçirip lapa gibi yedim sonra nöbet yorgunlugu dolayısıyla uyudum 7ye doğru bir avuç kepeksiz makarna üzerine marul domates salatalık ve tavuk ızgara parçaları koyup light yogurtla yedim:) içeceğim her zamanki gibi su.

2ay öncesine kadar yemek yerine bile cips yiyen ben cipsi çıkolatayı(bazı günler haric) ve abur cuburun her türlüsünü hayatımdan çıkardım ekmeği 2 aydır ağzıma koymuyorum geçen gün bi lokma alıyım dedim midem ağrıdı hayatıma giren vazgeçilmezlerim ise : -light süt ve yoğurt, -yulaf - ceviz üzüm fındık gibi metobalizma hızlandırıcı ara öğünler -tavuğun her türlü yemeği:) -sebze ve meyveler (elma kivi avakado ) ve en sevdiğim hurma

Bana göre işin sırrı bazı şeylere hayır diyebilmekte. Ve ben beyin olarak bunu başardığıma inanıyorum sonrası da bedende etkisini gösteriyor

Bebegimmm hepimizin zaman zaman kilo alma durumlari oluyor sen cok azimlisin istedigini alacagina eminimmm her zaman yanindayim ve destekcinim bunu billl

Simdiden fark super bebegim bende belde belirgin bi incelme gördüm

Benim zaten önce bi bel gidiyo kalça kalıyo ortada o da erir inşallah kuzum Sen zaten inceciksın kız daha ne kilo verceksin bakim korumadasın dimi
En zor basen kalca gidiyo zaten bebegim spora da yazılmışsın zayiflarken sekillenirsinde hee ben 2 senedir korumadayim o kadar çabuk kilo aliyorum ki ipi sıkı sıkı tutuyorum ucu kaçmasın diye 2 aliyorum 2 veriyorum oyle gidiyo tabi spora devam hep 52 54 arasi gidip geliyorum

Fıstık gibisin maşallah , ebus napıyo iyi mi

Kuzum benimm zamanında hep birlikte kilo verdik burda birbirimize destek olduk ay ne özlüyorum o günleri
Yine oluruz bebegim ben hep buralardayim artik vok giremiyorum eskisi gibi ama 14. Takimda kilomu koruyorum yaziyorum oraya hep sana da gelirim artik lunenin spor topigine de yazariz belki canlanir orasi da yine

Yine oluruz bebegim ben hep buralardayim artik vok giremiyorum eskisi gibi ama 14. Takimda kilomu koruyorum yaziyorum oraya hep sana da gelirim artik lunenin spor topigine de yazariz belki canlanir orasi da yine
Lune buralarda mı giriyo mu, bebişiyle ilgileniyo o da fotoğraflarını görüyorum instagramdan :)

Güüünaydınnn sonradan unuturum diye şimdi yazıyım dedim Sabah uyanınca:-bi adet hurma. 1saat hazırlandıktan sonra lorla pişirilmiş 2adet yumurta bi tane domates 1 salatatalık ve peynır. Şimdilik görüşürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…