Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Öyle mi neler yiyip neler yenmemesi gerek onları da bilmiyorum mesela midye yenir mi offf çok severim

Bana özellikle birşey dememişti. Aklıma takıldıkça sormuştum. En fazla bir tane demişti. Yoğurdu tavsiye etmişti.

Mide sanmıyorum yiyebileceğini.

Yürüyüş yapıyordum gene bıraktırmıştı.

Bozaya sarmıştım. İçebilirsin demişti. Ama içinde bir madde vardı fenilalanin mi neydi? Rahatsız etti beni ondan onu da kesmiştim.

Yaa ben de kulaktan dolma ve netten falan öğrendiğim şeyleri biliyorum ayran içmiştim sürekli öncekinde mide bulantımı alıyordu

Bende hamile kalmak istiyorum bir kaç ay sonra :) Ama kilo vermeliyim bir ara bir ayda 10 kilo vermiştim simdi 4 kilo geri aldım offff

Yaa ben de kulaktan dolma ve netten falan öğrendiğim şeyleri biliyorum ayran içmiştim sürekli öncekinde mide bulantımı alıyordu

Doktorun yönlendirir zaten ben naçizane öğrendikleri paylaşıyorum.
Mide bulantısına nohut yutacaksın leblebi de iyiymiş.

Bende hamile kalmak istiyorum bir kaç ay sonra :) Ama kilo vermeliyim bir ara bir ayda 10 kilo vermiştim simdi 4 kilo geri aldım offff

Hoşgeldin

Hızlı verdiğin için almışsın. Gebelik öncesi tehlikeli böyle şeyler

Bga ya katılıyorum hızlı kilo verdiğin için almışsın sanırım şu an uyguladığın bir yöntem var mı peki

Hoşbuldum
Zaten okadar hızlı vermicem artık ayda 6 kilo iyi bence :)

hızlı vermiycem derken :44: biz hepimiz toplamda 2 ayda 6 kilo veremedik ki
ama tam bana göre bişey soyledin tam 1 ayım ve kalan 6 kilom var nasıl vermeyi düşünüyosun bana da birlikte kilo vercek arkadaş lazımdı

Ne demek o. Biz sana arkadaş olamadık mı iki aydır?

günaydınnn herkes nasıl bakalım

Günaydın bebemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…