- 28 Ekim 2015
- 31
- 53
- 8
- 37
Merhaba arkadaşlar ben 1.70 boyunda 77.7 ile diyetisyene başlamış bulunmaktayım..
Evlenmeden önce 63 kilo idim ama sonrasında 3 ay içinde 73 kilo oldum.. doğum kontrol hapı ve stres yüzünden.. Bir çok diyet denedim isveçinden lahanasına, karatayından sirkesi ne kadar ve bunlar beni daha çok sağlıksız yaptı midem hele gastrit oldu şimdi ülsere donmus olmalı.. her duyduğumuza inanıyoruz malesef..
6..7 kilo verdim hep fazlasını aldım sebebide yağdan değil kastan verdiğimiz için.. malesef..
73 kilonun üzerine birde hamile kaldım oldummu 88 kilo...!
Oğlum suan 3 yaşında ve ben okadar denemeye rağmen ancak 77.7 oldum.. hatta 72 ye inmistim ramazanda ama hop 79 oldum..
Ama sonunda canıma tak etti ve suan diyetisyene baş vurmuş bulunmaktayım..
Öyle bir liste çıkardı ki ben hiç okadar sağlıklı ve doyabilecegim bir diyet yapmadım.. ^_^ haftada bir kıt cikolatam da var..
Yani velhasıl arkadaşlar bir doktora başvurun.. belki bir rahatsızlığınız vardır. Belki troidlerinizde bir sorun vardır. Lütfen gidip testlerinizi yaptırın..
Ben burdan sağlıklı bir şekilde nasıl kilo verilir onu göstericem inşaallah..
Güncel yediklerim ve yaptıklarımı sizinle paylaşıcam inşaallah..
Boy 1.70 kilo : 77.7
İlk Hedef : 69 kg
İkinci Hedef : 65kg
Son Hedef : 63 kg
Toplam verilmesi gereken : 15 kg
Şuana kadar verdiğim : 10.3 kg 3 yılda
2 hafta sonraki yani bugün
11.Kasım.2015
77.7 - 2.100 = 75.6
Evlenmeden önce 63 kilo idim ama sonrasında 3 ay içinde 73 kilo oldum.. doğum kontrol hapı ve stres yüzünden.. Bir çok diyet denedim isveçinden lahanasına, karatayından sirkesi ne kadar ve bunlar beni daha çok sağlıksız yaptı midem hele gastrit oldu şimdi ülsere donmus olmalı.. her duyduğumuza inanıyoruz malesef..
6..7 kilo verdim hep fazlasını aldım sebebide yağdan değil kastan verdiğimiz için.. malesef..
73 kilonun üzerine birde hamile kaldım oldummu 88 kilo...!
Oğlum suan 3 yaşında ve ben okadar denemeye rağmen ancak 77.7 oldum.. hatta 72 ye inmistim ramazanda ama hop 79 oldum..
Ama sonunda canıma tak etti ve suan diyetisyene baş vurmuş bulunmaktayım..
Öyle bir liste çıkardı ki ben hiç okadar sağlıklı ve doyabilecegim bir diyet yapmadım.. ^_^ haftada bir kıt cikolatam da var..
Yani velhasıl arkadaşlar bir doktora başvurun.. belki bir rahatsızlığınız vardır. Belki troidlerinizde bir sorun vardır. Lütfen gidip testlerinizi yaptırın..
Ben burdan sağlıklı bir şekilde nasıl kilo verilir onu göstericem inşaallah..
Güncel yediklerim ve yaptıklarımı sizinle paylaşıcam inşaallah..
Boy 1.70 kilo : 77.7
İlk Hedef : 69 kg
İkinci Hedef : 65kg
Son Hedef : 63 kg
Toplam verilmesi gereken : 15 kg
Şuana kadar verdiğim : 10.3 kg 3 yılda
2 hafta sonraki yani bugün
11.Kasım.2015
77.7 - 2.100 = 75.6
Son düzenleme: