Konusmaya ihtiyacim var 6 yillik evliyim kamu gorevlisiyim esimle tanistigim zaman calismiyordu daha sonra gecici islerde calisti vs...issiz kaldigi donemde butun maddi yükü üstlendim. Birikmisimle ona isyeri actim.Fakat isler iyi gitmedi ve batti.Tek basima kalan borclari odedim ailesi destek olmadi.Daha sonra ilk oglum dunyaya geldi. Calistigim icin annesi bi sure bakti bu donem borclardan cok bunaldim is balamamisti bende farkli bir sehirde is aramasi icin surekli telkinde bulundum.Esimin ailesi oglumuz calismasin dedi her seferinde..
Bu donemde 2 ogluma hamile oldugumu ogrendim ve esim farkli bi sehirde is buldu fakat ekonomik anlamda toparlanmamiz cok zor oldu bu surecte ailesi cocuklar icin tekrar bize geldiler. Bu donemde de surekli esime beni kotulemisler.Su an esimle yaklasik 3 aydir ayni evde yaşamak zorunda olan yabancilar gibiyiz Bu surecte cok kirildim surekli kirdi beni simdi ailesi piskin piskin arayip konusuyo benle esim de tavrini degistirdi.Ama ben cok yoruldum .Ne yapmaliyim..
Bu donemde 2 ogluma hamile oldugumu ogrendim ve esim farkli bi sehirde is buldu fakat ekonomik anlamda toparlanmamiz cok zor oldu bu surecte ailesi cocuklar icin tekrar bize geldiler. Bu donemde de surekli esime beni kotulemisler.Su an esimle yaklasik 3 aydir ayni evde yaşamak zorunda olan yabancilar gibiyiz Bu surecte cok kirildim surekli kirdi beni simdi ailesi piskin piskin arayip konusuyo benle esim de tavrini degistirdi.Ama ben cok yoruldum .Ne yapmaliyim..