bu hafta 800 gr vermişim, devamı gelir inşallah
bence bugün doktora git tatlım, adet olmaya başlasan teker teker inecek o kilolar
Ben hiç söylemeyeyim kilomu. Ben kilo veremeyeceğim sanırım.
Olmuyor olmuyor
Hatice yok
Whitewish yok
Ben yalnız gene
merhaba kızlar, günaydın
bu sabah tartılamadım annemlerde kaldığım için .. ama dün sabah tartılmıştım .. 53,9 um şuan .. önümüzdeki hafta hedefim 53,4
Tatlım öyle deme regl olunca inan bana daha çabuk gidecek hepsi benim de başarılı olduğum söylenemez 65,2 ye düştüm anca haftaya pazartesi 64 olmak istiyorum artık
Burdayım canım temizlik yapıyorum kahve molası verdim
Yediklerin değişiyor mu peki canım hep dikkatli mi yiyorsun son zamanlarda:44:Bilmiyorum 74'ü görüyorum tartıda bir haftada o kadar mı fark olur?
Yesem bile yürüyüş yapıyorum o kadar yürümeye aynı kiloda sabit kalmam lazım.
Sağol canım,eşim yardım eder ama şöyle misafir geleceği zaman bazen süpürge falan yapar ama normalde ben evde olduğum için ona yapıcak pek iş kalmıyor zaten,yemeğe yardım eder arada vs.senin ki?Kolay gelsin.
Afiyet olsun.
Eşin yardım eder mi sana temizlikte???
Yediklerin değişiyor mu peki canım hep dikkatli mi yiyorsun son zamanlarda:44:
Sağol canım,eşim yardım eder ama şöyle misafir geleceği zaman bazen süpürge falan yapar ama normalde ben evde olduğum için ona yapıcak pek iş kalmıyor zaten,yemeğe yardım eder arada vs.senin ki?
Yediklerime önceki haftalara göre daha çok dikkat ediyordum ama neden öyle oluyor anlamıyorum. Moralim bozuldu artık saldım bende.
Benimki hiç yardım etmez. Çok muzdarip ve üzgününüm o konuda zaten.
İyi huylarını gör boşver diyor bir tarafım ama bir tarafım da boşverme diyor.
Yeniden sorguluyorum herşeyi çocuk yapmalı mıyız? Emin değilim. Ya o konuda da yalnız kalırsam?????
selam arkadaşlar umarım herkes iyidir....bu hafta 2 kere gün vardı malum abartmışım kızlar....
şuan 69.7....haftaya 69.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?