spor yapıyormusunuz kızlar
günaydın hanımlar çoooooooook mutluyum 65.1 kiloyum bugun spor yapınca hızlancağını biliyodumda bu kadar tahmin etmemiştim kaldı 5
hadi gelin size bişey anlatcam rüya gördüm
günaydın hanımlar çoooooooook mutluyum 65.1 kiloyum bugun spor yapınca hızlancağını biliyodumda bu kadar tahmin etmemiştim kaldı 5
hadi gelin size bişey anlatcam rüya gördüm
eveeeeeeeettt süperizOoooo Haticem
Hepimizde kilolar gitmeye başladı.
Anlat hadiiii
süper hala kilo vermeye devam ediyosun demekki sonradan açıldık hepimizwuhuuu super ben de 62.7 ciktim ne gördün rüyada Hayır olsun canım bu arada günaydın
eveeeeeeeettt süperiz
süper hala kilo vermeye devam ediyosun demekki sonradan açıldık hepimiz
rüyamda ikinizi gördüm
white ın evindeydik üçümüz oturmuş muhabbet ediyorduk sonra white eşyaların yerini değiştirmek istedi hep birlikte değiştirdik ama biraz sıkışık oldu ben sana şunu şuraya koyalım diye bişeyler soyluyordum masayla konsolu yanyana koymuşsun çok dipdibe olmuş en son sen masanın başında bizde bgayla sana bakıyoduk ikinizide gördüm fotoyo gerek kalmadışakaşaka yüzleri tam hatırlamıyorum ama white tahmin ettiğim kadar uzun değilsin
rüyamda ikinizi gördüm
white ın evindeydik üçümüz oturmuş muhabbet ediyorduk sonra white eşyaların yerini değiştirmek istedi hep birlikte değiştirdik ama biraz sıkışık oldu ben sana şunu şuraya koyalım diye bişeyler soyluyordum masayla konsolu yanyana koymuşsun çok dipdibe olmuş en son sen masanın başında bizde bgayla sana bakıyoduk ikinizide gördüm fotoyo gerek kalmadışakaşaka yüzleri tam hatırlamıyorum ama white tahmin ettiğim kadar uzun değilsin
Yaaa çok güzel keşke gerçek olsaaaaa
ayy çok iyi keşke gelseniz söz iş yaptırmıcam size hayırdır inşallah hayra yoralım belli olmaz belki gelirsiniz ya da buluşabiliriz bir yerlerde
Boyum da o kadar uzun değil zaten çok güldüm ya
Hatice boya takmış
ayy çok iyi keşke gelseniz söz iş yaptırmıcam size hayırdır inşallah hayra yoralım belli olmaz belki gelirsiniz ya da buluşabiliriz bir yerlerde
Boyum da o kadar uzun değil zaten çok güldüm ya
belki bi gün olur bebişim hayatın nen getirceği belli olmaz
izin alma durumum olsaydı bu gece İstanbulda olcaktım belki görüşebilirdik
ben gelemiyorum ama eşim pazara kadar orda
İnşallah hayırlara gelir bi gün gelip sana misafir olacağımıza yoralım
gelmemiz için iş yaptırmıycam diyosun ya bende ona koptum
gelmemiz için daha ikna edici bişey soylemen lazım
oyle yapmışım :44: sen bi mesajda white baya uzunsun gibi bişey solemiştin orda kaldı sanırsamHatice boya takmış
beni nasıl hayal ettiğini merak ettim şimdi Hatice nin
biliyorum cnm bga için yazmıştım istanbulu yanlış olmuşYaa bak denk gelebilir de tabi ama ben İzmir deyimbu taraflara tatile gelirsiniz belki
ayyy edemedim edemedimmmm dur bi düşüneyim
genelde hep tahmin ederim ama sanırım daha önce tahminlerde bulunmuştum sneinle ilgili tahmin hakkımı doldumuşum
ama kilo ve boyuna bakınca şuanda gayet ideal ölçülerdesin saçların sarı dalgalı ve omuzlarıdan aşağıda bi uzunlkta gözlerin kahve ve üzerinde gri bi eşofman altı mı var ne
belki bi gün olur bebişim hayatın nen getirceği belli olmaz
izin alma durumum olsaydı bu gece İstanbulda olcaktım belki görüşebilirdik
ben gelemiyorum ama eşim pazara kadar orda
İnşallah hayırlara gelir bi gün gelip sana misafir olacağımıza yoralım
gelmemiz için iş yaptırmıycam diyosun ya bende ona koptum
gelmemiz için daha ikna edici bişey soylemen lazım
yavrucum senin için ikna yöntemim hazır zaten pasta,kek,tatlı Bga için denedim iş yaptırmama olayını
biliyorum cnm bga için yazmıştım istanbulu yanlış olmuş
dayım uzun süre İzmirde yaşadı hereks gitti ama bana nasip olmadı geliriz belki bi gün
Doğru hayat bu belli olmaz.
Belki görüşebilirmişiz eşim faktörü olmasa
Yaaaaaaaaa
Kızlar bana müsade biraz işim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?