Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Bak bakalım nasılmış,nasıl geçiyor günün

Güzel görünüyor. Tanıtımı. Aslında okumak istemiyorum böyle şeyleri ben evhamlanıyorum. Ama nedense aldım işte bilmiyorum.

Off bitmesini bekliyorum. Benim halsizliğim geçmedi çok fazla. Ya da ikinci 3 ayda daha enerjik olma lafına ben çok anlam yükledim. Enerjim çok yüksek değil. Mide bulantısı ara ara oluyor. Halsizlik var.

Normal canım o kadarı sonuçta hamilesin sıfırlanmıyor bu tarz şeyler sadece ilk aylarına göre alışıyor bedenin.Benim de enerji düşüklüğüm ilk zamanlara dönüyor sanki hiçbir şey yapmak istemiyorum

Benim 11 in de daha önümüzdeki hafta şeker yüklemesi yapılacak bakalım şekerim nasıl çıkıcak

11'ine de birşey kalmadı. Öyle bir his uyandı ki bende sanki 11'ine bir ay var. Ama bu aylık kontroller gerçekten uzun ya keşke hep 15 gün olsa.

İyi çıkar inşallah sıkma canını. White çok baş ağrısı oluyor mu?

Aynen geçmek bilmiyor 1 ay gerçekten,baş ağrısı bi ara olmuştu hatta dayanamayacak kadardı ama ilaç almadım ben olur diyorlar zaten haftalık gebelik süreçlerini okuyor musun netten bazen oralarda da yazıyor şu hafta bu olur vs.diye

Okuyorum. Ben de ilaç almıyorum. Zaten orada yazdığı için de rahatım ama sormadan da geçemiyorum. Gitti sanırım arkadaşın?

Ne bileyim. İyi ağırlayamam korkusu herhalde. Yemek yapmaya yapmaya unutuyorsun da yapmayı. Gelen olursa ne yaparım bilmiyorum.

Hemen anneye sipariş verirsin ben de çok uğraşmıyorum bu ara hamile olmadan önce uğraşırdım artık kolaya kaçıyorum yemekli misafir zaten çağırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…