İyiyim canım sabahtan oturduk ya şimdi çalışıyorum az biraz. Ama iyiyim çok şükür. Sizler nasılsınız?
Ben de yoğunsun diye düşünmüştüm,iyiyim ben de eşim hastaydı ondan kaptım sanırım hasta olucam galiba :2::2:
Aman aman dikkat et. Bol bol C vitamini ve limonlu, ballı ıhlamur. Ben öyle iyileştim.
Aynen canım bol bol yiyorum,içiyorum inşallah ilaçsız hallederim.Haticenin hbrleri gördün mü
Geçmiş olsun. Gördüm gördüm de cevap yazmaya vakit bulamadım. Cardin'e bile geçmiş olsun diyemedim. Sabahın acısı çıkıyor malum.
Senin yarınmıydı kontrol?
White,
Senin de karnında 4 aylıkken top gibi birşey hissediyor muydun? O top bir o yana bir bu yana gidiyor muydu? Bir de çok karın ağrısı olmaya başladı bende.
Top gb.derken canım böyle sanki gaz varmış gb.pıtırcık mıkarın ağrım bu ara oluyor ben de o da yer değiştiriyor bazen ortaya geldi mi çok geriliyor karnım ondan sanırım ama kasık ağrım oluyordu hala daha oluyor ara ara o da normalmiş zaten rahim büyüdüğü için kaslar geriliyormuş
Iyi hadi canım bak endiseye yer yokmus, kontrole mi cagirdi 14unde
Bgacim selam nasılsın?
Oyy Haticem Can Haticem,
Hadi bakalım hayırlı, güzel haberlerini bekliyoruz.
Cardincim geçmiş olsun canım.
saol cnm tşkler. korktum panik oldm ama doktor rahatlattı iyim şimdi. sen nasılsn nasıl gidiyo. bnmde göbeğimn deliğinde üst tarafa doğru ağrı oluyodu doktora sordm karnn büyüdüğnden yapar dedi cnm snde sorrsn yarın ve cinsiyetini sormayı unutma tatlm :) sennde ondandr belkide
Bende iyiyim. Baş be karın ağrısı oluyor bende de zaman zaman. Bir de ben hala halsizim. Midemde dönem dönem bulanıyor. Yarın artık cinsiyetimiz belli olur diye umuyorum bende bakalım.
cnm bulantılar bnde de arar ara oluyo ama rahatsz etmiyo bas ağrısı oda oluyo ve ağrınca 2 3 gün geçmiyo bu kötü oluyo çok snrli oluyorm o zamn. bnlar hep normalmş ama yinede bizler endişeleniyorz. inş. gösterr cnm kendini öğrenrsn. bizimkide kesnlesti iyice %95 erkk dedi doktor seyine kadar gösterdi yani gördk bebişimi. yarın görünce kuzucuğu snde çok sasırıcaksn o kadar hızlı büyüyolarki cnm :)) izlemeye doyamıyosn bide keyiflerini görmeki orada süper halleri :)
Doğru söylüyorsun. Bazen neden başımız, karnımızı ağrıdığını bile bile evham yapıyoruz. İnşallah artık bende öğrenirim cinsiyetini merak ediyorum çok.
O sinir bende de var. Sürekli eşimi paylıyorum. Hormonlar bir o yana bir bu yana savuruyor.
aynen cnm hormonlar maffediyo zatn. gösterr artk cnm bnce 4. aya geldn. randevn kaçta gelrsen yazarsn cnm.
Bugün 16. haftamıza girdik. Neredeyse 4. ayda bitiyor artık.
masallah cnm allah nazarlardan korusn :)
Amin Cardin amin hepimizi inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?