Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

yaptı tabi büyüttüm bile teyzeleri kızlar gece uyumuyor doğal olarak gündüz uyuyor o arada bnde uyuyorum oyusden pek giremiyorum nete

hayırlı olsun nisacım güle güle sağlıkla büyüt hayırlı bi evlat olur İnşallah
fotoğraflarını kızlar görmüş ama ben bulamadım tekrar yüklede bide ben göreyim kuzucuğunu

yaptı tabi büyüttüm bile teyzeleri kızlar gece uyumuyor doğal olarak gündüz uyuyor o arada bnde uyuyorum oyusden pek giremiyorum nete

her güzelin bir zorluğu wardr cnm :)) olsn cnm en azından gündüzleri dinlenyosn. o zamn biz bu süreyi iyi değerlendirelm bakalm bzde ne seklde olucak. zamn çabucak geçiyo cnm walla. korku heycan hepsi karısık. aslında onu kucağıma alıcağm gün gözümn önüne gelnce biraz korku haffliyo. hayrlısı artk bekliyorz o günü cnm.

GÜNAYDIN KIZLARRR WE HAYIRLI HAFTALAR.... c.tesi günü doktora gittim çok sükr hersey yolunda miniğim büyümş iyice. we cinsiyetmz kesnlesti %95 erkek. net bir seklde gördk herseyini :)) hiç saklamıyo rahat takılıyo yawrm. ay nasıl heycan werici birsey yaa onun karnında büyüdüğünü görmek. masallah kuzucuklarımıza....... hepimiznkini ALLAH nazarlardan korusun ...

Günaydın canım, hepimize güzel bir hafta olsun inşallah

Maşallah kuzucuguna büyümüştur iyice.bakalim kızı da bga dan duyucaz gb.geliyor 2 erkek 1 kız oluruz belki.

günaydın

güzel bi hafta olacağına eminim

bebişler büyüyor çok heycan verici bga da yarın gitcek sanırım oyle demişti onun cinsiyetide belli olur herhalde

günaydın

güzel bi hafta olacağına eminim

bebişler büyüyor çok heycan verici bga da yarın gitcek sanırım oyle demişti onun cinsiyetide belli olur herhalde
Evet onun da yarindi sanırim ogrenir o da cinsiyeti artik bakalım farklılık yapicak mi
Sen naptin ne zaman yolculuk

muhtemelen yarın yada çarşamba yolcuyum

ne zor muş bu işler

bi de bi deee birsürü belirti var bende
Aaaaa gercekten mi ayy süper ikisi bir arada oluyor desene.cok az kalmış gitmene heyecan dorukta yani sen de ayy hadi senden de alalım güzel haberler

Aaaaa gercekten mi ayy süper ikisi bir arada oluyor desene.cok az kalmış gitmene heyecan dorukta yani sen de ayy hadi senden de alalım güzel haberler

İnşallah canım İnşallah çok fazlada ümitlenmek istemiyorum ama heycanımada yenik düşüyorum yarın adet günüm

son 1 haftadır göğüslerimde ağrı vardı dün farkettim şişmiş ve bi kaç damar belirginleşmiş beni umutlandıran bu oldu çünkü daha önce hiç

olmazdı yarın büyük gün bakalım neler olcak

Ayy inşallah canım sağlıklı olsun sen de sağlıklı ol da önemli olan o.ohhh ohhhh bu hafta senden güzel haberler alabiliriz yani test yapicak misin hemen

Günaydın canım, hepimize güzel bir hafta olsun inşallah

Maşallah kuzucuguna büyümüştur iyice.bakalim kızı da bga dan duyucaz gb.geliyor 2 erkek 1 kız oluruz belki.

inş. cnm. ewet cnm büyümş baya:) ewet belki kızı o bulmustr. ama bna oda erkk gibi geliyo ama hayrlısı bakalm yarn duyucz haberlerini. sen nasılsn cnm nasıl gidiyo

inş. cnm. ewet cnm büyümş baya:) ewet belki kızı o bulmustr. ama bna oda erkk gibi geliyo ama hayrlısı bakalm yarn duyucz haberlerini. sen nasılsn cnm nasıl gidiyo

Maşallah canım,ben de çok merak ediyorum haftaya pzt.gelmedi bir türlü bga da bulamazsa hatice ninki kesin kız
Aylık kilo alımın ne ölçüyor musun canım?ben haftalık bakıyorum tabi her hafta değişiyor aldığım kilo ama rakamlar çok hızlı çıkıyor anlayamıyorum bir türlü :44::44:

gelmş cnm birsey kalmamıs snnde :)) ewet belki kız onun olur. cnm her zamn bakmıyorm ona suana kadar 6 kilo almısm. doktor normal dedi ama sonrasnda çıkar mı bilmiyorm:)) bnde çok yiyorm yani. geçn persembe sağlık ocağına gitmştm orada kan aldılar bugünde eşm sonucunu almaya gitti şimdi konustk karaciğer enzmleri biraz yüksek çıkmş demiş 2 kat mı ne doktora göstermelsnz dedmş önemli birsey değilmş ama takip ettrn demiş. bnde şimdi tedrgn oldm neyden çıkablr diye böyle seyleride çok kafama takıyorm. snde bu tarz birsey çıktımı cnm.

Hmm yok tatlım çıkmadı şimdiye kadar yağlı mı yiyorsun acaba ondan mı çıktı doktoruna ara söyle bakalım ne dicek,ben de kısmetse prş.tahlillerimi yaptırıcam ne çıkıcak bakalım.
Ben de toplamda 7 kilo aldım ama bu 7 kiloyu hızlı aldım işte ayda 3-3.5 kilo alıyorum şişmedim de çok hani normalde 7 kilo alsam dombili olurum şimdi öyle değilim hamilelik yüzü falan olmaya başladı tabi artık da çok da yemiyorum rakamlar fırt fırt çıkıyor

yok cnm yağlı falan yemiyorm normali 0 35 çıkması gerekiyomus bnm 104 çıkmş. burada okuduklarım kafamı iyice bulandrdı. birisi yazmş onun 400 lere çıkms her tahllde daha da yüksek çıkıyomş oda 4.5 aylık hamileymş böyle giderse bebeği alırz demş doktor şimdi korktm iyice arasam mı doktoru gitsem mi bilemedm. kafam çok karıştı cnm yaa. dikkat et cnm snde kilona . bnde bi tek göbek war suan için bilmiyorm bir ay sonra ne olur:)

Bence hiçbir şey okuma canım moralini gereksiz bozmuş olursun çünkü herkesin ki aynı olmaz sen doktorunu ara söyle canım ne dicek bakalım diğer ayki kontorlü bekleme yani canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…