benm tahminim bu ayın sonuydu ama sen baştan çözdün olayı yani 2 hafta erken gidiyoruzbak şimdi planı bozdun 2 hafta sonra sırada ben varım ama 7 kilocuk fazlalığım hala duruyo olmadı bga ya vercem sırayı
ne güzel ya hep birlikte aile planlaması yapıyoruz
Ara mı diyorsun yani doktoru :44::44:
Ara mı diyorsun yani doktoru :44::44:
Bence ara. Belki yarın gel diyecek.
durun bakalım daha hemen sıraları kaydırmayalım kısmet,haa olur da herşey yolunda giderse inşallah ben de 64 kilocukla kalmış oluyorum acil kilo vermemiz gerek o halde
:44::44::44: mantıklı dur arayayım bi
ayy daha çarşamba nasıl pazartesi olcak ara hadi
Şimdi ekrandan geçip yanına geleceğim.
Reklamdaki gibi
ay ne güzel olur gerçekten
aradım da adam çıkmış 6 da kapatıyorlarmış zaten
Cepten felan arayamıyormusun. Ben hep cepten arıyorum doktorumu.
Canım benim ya
Ayy kızlar iyi ki varsınız yaa şaşkınlığımın yerini sevinç aldı gerçekten teşekkür ederim size,inanır mısınız burda bu haberimi paylaşabileceğim insan o kadar az ki nazarları değer diye kimseye bişey diyemiyorum,çok sağolun
Off kendim hamileyim gibi heyecan yaptım.
Benim ki azcık yaşlı herkesin dosyası var ordan takip ediyormuş birden hatırlayamayabilir dedi kadın
Benimkide yaşlı
Olur mu ya adını soyadını söyleyip işte mol gebelik geçiren hastanız .... şunu şunu dediğiniz hastanız diye giriyorum. Benimki de bazen neden aradın oluyor ama hatırlatıyorum ben kendimi.
Benim de dosyam var oradan takip ediyor da sen onu hamileliğinde de arayacaksın hep hatırlamayacak diye muyenehanede olmasını mı bekleyeceksin.
Hocam ben doğruyorum diyeceksin dur bir ofise gidip dosyana mı bakayım diyecek.
al bendende o kadarWhitewish şiştim sakinliğinden
Ayy kızlar iyi ki varsınız yaa şaşkınlığımın yerini sevinç aldı gerçekten teşekkür ederim size,inanır mısınız burda bu haberimi paylaşabileceğim insan o kadar az ki nazarları değer diye kimseye bişey diyemiyorum,çok sağolun
bombasın bugün bga kopardın beni yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?