Aynen cardincim yaa hiç anlamadan artıyor.Bu ay bak dikkat ediyorum geçen aya göre yani en azından yesem de az yiyorum tatlı vs. ama yine aynı artış
Ben de 20.hafta da gitmiştim her yerde ayni demek ki kalp atisina bakmadi mi soyleseydin keşke bakalım mi diye.günaydın cnm. bnmde öyle dikkat etmeye çalısıyorm ama yemektnde alamıyorm kendimi :) frenlesem iyi olucak bu aralar. sağlık ocağına gittim ama ası yapmadılar 20. haftada Olucakmısm kiloma baktı tansiyon ve kan aldı cnm. 2 hafta sonra gidicm ası için.
Ben de 20.hafta da gitmiştim her yerde ayni demek ki kalp atisina bakmadi mi soyleseydin keşke bakalım mi diye.
Kiloyu inan anlamıyorum ben mesela bakıyorum kendime illa ki eskiye gore siskinligim var ama karnimi saklasan hamile degilmisim gb ama total e bakinca 7kilo aldim sende de oyle mi
kalp atısını söyledm cnm o cihazla 20. hafta we üzernde kalp atısı duyuluyomş o yüzden bakmadı cnm. zaten c.tesi doktora gidicm onu görücm diye çok heycan yaptm 1 aydr özledm :)) aynen cnm bnde de karın war birazda göğüsler şişmeye basladı artk. bnde 6 kilo almısm inş. aldığmz kilolar onlara yarıyodr cnm.
Hmm bilmiyordum onu gerçi dediğin gb.2 gün sonra görüceksin bebişini benim daha 11 inde ben de çok merak ediyorum
Ayyy aynen inşallah onlara gidiyordur kilolardoktor tartıyor mu seni gittiğinde ben hep strese giriyorum
Bugün de denetim var.
Cardincim düşük tansiyon iyi diyorlar. Çünkü gebelik haftası ilerledikçe kilo aldıkça tansiyon felan da çıkıyor o sıkıntı oluyormuş. düşük tansiyon daha iyiymiş. İçin ferah tut.
evet yapmış olmalı denk gelmedik geliyor mu burayaGünaydın kızlar
Aynen canım aklıma geldi benim de isterse kizlar da yazabiliriz.bu arada nisa dogum yaptı haberin var miydi
bilmiyodm cnm walla içimi rahatlattn suan :) bi ohhhhh çektm :))
evet yapmış olmalı denk gelmedik geliyor mu buraya
Düşük tansiyon iyidir. Merak etme.
İvett geliyor.
Oyy Haticem can Haticem nasılsın? Görüşemez olduk.
oyle oldu canım günler yoğun geçiyor
Hmm bilmiyordum onu gerçi dediğin gb.2 gün sonra görüceksin bebişini benim daha 11 inde ben de çok merak ediyorum
Ayyy aynen inşallah onlara gidiyordur kilolardoktor tartıyor mu seni gittiğinde ben hep strese giriyorum
evet yapmış olmalı denk gelmedik geliyor mu buraya
Evet canım geliyor maşallah kızının resimlerini de koydu hatta geçmiş sayfalarda var darısı başımıza inşallah
geçmiş hangi sayfada acaba göremedim
Bilmiyorum ki530-540 arasıdır belki bide şeyden baksana aboneliklerime tıklıyoruz ya orda dosya işareti çıkıyor hani ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?