Arada çıkıyor işte. Kıymetini bilin her zaman olmuyor da atlayıp uçağa geleceğim şimdi şiştim whitewish şiştim.
Patlayacağım heyecandan.
ya doktora ulaşamıyormusun şimdi
white aydınlat bizi ya nereye gitttinnnnnn
Aynı performansı bekliyoruz hep canımşu an bişey yapamaz ki canım zaten büyük olasılık pazartesiyi bekleyelim dicek cebini de kapatmış yarın ararım ve hemen haber vericem söz veriyorum diğerinde hemen havaya girmiştim biliyormusun sonrası malum yine aynı şey olmasından korkuyorum canım benim de ondan,düşünmezsem akışına bırakırsam daha rahat gider herşey
ya doktora ulaşamıyormusun şimdi
Aynı performansı bekliyoruz hep canımşu an bişey yapamaz ki canım zaten büyük olasılık pazartesiyi bekleyelim dicek cebini de kapatmış yarın ararım ve hemen haber vericem söz veriyorum diğerinde hemen havaya girmiştim biliyormusun sonrası malum yine aynı şey olmasından korkuyorum canım benim de ondan,düşünmezsem akışına bırakırsam daha rahat gider herşey
biz heycanlandırdık seni de ama herşey yolunda olcak ben inanıyorum
eee adını ne koyuyoruz
biz heycanlandırdık seni de ama herşey yolunda olcak ben inanıyorum
eee adını ne koyuyoruz
İyi hadi bakalım.
Hatice sakinleyelim biz artık. Ben koptum gidiyordum.
Ama doktorun telefonunu kapatması iyi değil. Bunu düşün istersen.
İyi hadi bakalım.
Hatice sakinleyelim biz artık. Ben koptum gidiyordum.
Ama doktorun telefonunu kapatması iyi değil. Bunu düşün istersen.
Ooooo Hatice benden de çok koptu gidiyor.
Bize böyle bir haber lazımmış.
Bu akşam kopmam lazım
Bebek haberini duymam lazım
aynen bütün gün oturunca enerjimiz birikmiş bu haberle koptuk çok beklediğimiz bi haber olunca tutamadık kendimizi napalım
o zaman hayırlısı diyoruz en iyi ihtimalin içinde bile kötüyü düşünmek gerekir yani önümüzü kış tutalım yaz çıkarsa bahtımıza diyelim
bencede istediğinde doktora ulaşamıycaksan sıkıntı var
aynen bütün gün oturunca enerjimiz birikmiş bu haberle koptuk çok beklediğimiz bi haber olunca tutamadık kendimizi napalım
o zaman hayırlısı diyoruz en iyi ihtimalin içinde bile kötüyü düşünmek gerekir yani önümüzü kış tutalım yaz çıkarsa bahtımıza diyelim
bencede istediğinde doktora ulaşamıycaksan sıkıntı var
Telefondan onu diyebileceğini pek düşünüyorum ama
Telefondan onu diyebileceğini pek düşünüyorum ama
Aynen canım iyisini düşünelim kısmet bu işler biliyorsunuz inşallah daha emin şekilde söyleyebilirim size
Sanmıyorum ya belki de bişey oldu,şarjı bitti ne bileyim hemen kötüyü düşünmeyelim adam hakkında
eee kaldım ben boyle yaniinapıyoz şimdi
eee kaldım ben boyle yaniinapıyoz şimdi
o zaman yeni konu açayım hemen ben,dün nette gezinirken keçeden yapılan şeyleri gördüm,bebek şekerleri,kapı süsleri,nikah defterleri,taçlar vs.vs. diyorum ki bir kaç örnek yapayım azcık çizimim de iyidir benim bir kaç şey tasarlayıp satışa çıkartayım
Esprimin içine etmişsin White.
Gerçi benim jetonda geç düştü.
o zaman yeni konu açayım hemen ben,dün nette gezinirken keçeden yapılan şeyleri gördüm,bebek şekerleri,kapı süsleri,nikah defterleri,taçlar vs.vs. diyorum ki bir kaç örnek yapayım azcık çizimim de iyidir benim bir kaç şey tasarlayıp satışa çıkartayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?