Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Orta idrar mı benden de 2 kez almışlardı ama seninki başka olabilir canım

bnmki hiç istemedi bn onları dewlette yaptırdm hep :) artk dewltlede işim btti gtmiyorm. kızlar telden yazıyorm bazı yazıları kacırıyorm

Bilmiyorum ki reçeteye bakmam lazım. Perşembe onu da yaptıracağım. Sağlık ocağı da hemogram istedi.

kızlr bn cıkıyorm telin sarjı btmek uzere. sonra yine grsrz. kendinze ii bakın
tamam canım görüşürüz

Bilmiyorum ki reçeteye bakmam lazım. Perşembe onu da yaptıracağım. Sağlık ocağı da hemogram istedi.

7.aydan sonra istemiyorlar bişey gerçi ben diğer doktoruma devam etmiş olsaydım o kontrol amaçlı isticekti yine ama genelde kesiyorlar 7 den sonra
Bişeyler aldın mı hiç yeni

Cardincim görüşürüz.

Kendime aldım gecelik felan. Kendi eksiklerimi tamamladım Ne kadar bencilce değil mi?

Bebeğe annem alıyor. "Birşey alma" dedi. Bende fuarı bekliyorum.

İyiyim bende. Rahat ol. Bende hastaneden çıkınca stres olmuştum. İnşallah birşey olmayacak.

İyiyim bende çalışıyorum. Bildiğin gibiyim.

İlaç kesiyordu ya sancıları şimdi olduğu zaman hastaneye yatıcakmışım yine ilaç yüklüceklermiş durmazsa doğuma alıcaklarmış,hem maddi gem manevi stres yani her an bebek geldi diyebilirim yani

İlaç kesiyordu ya sancıları şimdi olduğu zaman hastaneye yatıcakmışım yine ilaç yüklüceklermiş durmazsa doğuma alıcaklarmış,hem maddi gem manevi stres yani her an bebek geldi diyebilirim yani

Ama artık normal senin. Zaten bir ayın kaldı. Sıkma canını hayırlısı. Hem senin duandı. Artık koynumda olsun diyordun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…