Sağlıklı diyet maratonum ✌ Diyetisyen eşliğinde

h-akbas

Başlama 82.4 = 1.hedef 76 = 2.hedef 69
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
31
53
8
37
Merhaba arkadaşlar ben 1.70 boyunda 77.7 ile diyetisyene başlamış bulunmaktayım..
Evlenmeden önce 63 kilo idim ama sonrasında 3 ay içinde 73 kilo oldum.. doğum kontrol hapı ve stres yüzünden.. Bir çok diyet denedim isveçinden lahanasına, karatayından sirkesi ne kadar ve bunlar beni daha çok sağlıksız yaptı midem hele gastrit oldu şimdi ülsere donmus olmalı.. her duyduğumuza inanıyoruz malesef..
6..7 kilo verdim hep fazlasını aldım sebebide yağdan değil kastan verdiğimiz için.. malesef..

73 kilonun üzerine birde hamile kaldım oldummu 88 kilo...!
Oğlum suan 3 yaşında ve ben okadar denemeye rağmen ancak 77.7 oldum.. hatta 72 ye inmistim ramazanda ama hop 79 oldum..
Ama sonunda canıma tak etti ve suan diyetisyene baş vurmuş bulunmaktayım..
Öyle bir liste çıkardı ki ben hiç okadar sağlıklı ve doyabilecegim bir diyet yapmadım.. ^_^ haftada bir kıt cikolatam da var..

Yani velhasıl arkadaşlar bir doktora başvurun.. belki bir rahatsızlığınız vardır. Belki troidlerinizde bir sorun vardır. Lütfen gidip testlerinizi yaptırın..
Ben burdan sağlıklı bir şekilde nasıl kilo verilir onu göstericem inşaallah..

Güncel yediklerim ve yaptıklarımı sizinle paylaşıcam inşaallah..

Boy 1.70 kilo : 77.7
İlk Hedef : 69 kg
İkinci Hedef : 65kg
Son Hedef : 63 kg
Toplam verilmesi gereken : 15 kg
Şuana kadar verdiğim : 10.3 kg 3 yılda

2 hafta sonraki yani bugün
11.Kasım.2015
77.7 - 2.100 = 75.6

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben 1.70 boyunda 77.7 ile diyetisyene başlamış bulunmaktayım..
Evlenmeden önce 63 kilo idim ama sonrasında 3 ay içinde 73 kilo oldum.. doğum kontrol hapı ve stres yüzünden.. Bir çok diyet denedim isveçinden lahanasına, karatayından sirkesi ne kadar ve bunlar beni daha çok sağlıksız yaptı midem hele gastrit oldu şimdi ülsere donmus olmalı.. her duyduğumuza inanıyoruz malesef..
6..7 kilo verdim hep fazlasını aldım sebebide yağdan değil kastan verdiğimiz için.. malesef..

73 kilonun üzerine birde hamile kaldım oldummu 88 kilo...!
Oğlum suan 3 yaşında ve ben okadar denemeye rağmen ancak 77.7 oldum.. hatta 72 ye inmistim ramazanda ama hop 79 oldum..
Ama sonunda canıma tak etti ve suan diyetisyene baş vurmuş bulunmaktayım..
Öyle bir liste çıkardı ki ben hiç okadar sağlıklı ve doyabilecegim bir diyet yapmadım.. ^_^ haftada bir kıt cikolatam da var..

Yani verhasıl arkadaşlar bir doktora başvurun.. belki bir rahatsızlığınız vardır. Belki troidlerinizde bir sorun vardır. Lütfen gidip testlerinizi yaptırın..
Ben burdan sağlıklı bir şekilde nasıl kilo verilir onu göstericem inşaallah..

Güncel yediklerim ve yaptıklarımı sizinle paylaşıcam inşaallah..

Boy 1.70 kilo : 77.7
İlk Hedef : 69 kg
İkinci Hedef : 65kg
Son Hedef : 63 kg
Toplam verilmesi gereken : 15 kg
Şuana kadar verdiğim : 10.3 kg 3 yılda
başarılar dilerim,

Geceden 2 tane cevizi kırıp içindeki perdeleriyle yani kabuğu hariç herşeyle suya koyuyoruz. Ağzınıda kapatın.
Kahvaltıdan 1 saat önce kalkıp içiliyor ve cevizlerideyiyoruz
ama ben sabah Namazda içip cevizleride yiyorum

9:00 Kahvaltı
Kredi kartı ebatında serçe parmak kalınlığında peynir
5 tane zeytin
1 haşlanmış yumurta
Yanında yeşil salata
Marul
Dereotu
Maydanoz
Roka
Tere
3 dilim çavdar ekmeği..

Ve arkadaşlar kilonuz daha çoksa size daha çok yiyecek veriyor.. Bu benim listem ;)

Geceden 2 tane cevizi kırıp içindeki perdeleriyle yani kabuğu hariç herşeyle suya koyuyoruz. Ağzınıda kapatın.
Kahvaltıdan 1 saat önce kalkıp içiliyor ve cevizlerideyiyoruz
ama ben sabah Namazda içip cevizleride yiyorum

9:00 Kahvaltı
Kredi kartı ebatında serçe parmak kalınlığında peynir
5 tane zeytin
1 haşlanmış yumurta
Yanında yeşil salata
Marul
Dereotu
Maydanoz
Roka
Tere
3 dilim çavdar ekmeği..

Ve arkadaşlar kilonuz daha çoksa size daha çok yiyecek veriyor.. Bu benim listem :KK66:
gayet doyurucu afiyet olsun, diyette önemli olan kararlı bir şekilde ilerlemek, umarım sende 3-5 gün sonra bırakmaz ve burada devam edersin, o_O

gayet doyurucu afiyet olsun, diyette önemli olan kararlı bir şekilde ilerlemek, umarım sende 3-5 gün sonra bırakmaz ve burada devam edersin, o_O
İnş. Ama bu sefer daha azimli yim inş. Ben başlayalı 2 hafta oldu yarın doktorla randevum var bakalım sonuç ne o_O
2 haftada bir gidiliyor..
Başarı hikayemi yazdığım günlerde görürüm inş. :KK49:

Ara öğün 11:30
1 kayısı
1 fincan form çay

Öğlen 13:00
3 kaşık yoğurt içine 1 ç.k çörek otu
Yanında sınırsız sebze yemeği ama ben genelde 7 kaşık filan yiyorum
1 dilim ekmek çavda

İnş. Ama bu sefer daha azimli yim inş. Ben başlayalı 2 hafta oldu yarın doktorla randevum var bakalım sonuç ne o_O
2 haftada bir gidiliyor..
Başarı hikayemi yazdığım günlerde görürüm inş. :KK49:

inşallah,istededikten sonra illaki başarırsın,

Bugün diyetisyen günümdü yani tartı günü ^_^
Özel günümde olmama rağmen
-2.100 gr gitmiş varmı benden mutlusu :KK49:

Ayda 4 gitse 3 ayda 12 yapar :eek:

İnş. Rabbim inş.

77.7 - 2.100 = 75.6
2 hafta sonraki sonucu merak ediyorum
Ve 17 aralık doğum günüm doğum günümde 6 lı rakamları görmek istiyorum inş. :KK51:
Hayal kurmak güzeldir ve hayal kurmak başarmanın yarısıdır.. :KK51:

Bugün diyetisyen günümdü yani tartı günü ^_^
Özel günümde olmama rağmen
-2.100 gr gitmiş varmı benden mutlusu :KK49:

Ayda 4 gitse 3 ayda 12 yapar :eek:

İnş. Rabbim inş.

77.7 - 2.100 = 75.6
2 hafta sonraki sonucu merak ediyorum
Ve 17 aralık doğum günüm doğum günümde 6 lı rakamları görmek istiyorum inş. :KK51:
Hayal kurmak güzeldir ve hayal kurmak başarmanın yarısıdır.. :KK51:
tebrikler :KK9:

Back
X