Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Maşallah canım evet büyümüş göbüş ben de her ay başı ve buçuklarda çekiyorum hatıra kalsın diye
Olsun ben de arada kalkıyorum bişeyler yemeye ye yat modundayım zaten

O fotodaki benim işte gerçi ne kadar seçiliyor bilmiyorum ama. WC'd çekmiştim.

Ya ben hiç çekmedim fotoğraf kendime bu hariç. Ayyy ne ruhsuz, duygusuz bir anne olacağım ya.

O fotodaki benim işte gerçi ne kadar seçiliyor bilmiyorum ama. WC'd çekmiştim.

Ya ben hiç çekmedim fotoğraf kendime bu hariç. Ayyy ne ruhsuz, duygusuz bir anne olacağım ya.

öyle deme büyüdükçe karnın çekmek isticeksin çünkü sonra bakınca vay be ne kadar küçükmüş aslında karnım diyorsun

Yok White ben de almak istiyorum. Ama nereden başlasam bilmiyorum.

White size eşinin kardeşi birşeyler alıyor mu amca olarak felan?

haklısın senin alman başka olur tabi
Yok canım henüz birşey görmedik belki doğduktan sonra ama geçen hastaneye yattığımızda o vermiş parasını sağolsun,seninkiler

haklısın senin alman başka olur tabi
Yok canım henüz birşey görmedik belki doğduktan sonra ama geçen hastaneye yattığımızda o vermiş parasını sağolsun,seninkiler

Yok bizde de yok zaten öyle huyları da yok. Oklar birtek ona çalışsın ister. Ne bilim özendim açıkçası milletin amcası, halası beşiğini alıyor felan. Yok bizde. Ya biz ev aldık taşındık. İnsan bir borcam getirir nezaketen onu bile görmedim ondan da beklemiyorum birşey ama ne bilim özendim işte. Bizde hep kendine ister birde arsız arsız söyler.

O kadarı da ayıp insan yeni eve giderken kim olursa olsun bişey alır götürür.
Ablam bişeyler alıcak benim durumları pek iyi değil ondan bişey beklemiyorum ona da söyledim zaten altın takar doğunca kısmetse,amcayı bilmiyorum ama biz onlara takmıştık takarlar mı bilmem hastane parasını verdikleri için ama haklısın insan özeniyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…