Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

İyiyim canım sen nasılsın,hava da güzel bugün içim açıldı

evet hava güzel herşey çok güzel ama haberleri izledikçe oturup ağlayasım geliyor çok üzülüyorum ya yeter artık normalde sakinimdir ama haber izleyince agresifleşiyorum bi süre takip etmesem mi napsam bilemedim :44:

O hepimizde var canım ne yazık ki kaç gündür hop oturup hop kalkıyoruz,ben iki kanal izliyorum zaten olup biteni izlemek için ve netten takip ediyorum,alanlara gidemedim gaz maz atarlar hamileyimdir bide diye iyiki de gitmemişim

iyiki gitmemişsin olay boyunu çok aştı Allah korusun

iyiki gitmemişsin olay boyunu çok aştı Allah korusun

Allah sonumuzu hayır etsin canım,dini alet edip insanları birbirlerine düşürdüler neyse burda fazla konuşmamıza izin vermezler sanırım,güzel şeylerden bahsedelim neler yaptın akşam maskeni yaptın mı

Allah sonumuzu hayır etsin canım,dini alet edip insanları birbirlerine düşürdüler neyse burda fazla konuşmamıza izin vermezler sanırım,güzel şeylerden bahsedelim neler yaptın akşam maskeni yaptın mı

önceki akşam yaptım canım kil+gülsuyu+zeytinyağı çok güzel oluyor tabi öncesinde peeling en zon yine gül suyuyla tonik ohhh miss

ya sen ne diyosun sizin yüzünüzden ben wc ye gidemiyorum durum çok vahim

Çok iyi ya

Ben de çorba koymuştum dibini görmeme az kalmış yani

Bu da iyimiş

ağlama ağlama size de keçeden güzel hediyeler hazırlarım gönderirim olmas mııı

Omasssss

ayyy whitewish sen bizi güldürdün ya Allah ta senin yüzünü güldürsün İnşallah ta bebeğine kavuş

Aminnnnnnnnnn

Gerçekten akşam çok eğlendim Whitewish sanki kendim hamileyim gibi sevindim sana.

Oooo yandık biz sen bir yemeğe tav oluyorsan işimiz var.

Herkeslere Günaydınlaarrrrrrr

günaydın canım naber?

Günaydın kızlarr

Ben okumuyorum artık keyfim kaçıyor.

yooo beyaz değil bildiğimiz yeşilimsi renkte olan zeytin yağını çoook çook az koy 2-3 damla

Tamam canım ben de bir ara yapıyordum ama içine ne koyuyordum hatırlamıyorum :44:

Kızlar bide size ne sorucam şükür namazı varmış duydunuz mu hiç?Böyle çok istediğiniz birşey olduğunda vs.kılınıyormuş

gerçekten ya ben yemeğe tav oluyorum sen soyle o zaman cezasını

Yandık seninle bir yemeğe kandırıvereceğiz seni. Biz bebişi doğduğunda sevmeye geleceğiz elmayra vardıya onun gibi mıncıklıya mıncıklıya seveceğiz. Sende bz gık demiyeceksin:

aaaaaaaaaa hadi İnşallah

Ya bilmiyorum bilinçaltı mı? Olsun istediğimden mi? Rüya mı? Hayal mi?

Hayırdır inşallahhh hadi sırayla gidelim arka arkaya inşallah

Sıra Haticem'de inşallah. Benim olsa bile en erken Ağustos

Hatice ye ben güzel tatlılarımdan yaparım unutur zaten bebişi de seni nasıl kandırabilirim bilemedim

Hiiiçç belli olmaz canım bu rüya işleri bak eğer herşey yolunda giderse benim rüyam çıkmış olacak inşallah

Sen daha tatile çıkıcan şöyle stresini atıcan zaten tatilde de başladın mı çalışmalara rahat rahat tamamdır bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…