günaydın canım naber?
İyiyim canım sen nasılsın,hava da güzel bugün içim açıldı
evet hava güzel herşey çok güzel ama haberleri izledikçe oturup ağlayasım geliyor çok üzülüyorum ya yeter artık normalde sakinimdir ama haber izleyince agresifleşiyorum bi süre takip etmesem mi napsam bilemedim :44:
O hepimizde var canım ne yazık ki kaç gündür hop oturup hop kalkıyoruz,ben iki kanal izliyorum zaten olup biteni izlemek için ve netten takip ediyorum,alanlara gidemedim gaz maz atarlar hamileyimdir bide diye iyiki de gitmemişim
iyiki gitmemişsin olay boyunu çok aştı Allah korusun
Allah sonumuzu hayır etsin canım,dini alet edip insanları birbirlerine düşürdüler neyse burda fazla konuşmamıza izin vermezler sanırım,güzel şeylerden bahsedelim neler yaptın akşam maskeni yaptın mı
ya sen ne diyosun sizin yüzünüzden ben wc ye gidemiyorum durum çok vahim
Ben de çorba koymuştum dibini görmeme az kalmış yani
ağlama ağlama size de keçeden güzel hediyeler hazırlarım gönderirim olmas mııı
ayyy whitewish sen bizi güldürdün ya Allah ta senin yüzünü güldürsün İnşallah ta bebeğine kavuş
o yenir mi ????
Herkeslere Günaydınlaarrrrrrr
günaydın canım naber?
evet hava güzel herşey çok güzel ama haberleri izledikçe oturup ağlayasım geliyor çok üzülüyorum ya yeter artık normalde sakinimdir ama haber izleyince agresifleşiyorum bi süre takip etmesem mi napsam bilemedim :44:
önceki akşam yaptım canım kil+gülsuyu+zeytinyağı çok güzel oluyor tabi öncesinde peeling en zon yine gül suyuyla tonik ohhh miss
Kızlar akşam garip birşey oldu.
Koltukta uyuyakalmışım. Eşim de çalışıyor.
Sanki bir ses rüyamda senin kızın olacak diye fısıldadı bana.
önceki akşam yaptım canım kil+gülsuyu+zeytinyağı çok güzel oluyor tabi öncesinde peeling en zon yine gül suyuyla tonik ohhh miss
Kızlar akşam garip birşey oldu.
Koltukta uyuyakalmışım. Eşim de çalışıyor.
Sanki bir ses rüyamda senin kızın olacak diye fısıldadı bana.
Güzele benziyor beyaz kil mi kullanıyorsun peki yazayım ben de kenara hemen
gerçekten ya ben yemeğe tav oluyorum sen soyle o zaman cezasını
Aaaa hatice anlaşmıştık bebişim seninle
yooo beyaz değil bildiğimiz yeşilimsi renkte olan zeytin yağını çoook çook az koy 2-3 damla
gerçekten ya ben yemeğe tav oluyorum sen soyle o zaman cezasını
aaaaaaaaaa hadi İnşallah
Hayırdır inşallahhhhadi sırayla gidelim arka arkaya inşallah
ama sende kargoyla dondurma göndercem diyosun amaaaaaaaaaa
Yandık seninle bir yemeğe kandırıvereceğiz seni. Biz bebişi doğduğunda sevmeye geleceğiz elmayra vardıya onun gibi mıncıklıya mıncıklıya seveceğiz. Sende bz gık demiyeceksin:
Ya bilmiyorum bilinçaltı mı? Olsun istediğimden mi? Rüya mı? Hayal mi?
Sıra Haticem'de inşallah. Benim olsa bile en erken Ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?