- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.431
- 598
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Aynı şeyi babaanne yapıyor olsa pedofili damgası yiyecek miydi?Kışkırtmak değil ki
Salonda oynasınlar yani , illa yatakta mı oynanacak ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şeyi babaanne yapıyor olsa pedofili damgası yiyecek miydi?Kışkırtmak değil ki
Salonda oynasınlar yani , illa yatakta mı oynanacak ?
abartmayin sizde ne olmus yani.Salonda oynasınlar , yatakta örtü altında ne münasebet.
Uyarın bence.
Arkadaşlar farklı dünyalarda mı yaşıyoruz acaba. Yani bu duydugumuz mide bulandırıcı haberler de hep buralardan cıkmıyor mu? Size okb tedavisinden bahsettim diye niye herkes birlik olup tedavi ol dedi mesela ee zaten devam ediyorum. Ki şuan psikologum ile bambaşka bir konudan konusuyoruz tedavide yani bunun ile alakası yok. Farzedin ki bundan bahsetmedim hiç. Öyle devam edelim yatagın içinde oynamak ne düşündürür yani dedesi değil de amcasının oğlu olsun örneğin yazdıklarınızda hala aynı mı düşünürsünüz
Baska erkeklerden beklenebilir fkat dede baba amca dayı gibi kişilerde cok nadir görülen bir durumdur.muhtemeln geçmişte yasadıklarınız ve medyada sık sık haber yapılan bu konu sizi biraz paranoya yapmıs.Benzer bir konu acmıstım bir kaç ay önce. Burda herkes bana saçmalama dedi. Yine duymaya ihtiyacım var galiba çünkü kendime ben takıntılıyım bunda bir şey yok demek istiyorum. Bir kaç yıl ara ile okb ile uğraşıyorum bu arada. Zaman zaman farklı konularda bu okb karşıma çıkıyor. Kimi zaman sağlıkla ilgili bir konuyu aylarca düşündüğüm oluyor kimi zaman geçmiş vs. Bu sıralar ise dedesinin 2 yaşında kızıma olan davranışlarına takmış durumdayım kaç defa pedofili nasıl anlaşılır yazısı okudum internette. Dedesi diyorki bugun sabah uyandım yanına gittim yatagın içinde örtünün altında oynadık bu normal mi. Calıstıgım için onlar bakıyor dede ve babanne de yani. Paranoya yapmadıgıma emin olsam işi bile bırakırım ama emin olamıyorum. Diğer torunu (erkek) aynı yaşta ama benim kızım kadar oynamıyor onunla benimkini öpücüklere boguyor gıdıklıyor bazen yanına gitmeyince gel telefonu verecegım deyıp seviyor (bunu yapma dıyorum). Ki bu adam kendi çocuklarına bile mesafeli bu arada. Bir kaç gün önce yine sabah yanına almıs yatakta sevmiş anlatıyor yani. Bi de şöyle bir şey var geçmişte kendim (çocuklukta) çok defa cinsel taciz yaşadım kendi travmalarım mı aklıma geliyor yoksa aslında bunlar her annenin rahatsız olabileceği yanlış sevme dokunma şekilleri mi
Düşündüm bunu. Yerine babamı koydum. Yatagın içinde battaniyenin altında babam oynamazdı dedimYahu tabi ki aynı şeyi düşünürüm ben. Farklı bir emare yoksa, farklı birşey yakalamadıysanız ne var bunda? Kızım amcasını gider öperek uyandırır her gün, sarılır oynarlar. Farklı birşey düşünmek gelmedi hiç aklıma o tip birşeye rastlamadım.
Siz kendi babanız için böyle düşünülse ne hissedersiniz?
Düşündüm bunu. Yerine babamı koydum. Yatagın içinde battaniyenin altında babam oynamazdı dedim
Ben yatagın içinde çadır yapıp oynadıgımı hatırlıyorumArkadaşlar farklı dünyalarda mı yaşıyoruz acaba. Yani bu duydugumuz mide bulandırıcı haberler de hep buralardan cıkmıyor mu? Size okb tedavisinden bahsettim diye niye herkes birlik olup tedavi ol dedi mesela ee zaten devam ediyorum. Ki şuan psikologum ile bambaşka bir konudan konusuyoruz tedavide yani bunun ile alakası yok. Farzedin ki bundan bahsetmedim hiç. Öyle devam edelim yatagın içinde oynamak ne düşündürür yani dedesi değil de amcasının oğlu olsun örneğin yazdıklarınızda hala aynı mı düşünürsünüz
Babamın 30 yıldır tanıyorum kayınpederimi daha 6 yıl tanımak denirse Hep uzak sehırlerdeydık bu zamana kadar. Hislerim karısıkHayır diyelim oynadı, o zaman ne hissedersiniz?
Evet bunları okudum hep internetten fakat 2 yasında cocuk için de bu geceli mi yani onlar da iyi dokunusu kötü dokunusu ayırt edebilirler miKEger pedofili olsa idi kiziniz dedesine gitnek istemezdi, icine kapanirdi. Kimseyle konusmak falan istemezdi.