Saglikli düsünemiyorum

Hayaliz5

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
10
1
1
34
Konusmaya ihtiyacim var 6 yillik evliyim kamu gorevlisiyim esimle tanistigim zaman calismiyordu daha sonra gecici islerde calisti vs...issiz kaldigi donemde butun maddi yükü üstlendim. Birikmisimle ona isyeri actim.Fakat isler iyi gitmedi ve batti.Tek basima kalan borclari odedim ailesi destek olmadi.Daha sonra ilk oglum dunyaya geldi. Calistigim icin annesi bi sure bakti bu donem borclardan cok bunaldim is balamamisti bende farkli bir sehirde is aramasi icin surekli telkinde bulundum.Esimin ailesi oglumuz calismasin dedi her seferinde..
Bu donemde 2 ogluma hamile oldugumu ogrendim ve esim farkli bi sehirde is buldu fakat ekonomik anlamda toparlanmamiz cok zor oldu bu surecte ailesi cocuklar icin tekrar bize geldiler. Bu donemde de surekli esime beni kotulemisler.Su an esimle yaklasik 3 aydir ayni evde yaşamak zorunda olan yabancilar gibiyiz Bu surecte cok kirildim surekli kirdi beni simdi ailesi piskin piskin arayip konusuyo benle esim de tavrini degistirdi.Ama ben cok yoruldum .Ne yapmaliyim..

Haklisiniz aslinda o sorunu cozmustuk esim son 2 yildir duzenli calisiyordu.Son yasananlar beni cok yipratti.Surekli ailesiile konusup beni uzdu .Benim asil sikintim su an affedemiyorum

Erkektir çalışmak zorunda diye düşünmüyorum doğrusu ben.Siz de çalışabilirsiniz bu garip değil.Milyonlarca kadın çalışmıyor ve ‘ev hanımı’ olarak bilinip tuhaf bulunmuyor.Yeter ki bu durumu evlilikten önce konuşmuş ve kabul etmiş olun.

Ama hatalı olduğunuz konu var.Maddi olarak sıkıntı çekiyorken çocuk niye?Biraz daha rahatladığınız,çocuğun hayatını güvene aldığınız bir birikime sahip olmadan atlı kovalar gibi çocuk yapmak çok normal ülkemizde maalesef.Neyse çocuklarınızı Allah bağışlasın.Yapılabilecek pek de bir şey bulamadım bu saatten sonra

Farkindayim .Ve bütün bunlarin bir degerinin olmadığının ve en büyük hatamın onun ailesini yeterince memnun edememis olmam da isin ödülü. Ama su asamada ne yapmaliyim ...

Erkektir çalışmak zorunda diye düşünmüyorum doğrusu ben.Siz de çalışabilirsiniz bu garip değil.Milyonlarca kadın çalışmıyor ve ‘ev hanımı’ olarak bilinip tuhaf bulunmuyor.Yeter ki bu durumu evlilikten önce konuşmuş ve kabul etmiş olun.

Ama hatalı olduğunuz konu var.Maddi olarak sıkıntı çekiyorken çocuk niye?Biraz daha rahatladığınız,çocuğun hayatını güvene aldığınız bir birikime sahip olmadan atlı kovalar gibi çocuk yapmak çok normal ülkemizde maalesef.Neyse çocuklarınızı Allah bağışlasın.Yapılabilecek pek de bir şey bulamadım bu saatten sonra
Kabul etmedim o donem gecici calistigi islerden birine girdigi icin kabul ettim . Cocuk konusunda ilk cocugumda bahsettigim isyeri vardi fakat dogduktan sonra kotuledi ikinci cocuguma ise korundugum halde ve hic te hazir olmadigim bir donemde hamile oldugumu ogrendim. Cocuklarim benim herseyim.Bilemiyorum...

Yani böyle işsiz tembel adamlarla neden evleniyorsunuz tembel oldugunu iş tutmaz oldugunu bilerek evlenmişsin. Bu devirde iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor Malesef dünyanın en yakısıklısıda olsa olmuyo eee dolduruşa geldiğine göre huyu da iyi değil.. 2 cocuk neden birde utanmadan çalışan gelnlerine laf ediyorlar fazla yüz vermişsin boşan bence adam senden geçinmeye alışmıs ona yapacağın masraflarla tatile falan gidersin ruhun huzur bulur en azından

Okudugumu dogru anladıysam geçmişile yüzleşmek kafanızdan atmak istiyorsunuz
Destek almalısınız uzman destegi düşüncelerinizi bakış açınızı daha iyi görecektir

Rızkı veren Allah'tır. Rızkınızdan şüphe duymayın. Fakat eğer eşinizle sevginiz saygınız kalmadıysa zor giden bı evlilik olur. Özellikle 2 çocukla keşke 1.olmuşken 2. Olmasaymış. Ama onda diycek bişey yok Allah verdikten sonra.

Adam hem asalak hem nankör ya. Senin sirtindan gecinip ustune 2 cocuk sahibi olmus ama ailesinin lafiyla hareket eden bir uydum akıllı

Erkek calisir.kuzum ne.bu be ne bicim aileymis o ?Gec karsisina senin.icin o kadar sey yaptiktan sonra hala.bana guvenmeyip ailene inaniyorsun iki evlat verdim sana karsiligi yok,bosuna gitmis benim emeklerim.de ustune naz yapiliyorsun soguk davraniyorsun madem bu kadar gozden cikacaktim neden.evlendin benimle diye sor bakalim ne diyecek? cocuklarindan.utanmali.

Es ailesinin piskinligine pes doğrusu, işsiz güçsüz çalışmayan oğullarına elin kızı bakmak zorundaymış gibi bide üzerine kotuluyorlar Allahdan korkmaz kuldan utanmaz diyorlar ya bunlar o cinsden. Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok , bir çocuk yapılır eyvallah ama 2. Yapmasaydınız balık bastan kokmuş

Esiniz disarda deil ama evde iyi calismis bebeler arka arkaya gelmiş maşallah
Böleçalışmayan sorumsuz insandan nie çocuk yapıyorsunuz madem hiçbirşey yolunda.deil adam ailesine bakmıyor.. yazık sabilere :duduk:

Erkek calisir.kuzum ne.bu be ne bicim aileymis o ?Gec karsisina senin.icin o kadar sey yaptiktan sonra hala.bana guvenmeyip ailene inaniyorsun iki evlat verdim sana karsiligi yok,bosuna gitmis benim emeklerim.de ustune naz yapiliyorsun soguk davraniyorsun madem bu kadar gozden cikacaktim neden.evlendin benimle diye sor bakalim ne diyecek? cocuklarindan.utanmali.
Bunlara benzer cumlele kurdum guya ailesinin uzulmus kendiailesinin benle ikgili soylediklerini kavga sirasinda agzindan kacirdi simdi ceviriyo aslinda oyle degil gibi ... ayrinti paylasmadim taniyan cikabilir diye ben ailemi kucukken kaybettim malesef ortaligi bos buluyolar cocuklar icin onlara mecbur oldugumu dusunuyorlar .Esimin bunu yapmasi tabi en kotusu

Back
X