kızlaarrr reglime 4 gün kala yani dün kan testi yaptrdım bugün aldım sonucumu 42,9 çıkmış ama erken baktırdığım için bilemiyorum yani inşallah bebişten dolayıdır artışın nedeni cuma ya da cumt.regl olmazsam pazartesi doktora gidicem,yani emin olamadığım için sevinç çığlıkları atamıyorum henüz
ooo bende bga da attı o çığlığı duymadın mı sen
hadi hayırlısı diyelim ozaman
İnşalalh bebişten dolayıdır
Yaaa öyle demeyin korkumdan dolayıAynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Biz kader arkadaşı değil miyiz?
Amma dramatikleştirdim.
Ya tatlım biliyorsun bizim durumu yani artış olması iki seçenek göstergesi olabilir Allah korusun tabi yani korkularıma yenik düşüyorumİyide bu başka birşeyden çıkmıyor ki. Regl ile atarsam mı diyorsun?
Yok canım olur mu öyle şey. Tutmuşsa tutmuştur.
Ya biz onda çok sevindik yok yok şoka girdi ondan böyle
ooo bende bga da attı o çığlığı duymadın mı sen
hadi hayırlısı diyelim ozaman
İnşalalh bebişten dolayıdır
Hatice çığlıkların arasında örgü ören teyze çok anlamlı
Hatice çığlıkların arasında örgü ören teyze çok anlamlı
bencede yaa hiç tepki yok ne kadar sakin ben yerimde duramıyorum
wihtewish huhu canım hamile olma olasılığın çok çoook yüksek sevin hadi
hay Allahım ya çok keyiflendim kızlar hep birlikte oturmuş konuşmuş kadar gülüp keyiflendim yaniiii örgü ören teyzede süperdi
Yaaa öyle demeyin korkumdan dolayıemin olunca söylemek istiyordum aslında dayanamadım şöyle çığlıklar eşliğinde
Ya tatlım biliyorsun bizim durumu yani artış olması iki seçenek göstergesi olabilir Allah korusun tabi yani korkularıma yenik düşüyorum
bencede yaa hiç tepki yok ne kadar sakin ben yerimde duramıyorum
wihtewish huhu canım hamile olma olasılığın çok çoook yüksek sevin hadi
Ben de çok sevindim. Şundan korkuyor Hatice. Bu değerin yükselmesi mol olma olasılığı aynı zamanda hastalığın habercisi ama hastalık değil o inşallah bebek o bebek.
Şimdi ben sen oluyorum ben haber verseydim sen bana şu tepkiyi verirdin.
İyi düşün iyi olsun. Korkma bebek o bebek ötekini düşünme geçti gitti o.
Ben de çok sevindim. Şundan korkuyor Hatice. Bu değerin yükselmesi mol olma olasılığı aynı zamanda hastalığın habercisi ama hastalık değil o inşallah bebek o bebek.
anladım canım o zaman İnşallah bebektir diycez dua etcez
anladım canım o zaman İnşallah bebektir diycez dua etcez
evet pollyannam benim derdim ben sana bga olsaydım.
Aynen o dediğin nedenlerden dolayı canım doktoru da aramak istemedim dur daha dicek ne bileyim azcık kafama takmadan bekleyeyim bakayım neler olacak demi :44::44:
benm tahminim bu ayın sonuydu ama sen baştan çözdün olayı yani 2 hafta erken gidiyoruzbak şimdi planı bozdun 2 hafta sonra sırada ben varım ama 7 kilocuk fazlalığım hala duruyo olmadı bga ya vercem sırayı
ne güzel ya hep birlikte aile planlaması yapıyoruz
İnşallah. Teyze oluyoruz.
Ben olsam dayanamazdım. Hadi bakalım nasıl istersen.
Şimdi kim en çok tahmine yaklaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?