sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmek

Aliman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
3
1
36
merhaba klüp üyeleri.ben beslenme tarzımı değiştirmeye çalışıyorum.bu yolla hem kilo vermek hem de bi daha asla kilo almamak istiyorum.boyum:1.62 şu anki kilom:68.6 Benim ideal kilom 54. sizinle her gün kilomu paylaşıcam.bakalım doğru yolda mıyım.öncelikle basit şekeri hayatımdan def etmeye çalışıyorum ki benim için büyük bir mücadele.çünkü pastane görünce kan görmüş bir vampir oluyorum.bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.

günaydın prensesler.bugün baskülde 69,1 kg çıktım.dünden bugüne yarım kilo aldım.vücudun 68 ile 69 kg arasında takıldı kaldı.5-6 aydır bu durumdayım.bu durumu nasıl değiştiririm.nasıl yemek yemeye karşı daha iradeli olurum.

merhaba güzeller.bugün karşınıza 1,1 kg vermiş biri olarak çıkıyorum.bu sabah ki kilom 68,0. yani bir haftada 69,1 den 68,0 kiloya düştüm.hiç bir şey yasak değil bana.sadece yediklerimin yarısını yedim ve daha çok hareket ettim.zaten 2015 in sihirli sözcüğü benim için daha fazla HAREKET.kimse ilgilenmese de paylaşmaya devam edicem.başarıma şahit olun.

X