Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Arada çıkıyor işte. Kıymetini bilin her zaman olmuyor da atlayıp uçağa geleceğim şimdi şiştim whitewish şiştim.

Patlayacağım heyecandan.

Aynı performansı bekliyoruz hep canım şu an bişey yapamaz ki canım zaten büyük olasılık pazartesiyi bekleyelim dicek cebini de kapatmış yarın ararım ve hemen haber vericem söz veriyorum diğerinde hemen havaya girmiştim biliyormusun sonrası malum yine aynı şey olmasından korkuyorum canım benim de ondan,düşünmezsem akışına bırakırsam daha rahat gider herşey

biz heycanlandırdık seni de ama herşey yolunda olcak ben inanıyorum

eee adını ne koyuyoruz

ya doktora ulaşamıyormusun şimdi

İyi hadi bakalım.

Hatice sakinleyelim biz artık. Ben koptum gidiyordum.

Ama doktorun telefonunu kapatması iyi değil. Bunu düşün istersen.

İyi hadi bakalım.

Hatice sakinleyelim biz artık. Ben koptum gidiyordum.

Ama doktorun telefonunu kapatması iyi değil. Bunu düşün istersen.

aynen bütün gün oturunca enerjimiz birikmiş bu haberle koptuk çok beklediğimiz bi haber olunca tutamadık kendimizi napalım
o zaman hayırlısı diyoruz en iyi ihtimalin içinde bile kötüyü düşünmek gerekir yani önümüzü kış tutalım yaz çıkarsa bahtımıza diyelim

bencede istediğinde doktora ulaşamıycaksan sıkıntı var

Aynen canım iyisini düşünelim kısmet bu işler biliyorsunuz inşallah daha emin şekilde söyleyebilirim size
Sanmıyorum ya belki de bişey oldu,şarjı bitti ne bileyim hemen kötüyü düşünmeyelim adam hakkında

Sorma ya kendim hamileyim sanki o kadar keyiflendim.

Hayırlısı ne ise o olsun.

Telefondan onu diyebileceğini pek düşünüyorum ama

Yok canım en azından yarın gel felan der hastasın da zaten. Mol olduğumuz ki sanırım bizim beta kontrolümüz daha sık yapılacak için belki iki günde bir test ister falan filan ihtimal çok

Telefondan onu diyebileceğini pek düşünüyorum ama

Esprimin içine etmişsin White.

Gerçi benim jetonda geç düştü.

Pollyannam benim

eee kaldım ben boyle yanii napıyoz şimdi

o zaman yeni konu açayım hemen ben,dün nette gezinirken keçeden yapılan şeyleri gördüm,bebek şekerleri,kapı süsleri,nikah defterleri,taçlar vs.vs. diyorum ki bir kaç örnek yapayım azcık çizimim de iyidir benim bir kaç şey tasarlayıp satışa çıkartayım

Dur hemen oralara gelme

Sen önce bize haber ver

Yaz kızım

Sanık bize söylemeden beta testi yapmıştır.

Sonucu almasına rağmen sonucu söylemeden üstüne bir de pazara gitmiştir.

Ceza.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…