İvetttttt
...................
Bak bakalım nasılmış,nasıl geçiyor günün
Güzel görünüyor. Tanıtımı. Aslında okumak istemiyorum böyle şeyleri ben evhamlanıyorum. Ama nedense aldım işte bilmiyorum.
Off bitmesini bekliyorum. Benim halsizliğim geçmedi çok fazla. Ya da ikinci 3 ayda daha enerjik olma lafına ben çok anlam yükledim. Enerjim çok yüksek değil. Mide bulantısı ara ara oluyor. Halsizlik var.
Normal canım o kadarı sonuçta hamilesin sıfırlanmıyor bu tarz şeyler sadece ilk aylarına göre alışıyor bedenin.Benim de enerji düşüklüğüm ilk zamanlara dönüyor sanki hiçbir şey yapmak istemiyorum
Heee şimdi oldu. Demekki ben çok anlam yüklemişim. Uçucam, kaçıcam gibi.
6 ay sonra o canım...gaz sorunun falan var mı kabızlık vs.ben onları da yaşamıştım mesela ama bitti şükür onlar da,bu arada kontrolün ne zaamn
Ara ara nadiren oluyor. Genelde yok çok şükür.
Salı günü kısmetse.
Benim 11 in de dahaönümüzdeki hafta şeker yüklemesi yapılacak bakalım şekerim nasıl çıkıcak
11'ine de birşey kalmadı. Öyle bir his uyandı ki bende sanki 11'ine bir ay var.Ama bu aylık kontroller gerçekten uzun ya keşke hep 15 gün olsa.
İyi çıkar inşallah sıkma canını. White çok baş ağrısı oluyor mu?
Aynen geçmek bilmiyor 1 ay gerçekten,baş ağrısı bi ara olmuştu hatta dayanamayacak kadardı ama ilaç almadım ben olur diyorlar zaten haftalık gebelik süreçlerini okuyor musun netten bazen oralarda da yazıyor şu hafta bu olur vs.diye
Okuyorum. Ben de ilaç almıyorum. Zaten orada yazdığı için de rahatım ama sormadan da geçemiyorum. Gitti sanırım arkadaşın?
Aynen ben de hiç ilaç almıyorum inşallah da almak zorunda kalmayız.
Gitti evet erken gelmişti erken de gitti
İnşallah.
Biliyor musun ben evimde hiç misafir ağırlayamıyorum? Geleceği zaman diken üstünde oluyorum.
Neden ki ? ben hamile olduğumda beri özellikle hiç kasmıyorum
Ne bileyim. İyi ağırlayamam korkusu herhalde. Yemek yapmaya yapmaya unutuyorsun da yapmayı. Gelen olursa ne yaparım bilmiyorum.
Hemen anneye sipariş verirsinben de çok uğraşmıyorum bu ara hamile olmadan önce uğraşırdım artık kolaya kaçıyorum yemekli misafir zaten çağırmıyorum
Yok utanıyorum. Yemekli misafir benim de yok ama ne bileyim fobi oldu artık bende.
Sana hep misafirliğe gelmeli o zaman alıştırmak içinyakın arkadaşların var mı daha doğrusu çok ark.ın var mıdır?
oyle oldu canım günler yoğun geçiyor çok iyiyim sen nasılsın bebiş büyümüş whitten aldım haberini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?