Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Hiiç gidesim yok sorma ki ben çalışmayı seven biriydim ne oldu anlamadım. Maşallah ona. Uslu dursun. Az kaldı sıksın dişini.

Off haklısın ben şimdi dışarı çıkmak istiyorum tabi de işe gitmek ayrı eziyet şu durumda :100::100:
kaçıncı haftanda çıkıcaksın izne karar verdin mi

White hastane için neler aldın kendine?

Eeee babanne adına neler aldın anlatsana biraz?

Çalışabildiğim kadar çalışacağım ki doğum sonrasına kalsın haklarım. 4 ay ne ki White.

Aynen canım zaman su gb geçiyor.
Hastane için bebeğe 2 hastane çıkışı koydum 10 lu setlerden,bebek bezi,ıslak mendil,pamuk,pişik kremi,battaniye koydum yedek polarlardan,puseti bu kadardı sanırım
kendime gecelik,sabahlık koydum bir gecelik daha koyucam ama sonra hasta bezi aldım daha rahat oluyor dediler,orkid,terlik,çorap,çamaşır,göğüs pedi,tarak,toka gb.şeyler yastık koydum bir tane hastanedekiler pek rahat değildi.Eşime bişeyler koydum öyle canım.
Babane adına anlamadım canım ne demek istediğini

Hani para verdi dedin ya neler aldın diye sordum bende?

nasıl tosncuk iyimi:) yarn gidip yukletcm hemde oğlusumu görücm kontrol içn dr çağırdı

İyi maşallah teyzesi büyümüş sancım da çıkmadı bu haftayı da geçirelim konuşalım dedi dr.ilacı keser belki
Sık sık görmek iyi geliyor demi

bnmkini neden geç yuklüyolar bnde anlamadım :) sana ne kadar oldugunu söylediler mi gramını

50 gr dedi doktorum.

İyi maşallah teyzesi büyümüş sancım da çıkmadı bu haftayı da geçirelim konuşalım dedi dr.ilacı keser belki
Sık sık görmek iyi geliyor demi

Hastanede yatmanın en güzel tarafı sabah akşam oğluşumu görmekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…