Ne demek o. Biz sana arkadaş olamadık mı iki aydır?
Günaydın bebemm
2 ay oldunuk da whitewish bıraktı artık seninlede aynı diyeti yapamıyoruz ondaaannnn
hamileliğin kesinleştimi canım
günaydınnnherkes nasıl bakalım
2 ay oldunuk da whitewish bıraktı artık seninlede aynı diyeti yapamıyoruz ondaaannnn
Günaydınlarrrrr herkeslereeeee
Günaydın
Gordun mü?
Hatice ne diyor bizim için
Kendine diyet arkadaşı arıyoruz bizde burada korkuluktuk
White,
Özelden yazacaktım ama posta kutun dolu halvette yasaktı
boşalttım ama bakayım yine canım
Yazdım ben buradan
yoo bence ne demekistediğimi gayet anlıyosun ben başından beri soyluyorum ayını diyeti yapalım diye ama çeşitli sebeplerle yapamadık mafelesBen anlamam
tamam canım sana diycek bişey yokYaaa bırakmadım yani bişey yapmıyorum vermek için ama daha düzenli beslenmeye çalışıyorum ben de
Estafirullah korkuluk ne demek sadece beni gaza getircek birisine ihtiyacım var bebeşim hadi beni motive etGünaydın
Gordun mü?
Hatice ne diyor bizim için
Kendine diyet arkadaşı arıyoruz bizde burada korkuluktuk
iyice bıraktık kendimizi nerdeyse kilo bildirimini bile yapmaz olcazbaktı bizde iş yok aksine kilo alıyor sürekli
Boşalmamış yahu neyse sildim hepsini,şimdi farkettim yazdığını yani sağlıklı gebeliklerde yasaklama koymuyorlarmış ama doktorla konuşana kadar herhangi bir girişimde bulunmuyoruz
yoo bence ne demekistediğimi gayet anlıyosun ben başından beri soyluyorum ayını diyeti yapalım diye ama çeşitli sebeplerle yapamadık mafeles
tamam canım sana diycek bişey yok
Estafirullah korkuluk ne demek sadece beni gaza getircek birisine ihtiyacım var bebeşim hadi beni motive et
iyice bıraktık kendimizi nerdeyse kilo bildirimini bile yapmaz olcaz
Gelen giden hepsini siliyorsun.
Ya aslında doktorum şöyle dedi. Bebek zaten düşeceği varsa düşüyor. Ama kişiler o sırada halvet oluyor felan kendilerini suçluyorlar ondan yasaklıyorum dedi.
Kelin merhamiii olsaaaaaaaaa
İçinizde en kötü olan benim ez an takan da benim siz beni motive edin.
Haa bu arada sabah 69 dum
Aynen canım ben de öyle duymuştum o nedenle ben de doktora sormadan hareket etmek istemiyorum sonuçta herşeyden tırsıyorsun şu dönemde
Demek ki yavaş yavaş gitmeye başlıcak regl zamanın ne zaman bidahaki ben de 62,9 um 2 gündür
Bizimgbiler çok tırsak atlatıyor galiba bu dönemi tırnağımız kırılsa korkacağız galiba.
Bu 10 gün içinde olacak sanırsam şiştim davul gibi
Ama napalım stresli zamanlar geçirdik ondan
Bakalım rakamsal kaybın ne olacak o zaman belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?