kendin kaşındın diyorsun yaniAma artık normal senin. Zaten bir ayın kaldı. Sıkma canını hayırlısı. Hem senin duandı. Artık koynumda olsun diyordun.
kendin kaşındın diyorsun yani
senin ne zaman kontrol,cardinin de şekeri yüksek çıkmış diyet uygulucakmış
Duandı diyorum.
Haftaya salı benim kontrol. Kötü olmuş ama iyidir diyet gereksiz kilo almaz en azından.
Ben de öyle dedim boşu boşuna kilo almamış olucak,senin nasıl gidiyor kilo bu arada kaç kilo almışsın.Benim 12 kilo falan oldu
Gelmiştir mail. Geçen hafta çektim. Ben arada iş için kalkıyorum yazışmaların kesilmesi ondan.
Maşallah canım evet büyümüş göbüşben de her ay başı ve buçuklarda çekiyorum hatıra kalsın diye
Olsun ben de arada kalkıyorum bişeyler yemeye ye yat modundayım zaten
O fotodaki benim işte gerçi ne kadar seçiliyor bilmiyorum ama. WC'd çekmiştim.
Ya ben hiç çekmedim fotoğraf kendime bu hariç. Ayyy ne ruhsuz, duygusuz bir anne olacağım ya.
öyle deme büyüdükçe karnın çekmek isticeksin çünkü sonra bakınca vay be ne kadar küçükmüş aslında karnım diyorsun
Nasıl çok almış mıyım sence?
öncekini halini bilmiyorum tabi canım ama fazlalık yok yani bedenin normal göbüşün büyümüş görünüyor sadece :116:
Tişikkür ederim. Bunu duymak istiyordum.
Bu hafta bebek fuarı var. Perşembe başlıyor.
Oooo süperneler olucaktır kimbilir İstanbulda olmanın avantajı işte
Zaten bu fuarı bekliyordum. Kafamda netleşir sanırım herşey. Bakalım neler olacak.
Keşke burda da olsa bi sürü alınırdıeksiklerini tamamlarsın işte ne güzel
Eksik mi dedin? Daha hiç başlamadım ki?
annen almış ya onlardan kalan eksikler
Yok White ben de almak istiyorum. Ama nereden başlasam bilmiyorum.
White size eşinin kardeşi birşeyler alıyor mu amca olarak felan?
haklısın senin alman başka olur tabi
Yok canım henüz birşey görmedik belki doğduktan sonra ama geçen hastaneye yattığımızda o vermiş parasını sağolsun,seninkiler
Yok bizde de yok zaten öyle huyları da yok. Oklar birtek ona çalışsın ister. Ne bilim özendim açıkçası milletin amcası, halası beşiğini alıyor felan. Yok bizde. Ya biz ev aldık taşındık. İnsan bir borcam getirir nezaketen onu bile görmedim ondan da beklemiyorum birşey ama ne bilim özendim işte. Bizde hep kendine ister birde arsız arsız söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?