Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Bilemedim ki ben de bana uyar ikisi de yazalım haftalık devam ederseniz devam edelim

Ne anlatıcam size eşim annesinin doğum gününü unutmuş dün ve dün gece tam yatıyorduk annesi msj attı eşime ne yazdı bilmiyorum neyse sabah aradım kayınvalidemi sesi buz gb.ydi dedim doğum gününmüş bilmiyordum ben falan işte sen değil de oğlumun unutmaması gerekirdi evlenince anne geri plana atıldı benden uzaklaştı bilmem ne nasıl içerlemiş anlatamam ben de açıklamaya çalıştım ama nafile bi yandan da sinir oldum sanki ben uzaklaştırmışım gb. ki alakası yok hergün anneni babanı ara diye dürterim eşimi

Amannn boşver

50 yaşında kadın hala tebrik m bekliyor. O kadar derdinizin tasanızın arasında anlayışlı olsun canım o da

Bilemedim ki ben de bana uyar ikisi de yazalım haftalık devam ederseniz devam edelim
biz yazalım yinede

Olur olur hep birlikte kilo alımımızı takip ederiz.
o dahada mantıklı bundan sonra alcaz hep birlikte İnş.

merhaba arkadaşlar..benim de kilolarla başım dertte,benide kabul edermisiniz..:)
canm ederiz tabide pek motive edebileceğimizi sanmıyorum

seninle alakası yok ben de eşime hep babnı ara derim ama annenin bi şekilde gönlünü almanız gerekiyor

seninle alakası yok ben de eşime hep babnı ara derim ama annenin bi şekilde gönlünü almanız gerekiyor

Valla bi sürü dil döktüm eşimin de ne kadar yoğun ve stresli olduğunu anlattım bugun ama tabi ekstra bişey gerekicek gb.

Kiloları yazalım o zaman kızlar pazartesi kaçla başladık haftaya pazartesi kaç olmayı hedefliyoruz hadi parmaklar rakamlaraaa

cnm onlar inanmaz öle derler genelde ben ewleneli 1 sene oldu kayınvalidemle oturuodum ve kayınvalidem dul olduğu içinde oğlunu cok kısknıyordu benden banada aynılarını diyordu 1 hafta önce ayırdık evleri tabi oğlu hala ne olursa olsun gözdesi gelin kötü kayınvalide değişmez

Senin durum fenaymış canım ya yok benimki Allahtan o kadar değil de gereksiz bir alınganlık yaptı

Kapris yapası geldi herhalde anlamadım ben de ki ben hiç önemsemem doğum günü falan yaşlılık işte sürekli aranıp sorulmak istiyorlar

Ben de çok uyuz oluyorum bu hareketlerine hiç de takmıyorum. Tavrımdan da anlayacağın gibi tınlamıyorum da.
10 kilo fazlam var 70 e düşsem kafi...boyum uzun Allahtan kurtarıyorum..aburcubur mahvediyor beni :))

Hoşgeldin.

Biz de heleki ben çok istikrarlı değiliz. 68 le başlayıp kilo aldım hatta

kaç boyun kilon canım?sürekli bir diyetle gitmiyoruz önerilerin varsa seviniriz hatta

boyum 1.74 kilo 79..80 ne az kaldı:)) acıkınca yemek sadece kilo verdiyor..bir de sadece kahvaltıda bir büyük bardak yağlı süt içmek ve çok az kahvaltı öğlene kadar tok tutuyor..nacizane önerim..1 kilo vermiştim böyle ama istikrar şart:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…