- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.468
- 73
- 33
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Yoo drama queen lik sadece türkiyede yuceltilen bir sey .Ben böyle bir travmayı silip atabileceğinizr inanmıyorum. Bence siz öyle zannediyorsunuz. Sadece ustunu kapatmıssınızdır. En ufak bır cagrısımda yuzeye cıkar. Ben de suan böyle anlatabiliyorum basitmiş gibi. Ama actıgı yaralar şimdiki beni ben yapan şeyler belki daha farklı olacaktım.
Insanlar neler neler yaşıyor bu hayatta . Ne uc travmalar , ne oluyor hepsinin hayatı bitiyor mu sanıyorsunuz bir daha mutlu olamıyorlar mi ? Her sey o travmanin etrafinda dönüyor mu sanıyorsunuz? Tek mesajimla ustunu kapatmissiniz oyle degildir diyebilmekte ne bileyim yani ? Insan bu kadarda bilmedigi sey hakkinda net olmamali sanki?
Ben demiyorum travmalar muhtesem seyler iyiki yasadik diyorum ki herkes yasiyor.
Taciz olmaz baska bir sey olur . Dunya size guvenlik vaadeden bir yer degil . Çocuğunuza da degil . Üstünü kapattigim yok yillarca psikoterapi aldim bu ve baska sorunlardan ötürü. Cunku bende takintiliydim sizin gibi . Hic parçalamamış olmak istiyordum . Kötu seyleri yasamia olmak korkunc bir sey gibi geliyordu ama degil herkes yasiyor . Cocugunuzda yasayacak . Daha agir seyler yasar daha hafif seyler yasar bilemem . Ama bu asiri koruma takintinizin çocuğunuz buyuyunce aranızda duzgun bir iliski bırakmayacağını biliyorum .