Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

hergün yemeyin ewet iyi bnde yedim ama hergun deil iim cnm sen nasılsın kızım ii allaha şükür bi sorunu yokta geceleri uyunuyor

Maşallah kızına. Olsun o kadar annesi.

Evet ya gebelikte zor gerçekten çalışmak sen şanslısın. Aman White boşver borç gırtlağa kadar yine her istediğini alamıyorsun. Keyfini çıkar evin.

Son düzenleme:

aynen cnm artısı bi parasal yönden işte. ama eksisi çok. işten çok ewde yoruluyorm we ewn işi hiç bitmiyo. neyseki az kaldı 1 2 ay daha sıkıym kendimi

aynen cnm artısı bi parasal yönden işte. ama eksisi çok. işten çok ewde yoruluyorm we ewn işi hiç bitmiyo. neyseki az kaldı 1 2 ay daha sıkıym kendimi

Evet canım tam dinlenmen gereken zamanında çıkmış olacaksın iyi olucak senin için

Son düzenleme:

bnde bayldm onlara cnm nasıl banyo yapıyolar:) güzl tatlm sevndm inş. sonuna kadar memnun kalrsn bndan. gittim hastaneye cnm ama doktordan hiç memnun kalmadm ne kadar cins bir doktor erkk çok genç ama tersn tekydi. sn sordukça cevap weriyo uyuz. göremedm bebeğimi kendine doğru çevrmşti. bnde tekrr cinsiyetini sordm bakalm ne dick diye erkk dedi. nasıl diyorm verdiği cewap kolu bacağı war işte normal. hee iyi dedim warsa. aslında dicektm snde de war ama beyn yok. sağlık ocağnn yaptığı testi gösterdm dahiliye ye gitmn gerekyo dedi biz bakmıyorz dedi cnm. bnde haftaya çarsambaya randewu aldm o zamn yaptırıcm. sinirden seker yüklemesini soramadm ne zamn gelym diye orada sıra oluyo ya. 1 ay sonra çağırdı bakalm o zamn gidicz cnm.

Bunlar dr.oluyor ama insan olamiyorlar.
Şeker yuklemesini saglik ocağında yaptirmicak misin canim 25.haftada yapılıyor zaten yukleme.
İnşallah iyi gider bu doktorla da hersey Allah nasip ederse önümüzdeki ay gidicem sonraki ay gidicem sonra doguma gidicem ayy inşallah Rabbim nasip etsin o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…