- 27 Şubat 2020
- 1
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Ben senin yerinde olsam işi bırakır çocuğum a bakarım yaşlılar daha sapık isterse dedesi
OlsinBenzer bir konu acmıstım bir kaç ay önce. Burda herkes bana saçmalama dedi. Yine duymaya ihtiyacım var galiba çünkü kendime ben takıntılıyım bunda bir şey yok demek istiyorum. Bir kaç yıl ara ile okb ile uğraşıyorum bu arada. Zaman zaman farklı konularda bu okb karşıma çıkıyor. Kimi zaman sağlıkla ilgili bir konuyu aylarca düşündüğüm oluyor kimi zaman geçmiş vs. Bu sıralar ise dedesinin 2 yaşında kızıma olan davranışlarına takmış durumdayım kaç defa pedofili nasıl anlaşılır yazısı okudum internette. Dedesi diyorki bugun sabah uyandım yanına gittim yatagın içinde örtünün altında oynadık bu normal mi. Calıstıgım için onlar bakıyor dede ve babanne de yani. Paranoya yapmadıgıma emin olsam işi bile bırakırım ama emin olamıyorum. Diğer torunu (erkek) aynı yaşta ama benim kızım kadar oynamıyor onunla benimkini öpücüklere boguyor gıdıklıyor bazen yanına gitmeyince gel telefonu verecegım deyıp seviyor (bunu yapma dıyorum). Ki bu adam kendi çocuklarına bile mesafeli bu arada. Bir kaç gün önce yine sabah yanına almıs yatakta sevmiş anlatıyor yani. Bi de şöyle bir şey var geçmişte kendim (çocuklukta) çok defa cinsel taciz yaşadım kendi travmalarım mı aklıma geliyor yoksa aslında bunlar her annenin rahatsız olabileceği yanlış sevme dokunma şekilleri mi