Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

wuhuuuuu süper tatlım uğraşıcaz derken :44:

Klomen verecek herhalde. O kadar soru sordum onu sormayı unuttum.

Smear testine gerek yok dedi. Folik asit yazdı. Bir de ben de hepatit aşısı yokmuş onu sordum yaptır dedi. Tekrar bebek için uğraşacağız deyince sevinçten unuttum sormayı.

Evde yoktu çıkıp almak da zor geldi dün bugün çıkıcam alıp gelicem
Hayırdır niye tartıştınız tatlım

Ben de bilmiyorum havadan sudan girdik birbirimize.

whitewish im geçmiş olsun ısırgan çayıda çok iyi geliyor direncini artırıyor ben çok çabuk grip olurdum ısırganm sayesinde bu yıl hiç hasta olmadım çok şükür

bga noldu kuzum gelecek ay bebiş çalışması çok iyi haber tatlım

Bana da oluyordu hep öyle,klomen yani çoğul gebelik olasılığı bakalım ne dicek ne zamana çağırdı bi daha.?

Akşama barışırsınız o zaman

Sağol tatlım :2: Hmmm duymamıştım hiç bakayım aktarda var mı ? :44:
yok kuzum bilgisayar çantası çok ağır oluyor çıkışta market tarafına dolaşmaya üşendim
ama iyi oldu yemedim işte

:129::129: süper canım senin yerine ben şımarttım kendimi

Ben de anlamadım birden başladık tartışmaya. Bu aralar ikimizde çok gerginiz.

Yetiştim galiba size bebek konusunda.

Dün muayene etti tekrar. İlaç verdi. Temmuz sonuna kadar normal reglimi olmam gerekiyormuş. Olmazsam müdahale edecek. Minik bir operasyon. Sonra da bebek çalışması.

yok kuzum bilgisayar çantası çok ağır oluyor çıkışta market tarafına dolaşmaya üşendim
ama iyi oldu yemedim işte

Valla bence iyi olmuş.
Bana da oluyordu hep öyle,klomen yani çoğul gebelik olasılığı bakalım ne dicek ne zamana çağırdı bi daha.?

Akşama barışırsınız o zaman

Kısmet canım ya gönlümden ikiz geçiyor zaten. Açığımızı kapatırız en azından.

Bizim barışmakla ilgili sorunumuz yok. Hemen barışıyoruz ama neden böyle oluyor anlamıyorum

Son düzenleme:

Çok iyiymiş.

aaaaaa gerçekten :122::122::122: Mutlu Yıllar Tatlım,inşallah bu yıl sana kalbinden geçen herşeyi getirir
Teşekkür ederim.

Umarım hepimizin herşey gönlünce olur.

Hadi bakalım bugün siz beni şımartın

Bugün benim doğumgünüm
ooooooooo bebişim iyiki doğdun yeni yaşın hayırlı olsun Rabbim çok uzun ve sağlıklı yıllar görmek nasip etsin İnşallah iyiki doğdun

seni yaramaz seniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…