Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

yoo bence ne demekistediğimi gayet anlıyosun ben başından beri soyluyorum ayını diyeti yapalım diye ama çeşitli sebeplerle yapamadık mafeles

Yaaa bırakmadım yani bişey yapmıyorum vermek için ama daha düzenli beslenmeye çalışıyorum ben de
tamam canım sana diycek bişey yok

Günaydın

Gordun mü?

Hatice ne diyor bizim için

Kendine diyet arkadaşı arıyoruz bizde burada korkuluktuk
Estafirullah korkuluk ne demek sadece beni gaza getircek birisine ihtiyacım var bebeşim hadi beni motive et

baktı bizde iş yok aksine kilo alıyor sürekli
iyice bıraktık kendimizi nerdeyse kilo bildirimini bile yapmaz olcaz

Boşalmamış yahu neyse sildim hepsini,şimdi farkettim yazdığını yani sağlıklı gebeliklerde yasaklama koymuyorlarmış ama doktorla konuşana kadar herhangi bir girişimde bulunmuyoruz

Gelen giden hepsini siliyorsun.

Ya aslında doktorum şöyle dedi. Bebek zaten düşeceği varsa düşüyor. Ama kişiler o sırada halvet oluyor felan kendilerini suçluyorlar ondan yasaklıyorum dedi.

Kelin merhamiii olsaaaaaaaaa

İçinizde en kötü olan benim ez an takan da benim siz beni motive edin.

Haa bu arada sabah 69 dum

Gelen giden hepsini siliyorsun.

Ya aslında doktorum şöyle dedi. Bebek zaten düşeceği varsa düşüyor. Ama kişiler o sırada halvet oluyor felan kendilerini suçluyorlar ondan yasaklıyorum dedi.

Aynen canım ben de öyle duymuştum o nedenle ben de doktora sormadan hareket etmek istemiyorum sonuçta herşeyden tırsıyorsun şu dönemde

Aynen canım ben de öyle duymuştum o nedenle ben de doktora sormadan hareket etmek istemiyorum sonuçta herşeyden tırsıyorsun şu dönemde

Bizimgbiler çok tırsak atlatıyor galiba bu dönemi tırnağımız kırılsa korkacağız galiba.

Demek ki yavaş yavaş gitmeye başlıcak regl zamanın ne zaman bidahaki ben de 62,9 um 2 gündür

Bu 10 gün içinde olacak sanırsam şiştim davul gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…