Selam kızlar bir konuda danışacaktım benim boyum 1.54 kilom 50.Yanlız biraz daha kilo verirsem hepten küçülecegim vericek kilom kalmadı resmen. 86-63-92 de olçülerim.Bacak kemiklerim iri.agırlıgın ondan kaynaklandıgını düşünüyorum.acaba vücüttaki kemik yag kas miktarını nasıl ölçtürebilirim?ve ücreti ne kadardır?bilen yazarsa cok sevaba girer ..saglıklı az kalorili günler :
Kıyamam tabeee
Sadece sizi kızdırıyorum.
Ya sormayın ben herhalde kimsenin kucağına bile veremeyeceğim. Paylaşamayacakmışım gibi geliyor.
Aynen canım hayırlısı inşallah sağlıklı gider herşey,doktoru bugün arıcam 3,5 gb.falan bir sorayım büyük olasılıkla h.sonunu geçir öyle gel dicektir çünkü şuan gitsem bile bişey göremez diye düşünüyorum
Ayy evet ben de sinir olurumzaten bebek doğduğunda koklucakmışsın bitek öpmücekmişsin
haaa kıslar asıl heberi vermeyi unuttum bugun tartıyla aram iyi 65,9 çıktımgerçi nasıl oldu anlamadım ama :44:
ya zaten minicik oluyorlar öpecek yer bulamazken şap şap geçiriyolar yaa benim bi eltim var o oyle hele bi acıtsın çocumu valla cıngar çıkar
Selam kızlar bir konuda danışacaktım benim boyum 1.54 kilom 50.Yanlız biraz daha kilo verirsem hepten küçülecegim vericek kilom kalmadı resmen. 86-63-92 de olçülerim.Bacak kemiklerim iri.agırlıgın ondan kaynaklandıgını düşünüyorum.acaba vücüttaki kemik yag kas miktarını nasıl ölçtürebilirim?ve ücreti ne kadardır?bilen yazarsa cok sevaba girer ..saglıklı az kalorili günler :
kimse olamasa bile bizde 3 tane teyze var kucaktan inmiycek aslında ben rahat yetiştirmek istiyorum hani başkalarına giden gülücükler atan çocukalra bayılırım ama utanan korkan çocuklarda oluyo bence insanın karakteri o zamanda oluşmaya başlıyor hem toprakla oynasın istiyorum gitsin üstünü başını çamur etsin gelsin bağışıklığıda gelişir sokakta arkadaşları olsun oyle bilgisayar başında oynamasın ama tabi bunları düşünmek için çok erken
tamam olsun beklerizi pazartesi şunun şurasında ne kaldı o zamana kadarda bol bol dua edriz işte
kimse olamasa bile bizde 3 tane teyze var kucaktan inmiycek aslında ben rahat yetiştirmek istiyorum hani başkalarına giden gülücükler atan çocukalra bayılırım ama utanan korkan çocuklarda oluyo bence insanın karakteri o zamanda oluşmaya başlıyor hem toprakla oynasın istiyorum gitsin üstünü başını çamur etsin gelsin bağışıklığıda gelişir sokakta arkadaşları olsun oyle bilgisayar başında oynamasın ama tabi bunları düşünmek için çok erken
tamam olsun beklerizi pazartesi şunun şurasında ne kaldı o zamana kadarda bol bol dua edriz işte
Woooww süpersin tatlımben de 63,4 çıktım sabah tartıda belki 62 ye falan inebilirim diyorum
bgacım hamileyken inmiş ama sende inebilirmisin yada sağlıklı bişey mi dr a sormak lasım bence normal beslenmeye başla kilo vermek için bişey yapma tabi yanılıyorda olabilirim bu benm fikrim
bgacım hamileyken inmiş ama sende inebilirmisin yada sağlıklı bişey mi dr a sormak lasım bence normal beslenmeye başla kilo vermek için bişey yapma tabi yanılıyorda olabilirim bu benm fikrim
Etin nuar diye bir yeri varmış. Haşla az az ye. Sütün içinde kaliteli bir çikolata erit iç az az. O kisi bile yeter demişti. Ben ati yiyemedim ama sütü içmiştim.
Olay şu tatlı hamur işi bebeğe faydası yok. Protein alacak. Ceviz mutlaka ye. İlk üç ay senden beslenmiyor zaten bebek.
cnm gözlerinin bi fotosunu çek bakalım gözlerin parlıyor muKızlar size ne anlatıcam bakın;babanem babam doğduktan 6 ay sonra köyde nineleri varmış babanemin onların yanına gitmiş demişler ki kızım sen hamilesin babanem şok tabi daha yeni doğmuş bebek nasıl olur falan demişler ki ''gözlerinin içini parlıyor'' sen hamilesin ve gerçekten amcam dünyaya gelmiş sonrasında,bakar mısınız eskiden nerelerden anlıyorlarmış hamile olduklarını
Bulantısı çok olursa inebilir. İlk üç ay normal kilo kaybı.
Ben birşey yiyemiyordum doktor bana. İki şey önerdi.
Etin nuar diye bir yeri varmış. Haşla az az ye. Sütün içinde kaliteli bir çikolata erit iç az az. O kisi bile yeter demişti. Ben ati yiyemedim ama sütü içmiştim.
Olay şu tatlı hamur işi bebeğe faydası yok. Protein alacak. Ceviz mutlaka ye. İlk üç ay senden beslenmiyor zaten bebek.
Evet onun ki başarı gerçekten 7 kiloydu demi bga cım,bakalım bulantılarım olursa çok yiyebileceğimi düşünmüyorum ama o zaman gelsin de sorarım hepsini doktora
Et konusunda ben de başarılı olamayabilirim yiyemem zaten normalde de ama ben de öyle biliyorum ilk 3 ay anneden almıyormuş besin ve kesinlikle hamur işi vs.olmaması gerek boşuna yük mideye
cnm gözlerinin bi fotosunu çek bakalım gözlerin parlıyor mu
evet ben bile ceviz yemeye başladım
cnm gözlerinin bi fotosunu çek bakalım gözlerin parlıyor mu
benim çocukluğumda anneannemim bahçesinde geçti annemde teşvik ederdi çamurdan kap kaca bile yapardık bir sürü hayvanımız oldu sokaklarda oynadık gerçekten şanslıymışızAynen canım katılıyorum çünkü benim de çocukluğum babanemin köyünde geçti hayvanlar,tarlalar,koşturmaca,kavun karpuz vs.hep bunlar içindeydim ve ben de çok istiyorum herşeyi tatsın,zaten severim bağ bahçe uğraşayım edeyim ama ne yazık ki yaşam şartları işte şehir içinde yaşıyoruz.
Aynen canım bol bol dua edelim
Evet
Ama 75 kg ile hamile kaldım ben 67-68' indim ama kötüydü bulantı çok kötüydü. Ama güzel şeyler bunlar Ama genelde veriliyor kilo ilk 3 ayda
Kesinlikle
Hamilelikte en çok hamur işinden tiksinmiştim.
Ha birde yoğurt yemeye çalış.
Biz şanslı son kuşaktık.benim çocukluğumda anneannemim bahçesinde geçti annemde teşvik ederdi çamurdan kap kaca bile yapardık bir sürü hayvanımız oldu sokaklarda oynadık gerçekten şanslıymışız
ben de birisi ööö dese midem bulanır bazen yemek kokusundan bile bulanır hamileyken naparım bilmiyorm
Senin ne güzelmiş canım ya en zararlı şeylerden tiksinmişsin benim bir arkadaşım resmen poğaça ile hamileliğini geçirmişti ne yiyelim dedik mi poğaça diyorduaş eriyordu resmen
Yazdım ama arada kaynadı. Benim kilom aynı ama bir beden bollaştı benim pantolonlarım.
Canım sen sıkılaştın yani bizden daha iyi durumdasın mesela benim rakam olarak inse de çok fark etmiyorum değişiklik ama spor yapıyor olsaydım yürüyüş senin gb o zaman hemen fark ediyordu
Yazdım ama arada kaynadı. Benim kilom aynı ama bir beden bollaştı benim pantolonlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?