çok mantıklı tatil modunda olduğun için aklın bebekte olmaz ben de kasmıyorum kendimi olacak mı olmucak mı diye 10-11 gün var zaten daha bakalım ne olacak,falcının dediğine göre bu ay ya da önümüzdeki ay tutması gerek bakalım doğru çıkacak mı
kilon neden arttı ki geçen hafta daha düşüktü sanki
69'dum hatta haftasonuna doğru 68 leri gördüm haftasonu hooppp böyle oldu. Bilmiyorum ama moralim bozuldu. Güya haziran başı hedefin 65'ti.
Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için.
Bu iki ay iyi gelir bana kendimi toparlarım psikolojik olarak artık.
Ödem de olabilir. Dün 4 lt su içtim ama o kadar wc ye gidemedim ama anlamıyorum ödemi nasıl anlayacağımı.
hmmm bacağına bastırınca içeriye göçüp yavaş geri geliyorsa derin öyle anlarsınız diyorlardı ama tabi derecesine göre değişir mi bu bilmem.
Ben de eğer istikrarlı gitmiş olsaydım şimdiye çoktan 60 olmuştum ama yapamadım :84::84::84::84:
Evet en iyi ayak bileğinden anlaşılırmış ödem dediğin gibi ödem var.
Olsun kilo vermedim ama sağlıklı beslenme düzeni oturttum. Yürüyüş yapıyorum bu da iyi.
Kesinlikle canım ve görüceksin bir anda hepsi gitmiş olacak bide rakama takılma nasıl görünmek istiyorsan öyle ol
Hayatta hiçbir kompleksim, takıntım yok ama zayıf olmayı çok istiyorum tek kompleks yaptığım takıntı yaptığım konu bu
Ben de önceden daha çok takardım mesela diyet yapıyorum bile demek istemezdim kimseye hala daha biraz o tavrım var ama biraz aştım gb. kilolu biri olmak istemiyorum ama bir an önce halletmem gerek eşimin ailesi yazlığa gitti biz de yakında h.sonu için gideriz yanlarına puufff bikini nasıl giyicem onu düşünüyorum
Mesajın gelmemişti canım ben gönderdiğimdeBen de istemiyorum hem de hiçç.
Sakıncası yoksa adını söyler misin?
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/625849-mutsuz-gebe-yok-hic.html
Whitewish gördün mü bunu?
Gördüm yorumunu. Her zamanki gibi çok tatlı bir yorum olmuş. Pollyannam benim
Bugün bir hamle haberi daha aldım. Herkes için hayırlısı.
seni de kendime benzetmek istiyorum bu konuda
İnşallah biz de haberlerimizi vericez bugün çok midem bulanıyor başladım yine kendimi dinlemeye
Ya bende istiyorum o konuda sana benzemek ama çabam yok bu aralar. Enerjim de yok. Depresyondayım zaten farkındayım. Çıkmam için çabalamıyorum, ilaç almıyorum, kafamın dikine dikine gidiyorum. Bakalım ne zaman toslayacağım.
Ne yaparsan kendine yaparsın canım güçlü ol,senin aşamadığın bir şeyi ilaç ya da başkası aşamaz biliyorsun senin keyfin bebek çalışmalarına başlayınca ve tatile gidince yerine gelicektir
Benim de nisa var ya arada yazıyor onunla aynı topikteydik boşver düşünme bunları canımGönderdiğim linkte 2. sayfada yorum yapa Sibel ile aynı topikteydik. Doğum tarihlerimiz de aynıydı.Kısmet işte.
Çok depresifim sürekli aynı şekildeyim umarım seni de sıkmam.
Tatile gittiğim tatil köyünü çok seviyorum orada keyifleniyorum zaten ama ne bileyim bu kürtaj olayından sonra ve o dönemde peşpeşe gelen sıkıntılar beni böyle yaptı.
Hatta dün eşim doktoruma bile demiş. İyi değil sizce destek aldırayım mı diye? Düşün artık beni.
Benim de nisa var ya arada yazıyor onunla aynı topikteydik boşver düşünme bunları canım
Ah canım ya kendi kendini iyi etmelisin regl olmama durumun da sana sıkıntı yaptı ne kadar sessiz sedasız olsan da,kendine biraz zaman ver niye böyleyim diyerek daha sıkıntıya sokma kendini ve seni üzen asıl şey ne onu bulmaya çalış canım.beni de sıkmıyorsun ayrıca
Hangi tatil köyüne gitmiştiniz?
Aslında böyle olmama neden olacak birşey yok artık. Çok şükür sağlığım yerinde, eşi, ailem sağlıklı. Ama bir kere düştüm ben o depresif duruma çıkmaya çabalamıyorum, çıkmak da istemiyorum zaten. Bakalım ne kadar böyle gidecek elbet toparlanacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?