Geçmiş olsun,
Ihlamur kaynat limonla iç. Ben bugün parçalı bulutluyum. Eşimle tartıştık sabah.
:2::2::2: günaydın kızlar
Günaydın
günaydın canlarım
wuhuuuuu süper tatlım uğraşıcaz derken :44:
Evde yoktu çıkıp almak da zor geldi dün bugün çıkıcam alıp gelicem
Hayırdır niye tartıştınız tatlım
Sen nasılsın canım,şımarttın mı kendini dün
Klomen verecek herhalde. O kadar soru sordum onu sormayı unuttum.
Smear testine gerek yok dedi. Folik asit yazdı. Bir de ben de hepatit aşısı yokmuş onu sordum yaptır dedi. Tekrar bebek için uğraşacağız deyince sevinçten unuttum sormayı.
Ben de bilmiyorum havadan sudan girdik birbirimize.
Sağol tatlım :2: Hmmm duymamıştım hiç bakayım aktarda var mı ? :44:whitewish im geçmiş olsun ısırgan çayıda çok iyi geliyor direncini artırıyor ben çok çabuk grip olurdum ısırganm sayesinde bu yıl hiç hasta olmadım çok şükür
bga noldu kuzum gelecek ay bebiş çalışması çok iyi haber tatlım
yok kuzum bilgisayar çantası çok ağır oluyor çıkışta market tarafına dolaşmaya üşendim
ama iyi oldu yemedim işte
Hadi bakalım bugün siz beni şımartın
Bugün benim doğumgünüm
whitewish im geçmiş olsun ısırgan çayıda çok iyi geliyor direncini artırıyor ben çok çabuk grip olurdum ısırganm sayesinde bu yıl hiç hasta olmadım çok şükür
bga noldu kuzum gelecek ay bebiş çalışması çok iyi haber tatlım
yok kuzum bilgisayar çantası çok ağır oluyor çıkışta market tarafına dolaşmaya üşendim
ama iyi oldu yemedim işte
Bana da oluyordu hep öyle,klomen yani çoğul gebelik olasılığıbakalım ne dicek ne zamana çağırdı bi daha.?
Akşama barışırsınız o zaman
Sağol tatlım :2: Hmmm duymamıştım hiç bakayım aktarda var mı ? :44:
:129::129: süper canım senin yerine ben şımarttım kendimi
Teşekkür ederim.aaaaaa gerçekten :122::122::122: Mutlu Yıllar Tatlım,inşallah bu yıl sana kalbinden geçen herşeyi getirir
ooooooooo bebişim iyiki doğdun yeni yaşın hayırlı olsun Rabbim çok uzun ve sağlıklı yıllar görmek nasip etsin İnşallah iyiki doğdunHadi bakalım bugün siz beni şımartın
Bugün benim doğumgünüm
Sağol tatlım :2: Hmmm duymamıştım hiç bakayım aktarda var mı ? :44:
:129::129: süper canım senin yerine ben şımarttım kendimi
ooooooooo bebişim iyiki doğdun yeni yaşın hayırlı olsun Rabbim çok uzun ve sağlıklı yıllar görmek nasip etsin İnşallah iyiki doğdun
seni yaramaz seniiiii
Teşekkür ederim.
İkinize de teşekkür ederim.
İyiki varsınız. Ahh birde yakın olsaydık
Üçümüz de ne kadar uçlardayız.
İzmir - İstanbul - Konya
malesef cnm belki bi gün bi yerde buluşma imkanımız olur kucaklarımızda bebişlerimiz
Ayyy inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?