Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

canım şükür namazına şükür namazına niyet edip istediğin kadar rekat kılarsın istediğin bişey içinkıldığına hacet namazı denir o başka

elmayra kimdi ki? dün whitewishin haberinin etkisiyle görmüş olabilirsin rüyayı yada malum olmuştur kim bilir
whtiwish annne oluyor sırada bana geliyor

Yooo en son pasta şeklinde hediyede anlaşmıştık yaa

haa keçeden demi ama bga kıscak bana hemen kanıyosun diye neyse ben bu konuya karışmıyorum bgacım kessin cezanı

Aaaa hatice anlaşmıştık bebişim seninle

Whitewish direniyor

ama sende kargoyla dondurma göndercem diyosun amaaaaaaaaaa

Hatice yan çiziyor.

Evet ben kılarım arada. İki rekatta olsa niyetini söyleyip kılabilirsin. Ben öyle yapıyorum. İstersen rekat sayısını artırabilirsin.

Bir de sadaka dağıt bol bol. Bu genel bir öneri. Belayı defeder. Ben cebimde mutlaka bozukluk taşırım dağıta dağıta gelirim. Ama yorum yapmam onlarda para çok sömürüyorlar bizi diye.

Anladım canım teşekkür ederim bilgin için.
Elmayra hani hayvanlarını sıkıp sıkıp seven bir çizgi film kahramanı var ya o cılkını çıkartıyor hani

Evet evet hediyem oydu bga cığıma da yaparım en güzelinden

Hmmm ben de kılayım diyorum bugün dua ediyorum hep okurum ama namaz kılmadım neyse.Sadaka evet dışarda bazen görünce veririm bazıları da anlaşılıyor zaten neden aldıkları

Ben de öyle diyordum ama hoca temmuz da başlıyor öyle dedi. Bilmiyorum senden mi etkilendim. Gerçek mi hayır olsun.

Mıncıklıya mıncıklıya seveceğim bebişi o boğum boğum kollarını ısıracağım. Senin de için gidecek yaşasın kötülük

Yapmış kadar oldun bitanem.

Sen gel yeter ki canım doya doya seversin

Hayırlısı olsun canım ben diyorum bak inşallah arka arkaya güzel haberler vericez birbirimize ve herşey yolunda gidicek

Hmmm ben de kılayım diyorum bugün dua ediyorum hep okurum ama namaz kılmadım neyse.Sadaka evet dışarda bazen görünce veririm bazıları da anlaşılıyor zaten neden aldıkları

sadakanın azı çoğu olmaz bi insana küçük bi gülümseme bile bi sadakadır

bebek için hatim yapıyorlar yapabilirsem bende yapmak istiyorum hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren bebğimin sağlıklı hayırlı bi insan olması için niyet etcem doğuma yakın bitiririm İnşallah yapabilirm

Eki Görüntüle 734073 aaaaaaaaaa şimdi hatırladım ama aaaa yasık ben çocuğumu sevdirmem oyle baştan konuşalım

Ben öyle severim ama benim küçük kızım bile bıktı benden.

Eşim bile bıktı Beni çocuğun gibi sevme diyor.

Sen gel yeter ki canım doya doya seversin

Hayırlısı olsun canım ben diyorum bak inşallah arka arkaya güzel haberler vericez birbirimize ve herşey yolunda gidicek

İnşallah kısmet olur yaparsın canım

Evet bende duymuştum. Kısmet olursa bende yapayım.

hah işte bu bga da sevmez o kadar zaten acır bebişimee yaaa

Hayırlısıyla bir doğsun da.

Doktora ne zaman gideceksin.

haaa kıslar asıl heberi vermeyi unuttum bugun tartıyla aram iyi 65,9 çıktım gerçi nasıl oldu anlamadım ama :44:

Evet bende duymuştum. Kısmet olursa bende yapayım.

Hayırlısıyla bir doğsun da.

Doktora ne zaman gideceksin.

Aynen canım hayırlısı inşallah sağlıklı gider herşey,doktoru bugün arıcam 3,5 gb.falan bir sorayım büyük olasılıkla h.sonunu geçir öyle gel dicektir çünkü şuan gitsem bile bişey göremez diye düşünüyorum

Selam kızlar bir konuda danışacaktım benim boyum 1.54 kilom 50.Yanlız biraz daha kilo verirsem hepten küçülecegim vericek kilom kalmadı resmen. 86-63-92 de olçülerim.Bacak kemiklerim iri.agırlıgın ondan kaynaklandıgını düşünüyorum.acaba vücüttaki kemik yag kas miktarını nasıl ölçtürebilirim?ve ücreti ne kadardır?bilen yazarsa cok sevaba girer ..saglıklı az kalorili günler :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…