Sağlıklı bir ilişkide sevgili ne sıklıkla aramalı?

ben gece oldu mu yapılan uzun konuşmaları severim. gün boyu konuşmayıp gece yazışmak ya da arayıp telefonda konuşmak çokoş bence. ha uzun dediysem öyle 1 saat telefon konuşması değil, o öyle her zaman olmaz. 15 dakika konuşmak gayet uzun bence.

Yok değiliz, ben bikaç konuda birkaç tane daha böyle arkadaşa denk geldim. :))
Ayrılmayı denedim çok üzüldüm valla. Ya bu deveyi güdeceğiz ya bu diyardan gideceğiz yani :))

Ayy koptum yalnız benim sevdiceğim 2 gün önce aradı 2 saat kadar konuştuk . Tatlım, böyle işte sık aramaz arayıncada kapatamaz Ama biz 2 gündür de hiç msj atmadık birde ne yapıyorsun dese yetecek bana 14 şubatı mı bekliyor ki

Fazla muhabbet iyi degildir...belli sure sonra sacmalamalar basliyor...telefonu acik birakip pirtlayani horlayani gorduk...en iyisi mesafelisi

Benim sevdiceğim de 5 milyon kez bana haber vermeden uyuma dediğim halde uyumuş cevap yok. Sabah soracağım bunun hesabını. :))
Siz mesaj atın, mesela ben önceden işte kadın daha geri de durmalı derdim bu arama konularında falan. Şu an fikrim değişti. Sanırım karakterleri benzer. Yani düşenemiyorlarsa hatırlamıyorlarsa (tek problem bunlarsa tabii). Mecburen biz mesaj atacağız, ara diyeceğiz. Ne yapalım, bize de böyle denk geldi

Benim sevgilim hem sabah mesaj atar bana, hem oglen, hemde aksam.. yani hergun mesajlasiriz sayisini bilemiyorum.. haftada bazen hergun arar, bazen ise haftada iki yada uc kez muhakkak arar.. pazar gunleri kesin arar.. calismadigimiz icin.. bende sevmiyorum fazla muhabbeti.. tez ayrilik getirebilir cunku Allah korusun.. ama o aramadan ben hic aramam mesela, iki yilda genelde hep o aramistir, birde neden herseyi benden bekliyorsun demeyide ihmal etmez :))) bende onu SIKMAMAK adina hep ondan beklerim ilkleri..

İlişki tipinize bağlı, biz sürekli facetimedayız, arkadaşlarıylayken saatte bir öyle bi mesaj atarız. Uzak olduğumuzdan ötürü böyle. Ama sıkboğaz yok. Yani biri istemedikçe bıktıkça sağlıklı olmaz.

Normalde gün içinde eğer buluşmayacaksak bir planımız yoksa arayıp konuşma olmaz. Mesaj da eğer söylenecek bir şey varsa o zaman olur. Nasılsın naptın mesajları atılır bir gün içinde. İkimiz de müsaitsek konuşacak konu varsa konuşuruz.
Uzaktayken de günde toplam 1 saat mesajlaşma oluyor. Tabii konuşulacak bir şey olursa. Arama da iki üç günde bir 10 dakika.
Konuşulacak bir şey olursa diye belirtiyorum çünkü arkadaşlarım var sevgilisiyle; "hayatımmmm" "bitanemmmmm" "aşkımm seni çok seviyorum" "ben de seni şu kadar seviyorum :* :* :* <3 <3 "... şeklinde konuşuyorlar. Sayfalarca sadece öpücük kalp filan oluyor. Böyle şeyler bana biraz çocuksu geliyor. Küçükken biz de yapardık çünkü

Günde 1 diyorum çünkü bi aramada 1 2 saat konusuyorsak konuşcak bişey kalmıyor mesajları saymıyorum bile

Bir hafta hiç aramadıgımız da oluyor, iki saatte bir konuştuğumuzz da. 10 dk konuşup kapattıgımız zaman da oluyor 3 saatte ya da sabaha kadar. Aramanın belli bir rutini olmazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…