Bu konuda uzman sensin sen aç
hmmm ne bulsam ne bulsam sıcaktan beynim durakladı bugün,gazlı içecek çok içermisiniz kızlar?cola vs.ya da meyve suyu gb. şeyler
Evet çok severim especially cola ama içmem kilo yapıyor diye
Yaaa demi ben de çok seviyorum ama içmek de istemiyorum ama yazın inanılmaz arıyor insan soda içicez artık
İçemiyorum soda sen günde bir taneden fazla içemezsin. Özellikle sormuştum
Öyle mineler yiyip neler yenmemesi gerek onları da bilmiyorum mesela midye yenir mi offf çok severim
Bana özellikle birşey dememişti. Aklıma takıldıkça sormuştum. En fazla bir tane demişti. Yoğurdu tavsiye etmişti.
Mide sanmıyorum yiyebileceğini.
Yürüyüş yapıyordum gene bıraktırmıştı.
Bozaya sarmıştım. İçebilirsin demişti. Ama içinde bir madde vardı fenilalanin mi neydi? Rahatsız etti beni ondan onu da kesmiştim.
Yaa ben de kulaktan dolma ve netten falan öğrendiğim şeyleri biliyorum ayran içmiştim sürekli öncekinde mide bulantımı alıyordu
Bende hamile kalmak istiyorum bir kaç ay sonra :) Ama kilo vermeliyim bir ara bir ayda 10 kilo vermiştimsimdi 4 kilo geri aldım offff
Doktorun yönlendirir zaten ben naçizane öğrendikleri paylaşıyorum.
Mide bulantısına nohut yutacaksın leblebi de iyiymiş.
Bende hamile kalmak istiyorum bir kaç ay sonra :) Ama kilo vermeliyim bir ara bir ayda 10 kilo vermiştimsimdi 4 kilo geri aldım offff
Doktorun yönlendirir zaten ben naçizane öğrendikleri paylaşıyorum.
Mide bulantısına nohut yutacaksın leblebi de iyiymiş.
Hoşgeldin
Hızlı verdiğin için almışsın. Gebelik öncesi tehlikeli böyle şeyler
Hoşbuldum
Zaten okadar hızlı vermicem artık ayda 6 kilo iyi bence :)
Hoşbuldum
Zaten okadar hızlı vermicem artık ayda 6 kilo iyi bence :)
Aklına geldikçe yazarsın yine olur mu
hızlı vermiycem derken :44: biz hepimiz toplamda 2 ayda 6 kilo veremedik ki
ama tam bana göre bişey soyledin tam 1 ayım ve kalan 6 kilom var nasıl vermeyi düşünüyosun bana da birlikte kilo vercek arkadaş lazımdı
günaydınnnherkes nasıl bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?