Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Bankaya falan gitmem gerekiyordu gelirken iki tişört kaptım geldim


Gerçekten mi kimler iş yerinden falan mı?

Yok buradan tanıdığım arkadaşlarım. Aynı senenin geliniyiz. Çok uzun süredir tüp bebek tedavisi oldu. O arkadaşım hamile.

Biri aynı ay doğum yapacağımız ama benden önce bebeğini kaybeden bir arkadaşımız.

İş yerinde çok kalabalık değiliz hepsi de bekar. Tek potansiyel benim.
 

Ne güzel inşallah biz de vericez o güzel haberlerden canım içini rahat tut ben mol gebelik topiğindekilerle konuşuyorum onların da iyi gidiyormuş gebelikleri ben de merakla bekliyorum,ne sorucam sana hamile kaldığın zaman kasığında batmalar falan oluyor muydu regl olmadan önce?

Alışveriş e gelince en dayanamadığım şey ama çalışmadığım için ben de hiçbir şey alamaz oldum ki bekarken aklıma geleni alırdım,ben de iyi bir fiyat araştırmasından sonra alıyorum ama çok güzel şeyler gelmiş her yere
 

Valla ben reglim gecene kadar hiç birşey anlamadım. Reglim gecince test alıp yaptım.

Bir de hamilelikten sonra yani öğrenince çok kötü bir ağrı giriyordu sanki bir anda adet olacakmışım gibi. Bende başka hiçbirşey yoktu.

Bulantılara kadar.

Ben çalıştığım halde alamıyorum. O herif ödemediği için paramızı mahvolduk. Bakalım bu cuma verecekmiş güya. Bekarken bende öyleydim ama şimdi ancak bakıyorum
 

Dedim ya kendimi dinlemeye başladım istemsiz neyse oyalancak bişeyler bulmam gerek sürekli hamilelik ile ilgili şeyleri düşünmemek için
Evet ya geçen ay bi ceket görmüştüm elim gidip geliyor böyle almadım tabi sonunda ama dedim şimdi çalışıyor olacaktım anında almıştım ama dediğin gb.çalışıyor olsaydım da belki almazdım çünkü borçları vs. düşünmek zorundayız
 

Rahat bırak kafanı. Olursa sevin ama olmazsa takma. Bu durumda hamile kalmanı etkilermiş öyle diyorlar.

Maalesef evlenince bekarken olduğumuz gibi özgür olamıyoruz harcamalar konusunda. Çok para olsa da ben olamıyorum hep bir adım sonrasını düşünüyorum. Biz evlendiğimizde çok sıkıntı çektik parasızlık yüzünden onun için temkinliyim o konuda. Ama eskisi gibi de takmıyorum borcum var diye önceden çok takıp üzülürdüm. Ama takmıyorum hayatı akışına bıraktım.
 

Biliyorum canım bizim de bu ay mesela doktor para almadığı için biraz daha rahat ettik ama doktora yeniden para vermeye başlayınca kemeri daha sıkı sıkıcaz.
Ben koton u çok beğeniyorum sen sever misin?şu anneler günü öncesi bi elbise görmüştüm ama bayıldım bide zayıf gösterdi beni ondan daha çok bayıldım tabi alamadım,sonra dedim ki birileri bana hediye alsın bunu eşimin ailesine gittik anneler günü için kayınvalidem diğer gelinine (o anne olduğu için) hediye alması için para vericekmiş,haksızlığı sevmez bana da verdi ben bilemem ne alacağımı sen al kendine dedi bakar mısın? kalpten istemişim
 

Ben de beğenirim Kotun'u ama kalıpları çok küçük moralim bozuluyor. Bir de bizim işyerinde çok erkek var. Öyle herşey giyemiyorum. Bir pantolon üstüne de totomu kapatacak birşey.

Çok temiz kalpliymişsin. Demek ki başka birşey isteseymişsin olacakmış.

Vay be kayınvalideye bak. Geçen sene bende bir elbise görmüştüm almadım pahalı geldi Koton'da bir daha da bulamamıştım.
 

Evet sağolsun böyle jestleri vardır.
Ben dışarda da herşeyi giyemiyorum eşim yok toton çıkıyor,yok önün açık (ki açık giyinmem ben) uzun etek çok seviyorum kırmızı bir eteğim var ama giyemiyorum aldım dolapta duruyor neden totom çok belli oluyormuş ama siyahını giyebiliyorum komik komik takıntılar.
Nasıl bişeydi acaba beğendiğin elbise ben nerdeyse ezberlemiş durumdayım kotondakileri
 

Benim eşimde öyledir. Çok takar giydiklerime. Ben de ondan çok açık seçik dar şeyler almam. Ee geriye de çok fazla seçenek kalmıyor.

Dolapta beklesin siye de yatırım yapmak istemiyorum artık. Ondan almıyorum. Geçen yıl saten elbiseler çıkardı Koton. Diz üstüydü denizçi kumaşı gibiydi.
 

Hmm satenlere pek bakmıyorum riskli geliyor bana denizci kumaşlarından bu sene başında da vardı onlardan biri mi acaba :44: bu arada giyim tarzın nasıl?
 
Hmm satenlere pek bakmıyorum riskli geliyor bana denizci kumaşlarından bu sene başında da vardı onlardan biri mi acaba :44: bu arada giyim tarzın nasıl?

Tam saten mi bilmiyorum kaygan kumaştı. Zaten tatilde giyecektim senede 7 gün diğer günler dolap bekleyecekti.

Bir giyim tarzım olduğunu düşünmüyorum hatta yok bil bence. Evlenmeden önce güzel giyinirdim. Askılılar, miniler falan filan. Şmdi çok kısıtlı.

İşe giderken kumaş pantolon giyiyorum üstüne de totomu kapatacak gömlek, tshirt vb. Makyaj da yapmıyorum ona da izin yok. İşime de geliyor açıkçası. Bari evde bakımlı olayım diyorum ama öyle yorgun oluyorum ki güzel giyinecek halim kalmıyor. Haftasonları desen temizlikle geçiyor.
 

Makyaja da izin yok mu ? ben pek yapmam makyaj anca bi göz kalemi,rimel yazın hele hiç çekilmiyor makyaj.
İşe gidip geliyorsun ya ondan haliyle kalıplaşmış şeyleri giymek zorunda kalıyor insan hele bi evli olunca.
Ben de tarzım şu diyemem pek ama mesela çok renkli giyinmem özellikle kışın,yazın hadi biraz aştığım zamanlar oluyor kendimi,genelde spor giyinirim,salaş şeyleri çok severim rahat olucam illa ki.takıp takıştırmayı da sevmem yani kendime yakıştırmıyorum aslında kolye,bileklik,küpe falan çok severim ama üzerimde taşıyamıyorum azcık sıkıntılıyım onun da etkisi var
Ama özel bir yere gidiceksek daha klasik giyinirim mutlaka elbise olur sade ama şık olmasına dikkat ederim,az ama öz takı kullanırım vs.
 

Yok "evde yap diyor"

Maalesef kalıp şeyler artık. Bir de insan kilo aldıkça alışveriş yapası gelmiyor. Eee artı maddiyat da eklenirse sen düşün.

Renkli şeyleri severim giyerimde zaten. Çok da takıp takıştırırım. İşte kumaş pantolon üstüne birşeyler + takı falan filan. Kot giyemiyorum totom çıkıyor diye zayıflasam ilk işim maviden gidip kendime kot almak olacak.
 

Aynı duyguları paylaşıyoruz ben de kot giymiyorum pek anca uzun bişey olursa üstümde öyle bacaklarımı iyice kalın gösteriyor,neyse ki artık herşeyi salaş ve uzun yapıyorlar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…