ben üşüyorum ya hu
:44:
ben sanırsam sıcakken tatil sevmiyorum
kaldırsak mı acaba bilemedim :44: ama ama yani bitti yani kilo verme şeysiii
varmı varsa iyide dr a sormak lasım o da ver demez bence
hay Allahım
Gerçekten mi yok benim ki karışmaz bikini falan ama model sınırlaması vardır,kapalı değilsin demi sen hatice mi kapalıyım demişti :44:
Evet evet demirime de baktırmam gerek düşük benim çünkü
Bilemedim ki ben de bana uyar ikisi de yazalım haftalık devam ederseniz devam edelim
Olur olur hep birlikte kilo alımımızı takip ederiz.
merhaba arkadaşlar..benim de kilolarla başım dertte,benide kabul edermisiniz..:)
Ama haksız mıyım Hatice?
Ben napiim??
Ne anlatıcam size eşim annesinin doğum gününü unutmuş dün ve dün gece tam yatıyorduk annesi msj attı eşime ne yazdı bilmiyorum neyse sabah aradım kayınvalidemi sesi buz gb.ydi dedim doğum gününmüş bilmiyordum ben falan işte sen değil de oğlumun unutmaması gerekirdi evlenince anne geri plana atıldı benden uzaklaştı bilmem ne nasıl içerlemiş anlatamam ben de açıklamaya çalıştım ama nafile bi yandan da sinir oldum sanki ben uzaklaştırmışım gb. ki alakası yok hergün anneni babanı ara diye dürterim eşimi
Amannn boşver
50 yaşında kadın hala tebrik m bekliyor. O kadar derdinizin tasanızın arasında anlayışlı olsun canım o da
Gel canım ne demekpek istikrarlı değiliz ama baştan söylüyeyim
10 kilo fazlam var 70 e düşsem kafi...boyum uzun Allahtan kurtarıyorum..aburcubur mahvediyor beni :))
biz yazalım yinedeBilemedim ki ben de bana uyar ikisi de yazalım haftalık devam ederseniz devam edelim
o dahada mantıklı bundan sonra alcaz hep birlikte İnş.Olur olur hep birlikte kilo alımımızı takip ederiz.
canm ederiz tabide pek motive edebileceğimizi sanmıyorummerhaba arkadaşlar..benim de kilolarla başım dertte,benide kabul edermisiniz..:)
Ne anlatıcam size eşim annesinin doğum gününü unutmuş dün ve dün gece tam yatıyorduk annesi msj attı eşime ne yazdı bilmiyorum neyse sabah aradım kayınvalidemi sesi buz gb.ydi dedim doğum gününmüş bilmiyordum ben falan işte sen değil de oğlumun unutmaması gerekirdi evlenince anne geri plana atıldı benden uzaklaştı bilmem ne nasıl içerlemiş anlatamam ben de açıklamaya çalıştım ama nafile bi yandan da sinir oldum sanki ben uzaklaştırmışım gb. ki alakası yok hergün anneni babanı ara diye dürterim eşimi
seninle alakası yok ben de eşime hep babnı ara derim ama annenin bi şekilde gönlünü almanız gerekiyor
cnm onlar inanmaz öle derler genelde ben ewleneli 1 sene oldu kayınvalidemle oturuodum ve kayınvalidem dul olduğu içinde oğlunu cok kısknıyordu benden banada aynılarını diyordu 1 hafta önce ayırdık evleri tabi oğlu hala ne olursa olsun gözdesi gelin kötü kayınvalide değişmez
Kapris yapası geldi herhalde anlamadım ben de ki ben hiç önemsemem doğum günü falan yaşlılık işte sürekli aranıp sorulmak istiyorlar
10 kilo fazlam var 70 e düşsem kafi...boyum uzun Allahtan kurtarıyorum..aburcubur mahvediyor beni :))
kaç boyun kilon canım?sürekli bir diyetle gitmiyoruz önerilerin varsa seviniriz hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?