Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Tatlım öyle deme regl olunca inan bana daha çabuk gidecek hepsi benim de başarılı olduğum söylenemez 65,2 ye düştüm anca haftaya pazartesi 64 olmak istiyorum artık

Bilmiyorum 74'ü görüyorum tartıda bir haftada o kadar mı fark olur?

Yesem bile yürüyüş yapıyorum o kadar yürümeye aynı kiloda sabit kalmam lazım.

Burdayım canım temizlik yapıyorum kahve molası verdim

Kolay gelsin.

Afiyet olsun.

Eşin yardım eder mi sana temizlikte???

Bilmiyorum 74'ü görüyorum tartıda bir haftada o kadar mı fark olur?

Yesem bile yürüyüş yapıyorum o kadar yürümeye aynı kiloda sabit kalmam lazım.
Yediklerin değişiyor mu peki canım hep dikkatli mi yiyorsun son zamanlarda:44:

Kolay gelsin.

Afiyet olsun.

Eşin yardım eder mi sana temizlikte???
Sağol canım,eşim yardım eder ama şöyle misafir geleceği zaman bazen süpürge falan yapar ama normalde ben evde olduğum için ona yapıcak pek iş kalmıyor zaten,yemeğe yardım eder arada vs.senin ki?

Yediklerime önceki haftalara göre daha çok dikkat ediyordum ama neden öyle oluyor anlamıyorum. Moralim bozuldu artık saldım bende.

Benimki hiç yardım etmez. Çok muzdarip ve üzgününüm o konuda zaten.

Yediklerime önceki haftalara göre daha çok dikkat ediyordum ama neden öyle oluyor anlamıyorum. Moralim bozuldu artık saldım bende.

Benimki hiç yardım etmez. Çok muzdarip ve üzgününüm o konuda zaten.

Ben de kaldım 65 te ama ben çok saldım sıkılmıştım galiba bu hafta inşallah yeniden toparlamaya çalışıcam.
İşte herkesin bi eksik tarafı oluyor ben de düzene çok önem veririm herşey yerli yerinde olacak buna alışana kadar da azcık zorlandı eşim tabi o alışmış masanın üstü darma duman olsun falan

İyi huylarını gör boşver diyor bir tarafım ama bir tarafım da boşverme diyor.

Yeniden sorguluyorum herşeyi çocuk yapmalı mıyız? Emin değilim. Ya o konuda da yalnız kalırsam?????

selam arkadaşlar umarım herkes iyidir....bu hafta 2 kere gün vardı malum abartmışım kızlar....

şuan 69.7.. ..haftaya 69.0

Hoşbuldum iyiyim canım sen nasılsın ...dr ne zaman gidiceksin ben hastalandım bu arada cumartesi günü. baya fazla hemde.

İyi huylarını gör boşver diyor bir tarafım ama bir tarafım da boşverme diyor.

Yeniden sorguluyorum herşeyi çocuk yapmalı mıyız? Emin değilim. Ya o konuda da yalnız kalırsam?????

Çocuk olunca yardımcı olur canım ya en azından çocukla uğraşırken sen işleri toparlarsın,destek olunması gerçekten önemli hele ki çalışıyorken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…