Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

ooo bende bga da attı o çığlığı duymadın mı sen

hadi hayırlısı diyelim ozaman

İnşalalh bebişten dolayıdır

Aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Biz kader arkadaşı değil miyiz?

Amma dramatikleştirdim.
Yaaa öyle demeyin korkumdan dolayı emin olunca söylemek istiyordum aslında dayanamadım şöyle çığlıklar eşliğinde

İyide bu başka birşeyden çıkmıyor ki. Regl ile atarsam mı diyorsun?

Yok canım olur mu öyle şey. Tutmuşsa tutmuştur.
Ya tatlım biliyorsun bizim durumu yani artış olması iki seçenek göstergesi olabilir Allah korusun tabi yani korkularıma yenik düşüyorum

ooo bende bga da attı o çığlığı duymadın mı sen

hadi hayırlısı diyelim ozaman

İnşalalh bebişten dolayıdır

inşallah tatlım yaa inşallah pazartesi bağrış çağrış haberimi veririm size doktoru da aramak istemiyorum dicek ne eveceklisin gittin hemen baktırdın mı erkenden

bencede yaa hiç tepki yok ne kadar sakin ben yerimde duramıyorum

wihtewish huhu canım hamile olma olasılığın çok çoook yüksek sevin hadi

Canım benim inşallah hep devamı da güzel gelir bakalım önümüzdeki günler neler göstericek ben de ilk bakınca inanamadım yanlış yazıyor acaba dedim ama emin olmadığım için şaşkınım sadece

hay Allahım ya çok keyiflendim kızlar hep birlikte oturmuş konuşmuş kadar gülüp keyiflendim yaniiii örgü ören teyzede süperdi

Şimdi ben sen oluyorum ben haber verseydim sen bana şu tepkiyi verirdin.

İyi düşün iyi olsun. Korkma bebek o bebek ötekini düşünme geçti gitti o.

bencede yaa hiç tepki yok ne kadar sakin ben yerimde duramıyorum

wihtewish huhu canım hamile olma olasılığın çok çoook yüksek sevin hadi

Ben de çok sevindim. Şundan korkuyor Hatice. Bu değerin yükselmesi mol olma olasılığı aynı zamanda hastalığın habercisi ama hastalık değil o inşallah bebek o bebek.

evet pollyannam benim derdim ben sana bga olsaydım.
Aynen o dediğin nedenlerden dolayı canım doktoru da aramak istemedim dur daha dicek ne bileyim azcık kafama takmadan bekleyeyim bakayım neler olacak demi :44::44:

anladım canım o zaman İnşallah bebektir diycez dua etcez

İnşallah. Teyze oluyoruz.

evet pollyannam benim derdim ben sana bga olsaydım.
Aynen o dediğin nedenlerden dolayı canım doktoru da aramak istemedim dur daha dicek ne bileyim azcık kafama takmadan bekleyeyim bakayım neler olacak demi :44::44:

Ben olsam dayanamazdım. Hadi bakalım nasıl istersen.

Şimdi kim en çok tahmine yaklaştı.

benm tahminim bu ayın sonuydu ama sen baştan çözdün olayı yani 2 hafta erken gidiyoruz bak şimdi planı bozdun 2 hafta sonra sırada ben varım ama 7 kilocuk fazlalığım hala duruyo olmadı bga ya vercem sırayı

ne güzel ya hep birlikte aile planlaması yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…