Suya bakıyorlardı tabi demi ben usg de görmüyordum habire nts taktılar
doğumdan sonra yapcaklar senin tetkikleri
Suya bakıyorlardı tabi demi ben usg de görmüyordum habire nts taktılar
doğumdan sonra yapcaklar senin tetkikleri
aynnn yaaa su tahllde bitnce kalmıyo dimi baska cnm :)))))
Yok tatlım kalmıyor tabi doktorun ekstra bişey istemezse
sukur. bnmki istemz sanırm :)
Benden birde idrar tahlili istedi. Anladığım kadarıyla her ay isteyecek gibime geldi.
Benden birde idrar tahlili istedi. Anladığım kadarıyla her ay isteyecek gibime geldi.
Orta idrar mı benden de 2 kez almışlardı ama seninki başka olabilir canım
bnmki hiç istemedi bn onları dewlette yaptırdm hep :) artk dewltlede işim btti gtmiyorm. kızlar telden yazıyorm bazı yazıları kacırıyorm
tamam canım görüşürüzkızlr bn cıkıyorm telin sarjı btmek uzere. sonra yine grsrz. kendinze ii bakın
Bilmiyorum ki reçeteye bakmam lazım. Perşembe onu da yaptıracağım. Sağlık ocağı da hemogram istedi.
tamam canım görüşürüz
7.aydan sonra istemiyorlar bişey gerçi ben diğer doktoruma devam etmiş olsaydım o kontrol amaçlı isticekti yine ama genelde kesiyorlar 7 den sonra
Bişeyler aldın mı hiç yeni
Geldim bir dakika geliyorum.
White geldim nasılsın?
İyiyim canım evdeyim yatıyorum aynı yani,dün kontrole gittik işte doktor kesti ilacı onun stresi var biraz sen nasılsın
İyiyim bende. Rahat ol. Bende hastaneden çıkınca stres olmuştum. İnşallah birşey olmayacak.
İyiyim bende çalışıyorum. Bildiğin gibiyim.
İlaç kesiyordu ya sancıları şimdi olduğu zaman hastaneye yatıcakmışım yine ilaç yüklüceklermiş durmazsa doğuma alıcaklarmış,hem maddi gem manevi stres yaniher an bebek geldi diyebilirim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?