canım şükür namazına şükür namazına niyet edip istediğin kadar rekat kılarsın istediğin bişey içinkıldığına hacet namazı denir o başkaTamam canım ben de bir ara yapıyordum ama içine ne koyuyordum hatırlamıyorum :44:
Kızlar bide size ne sorucam şükür namazı varmış duydunuz mu hiç?Böyle çok istediğiniz birşey olduğunda vs.kılınıyormuş
Yandık seninle bir yemeğe kandırıvereceğiz seni. Biz bebişi doğduğunda sevmeye geleceğiz elmayra vardıya onun gibi mıncıklıya mıncıklıya seveceğiz. Sende bz gık demiyeceksin:
a bilmiyorum bilinçaltı mı? Olsun istediğimden mi? Rüya mı? Hayal mi?
Sıra Haticem'de inşallah. Benim olsa bile en erken Ağustos
Yooo en son pasta şeklinde hediyede anlaşmıştık yaa
Aaaa hatice anlaşmıştık bebişim seninle
ama sende kargoyla dondurma göndercem diyosun amaaaaaaaaaa
Tamam canım ben de bir ara yapıyordum ama içine ne koyuyordum hatırlamıyorum :44:
Kızlar bide size ne sorucam şükür namazı varmış duydunuz mu hiç?Böyle çok istediğiniz birşey olduğunda vs.kılınıyormuş
canım şükür namazına şükür namazına niyet edip istediğin kadar rekat kılarsın istediğin bişey içinkıldığına hacet namazı denir o başka
elmayra kimdi ki? dün whitewishin haberinin etkisiyle görmüş olabilirsin rüyayı yada malum olmuştur kim bilir
whtiwish annne oluyor sırada bana geliyor
haa keçeden demi ama bga kıscak bana hemen kanıyosun diye neyse ben bu konuya karışmıyorum bgacım kessin cezanı
Evet ben kılarım arada. İki rekatta olsa niyetini söyleyip kılabilirsin. Ben öyle yapıyorum. İstersen rekat sayısını artırabilirsin.
Bir de sadaka dağıt bol bol. Bu genel bir öneri. Belayı defeder. Ben cebimde mutlaka bozukluk taşırım dağıta dağıta gelirim. Ama yorum yapmam onlarda para çok sömürüyorlar bizi diye.
Hatice ye ben güzel tatlılarımdan yaparım unutur zaten bebişi de seni nasıl kandırabilirim bilemedim
Hiiiçç belli olmaz canım bu rüya işleri bak eğer herşey yolunda giderse benim rüyam çıkmış olacak inşallah
Sen daha tatile çıkıcan şöyle stresini atıcan zaten tatilde de başladın mı çalışmalara rahat rahat tamamdır bu iş
canım şükür namazına şükür namazına niyet edip istediğin kadar rekat kılarsın istediğin bişey içinkıldığına hacet namazı denir o başka
elmayra kimdi ki? dün whitewishin haberinin etkisiyle görmüş olabilirsin rüyayı yada malum olmuştur kim bilir
whtiwish annne oluyor sırada bana geliyor
haa keçeden demi ama bga kıscak bana hemen kanıyosun diye neyse ben bu konuya karışmıyorum bgacım kessin cezanı
Anladım canım teşekkür ederim bilgin için.
Elmayra hani hayvanlarını sıkıp sıkıp seven bir çizgi film kahramanı var ya ocılkını çıkartıyor hani
Evet evet hediyem oydu bga cığıma da yaparım en güzelinden
Ben de öyle diyordum ama hoca temmuz da başlıyor öyle dedi. Bilmiyorum senden mi etkilendim. Gerçek mi hayır olsun.
Mıncıklıya mıncıklıya seveceğim bebişi o boğum boğum kollarını ısıracağım. Senin de için gidecek yaşasın kötülük
Yapmış kadar oldun bitanem.
Hmmm ben de kılayım diyorum bugün dua ediyorum hep okurum ama namaz kılmadım neyse.Sadaka evet dışarda bazen görünce veririm bazıları da anlaşılıyor zaten neden aldıkları
Eki Görüntüle 734073 aaaaaaaaaa şimdi hatırladım ama aaaa yasık ben çocuğumu sevdirmem oyle baştan konuşalım
Eki Görüntüle 734073 aaaaaaaaaa şimdi hatırladım ama aaaa yasık ben çocuğumu sevdirmem oyle baştan konuşalım
Sen gel yeter ki canım doya doya seversin
Hayırlısı olsun canım ben diyorum bak inşallah arka arkaya güzel haberler vericez birbirimize ve herşey yolunda gidicek
sadakanın azı çoğu olmaz bi insana küçük bi gülümseme bile bi sadakadır
bebek için hatim yapıyorlar yapabilirsem bende yapmak istiyorum hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren bebğimin sağlıklı hayırlı bi insan olması için niyet etcem doğuma yakın bitiririm İnşallah yapabilirm
hah işte bu bga da sevmez o kadar zaten acır bebişimee yaaa
sadakanın azı çoğu olmaz bi insana küçük bi gülümseme bile bi sadakadır
bebek için hatim yapıyorlar yapabilirsem bende yapmak istiyorum hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren bebğimin sağlıklı hayırlı bi insan olması için niyet etcem doğuma yakın bitiririm İnşallah yapabilirm
hah işte bu bga da sevmez o kadar zaten acır bebişimee yaaa
yok yok kıyamaz kıyamassın demi bgacım korkutma beni :18::18::18:
ben hiç kıyamam oyle küçücük yüzüne vura vura severler ya içim gider
Ayy evet ben de sinir olurumzaten bebek doğduğunda koklucakmışsın bitek öpmücekmişsin
yok yok kıyamaz kıyamassın demi bgacım korkutma beni :18::18::18:
ben hiç kıyamam oyle küçücük yüzüne vura vura severler ya içim gider
Evet bende duymuştum. Kısmet olursa bende yapayım.
Hayırlısıyla bir doğsun da.
Doktora ne zaman gideceksin.
haaa kıslar asıl heberi vermeyi unuttum bugun tartıyla aram iyi 65,9 çıktımgerçi nasıl oldu anlamadım ama :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?