Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Sen naptin cnm nasilsin keyifler nasil regl oldun mu adam parayi odedimi

Ben depresiftim ya daha depresif oldum/

Tartida nedense 74 leri gordum

Daha da cok canim sikildi

Regl olamadim henuz aksama zaten doktora gidiyorum

Herif bu cuma verecek guya bilmiyorum ki cok sikistik nakite de zaten

Klavyem bozuldu Turkce karakter almiyor pc yi de acip kapatmak istemiyorum idare edin azicik

Hayattaki hersey ayri bir imtihan hersey yolunda olsa bile regl olmakta olamamak ta depresif yapiyor zaten az sabret cnm hersey dyzelecek kilonuda takma onemli olan saglik kilo nasilsa verirsin adam parayi verir ins. Yazdiklarinda sorun yok drdanda iyi haberler alirsin ins.

Amin insallah

Offf insallah birsey cikmaz

insallah adam da parayi verir

Hatice cim annenin iyi olmasına sevindim canım inşallah daha da iyi haberlerini alırız.Dönmenin gerekmesi çok sıkıcı gerçekten şansını dene derim ben de izin konusunda,acil şifalar tatlım

Günaydın kızlar,

Ben geldim. Birşeyim yokmuş korktuğum gibi PKO, yapışıklık felan değilmiş.

Kürtaj sonrası nadiren de olsa rahimde spazm olurmuş. Aslında ben regl oluyormuşum. Ama spazm olduğu için atamıyormuş. Dün açtırdı doktor. Başladım regl olmaya. Geçen ayki ve bu ayki belirtilerden bahsettim ikisinde de regl olmuşum aslında. Bu durumda çok şükür kürtajdan 30 gün sonra regl periyodum olmuş oluyor.

Aaaaa hey Allah'ım neler öğrenicez daha kimbilir ilk kez duyuyorum canım ama çok sevindim demek ki sessiz sessiz regl olmuşsun sen meğer hadi gözün aydın canım peki birikenler nasıl dışarı atılıcakmış ya da atılıcak mı?

Evet sessiz sessiz regl oluyormuşum ben. Birikenleri aldı zaten dün. Regl olmaya da devam ediyorum. İlaç ta verdi aşırı kanamaya karşı.

Ayy çok şükür ya çok korkuyordum bir ara acaba menapoza mı girdim diye bile düşünmeye başladım.

Bayan Pollyanna,

Bişi çıkmayacak dedin çıkmadı.

Söyle bakayım biz bu hafta paramızı da alabilecek miyiz?

Senin hislerin kuvvetli.

pollyannalığım işe yarıyor demi,alıcaksınız canım parça parça da olsa alıcaksınız sen içini rahat tut
Regl olmana Hatice de çok sevinecek eminin topiğimizin önemli bir konusuydu bu

pollyannalığım işe yarıyor demi,alıcaksınız canım parça parça da olsa alıcaksınız sen içini rahat tut
Regl olmana Hatice de çok sevinecek eminin topiğimizin önemli bir konusuydu bu

Ayy inşallah.

Evet benim regl durumum topiğin en önemli konusuydu. Dün bile onca derdinin arasında onu sordu yine.

Ayy inşallah.

Evet benim regl durumum topiğin en önemli konusuydu. Dün bile onca derdinin arasında onu sordu yine.

rahatladık hep birlikte bakalım kilonda değişiklik olacak mı?:44: önümüzdeki ay mı başlıcaksınız bebiş çalışmalarına,ben de ara ara merak ediyorum acaba tutar mı diye

rahatladık hep birlikte bakalım kilonda değişiklik olacak mı?:44: önümüzdeki ay mı başlıcaksınız bebiş çalışmalarına,ben de ara ara merak ediyorum acaba tutar mı diye

Bilmiyorum ama kilom 72 - 73'lere çıktı. Çok moralim bozuk ama vazgeçmeyeceğim.

Benim daha iki ayım var. Muhtemelen Ağustos.

Ağustos'ta tatil düşünüyoruz orada başlarız artık. Hem kafa rahat olur.

çok mantıklı tatil modunda olduğun için aklın bebekte olmaz ben de kasmıyorum kendimi olacak mı olmucak mı diye 10-11 gün var zaten daha bakalım ne olacak,falcının dediğine göre bu ay ya da önümüzdeki ay tutması gerek bakalım doğru çıkacak mı
kilon neden arttı ki geçen hafta daha düşüktü sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…