Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

şimdi ilk sayfaya baktımda iniş çıkış olmuş ama 3 haftadır aynı kilodayım sanırım hepimiz oyleyiz

Gelelim dünkü menüme:

Sabah: Klasik kahvaltı - bu arada kahvaltıda ekmeği kestim.

Öğle: Çorba - kağıt kebap - az pilav - cacık - şekerpare yemedim.

Akşam: Az makarna - çiğköfte

Dün depresif olduğumdan yürümedim. Birde evde gazoz içtim.

sıkı yönetim ilan edelim

hepimiz aynıyız kim nasıl durdurcak bizi

hep birlikte aynı yöntemi uygulamak en mantıklısıydı ama yapamadık ama ben hala aynı şeyi istiyorum aynı diyet yada yönteme başlayıp aynı sporu yapalım o zaman birbirimizi kontrol edebiliriz ben tüm tekliflere açığım

herkes nasıl aynı diyeti yapacak kuzum bence diyeti herkes yaşam standardına göre devam ettirsin ama sporu ve günlük neler yediğini yazsın herkes, mecbur kılalım

Aynı diyeti nasıl yapıcaz ki canım ben hem kendimi hem de eşimi düşünüyorum yemek yaparken mesela menüde yazan onun sevmediği bişeyi yapamam ee hergün çeşit çeşit yemek yapamam 2 kişiyiz zaten kalıyor yemekler ya da siz çalışıyorsunuz sabah öğle akşamınız sabit saatlerde benim öyle değil ben dışarı çıktım mı işlerim varsa öğle yemeğim kaynıyor gb gb şeyler pufff bide korkum dediğim gb.birden azaltarak yemeklerin bazılarını keserek gittik diyelim hamile olunca ee canımız isticek belki o zaman napıcaz hızlı şekilde daha kötü geri almazmıyız :44::44::44:

bence yemekleri aşırı kısmayalım, hayat boyu devam edeceğimiz bi yeme düzeni oturtalım .. mesela suyumuzu hiç azaltmayalım, hayat boyu devam edebiliriz, abur cuburu da keseriz haftada bir gün ödül yaparız .. hamileyken de bi faydası olmayacak zaten abur cuburların bebeğimize

yeşil çay içelim günde 1-2 defa .. ve akşam en son 7 de yiyelim mesela bunları hayat boyu devam ettirmekte zorlanmayız ki ekmeğimizi tam buğday seçelim ..

herkes nasıl aynı diyeti yapacak kuzum bence diyeti herkes yaşam standardına göre devam ettirsin ama sporu ve günlük neler yediğini yazsın herkes, mecbur kılalım

Bence bu daha mantıklı.

Bir de kızlar ben neden veremiyorum diye düşününce acaba şundan mı?

Ben 8 de evde oluyorum. Yürüyüşümü yapıp girmiş oluyorum o civarda da yemeğimi yiyiyorum. Karatay teyze diyor ki yemeği en geç 8'de yiyin tamam bu ok. Ama en az 4 saat sonra uyuyun ben en geç 10 - 11'de uyuyorum. Birinci neden bence bu.

Bir de akşam yemeğini hafif yediğim için acıkıyorum erik, kiraz gibi şeyler yiyiyorum.

Bence bu yüzden ben kilo veremiyorum.

Çünkü ekmek yok, hamur işi yok, abur cubur yok. Bu halde aldığım kalori harcadığım kaloriye denk. Ya hareketi arttırıcam ya da yediğimi kısacağım.

Ya da yürüyüşe çok yeni başladığım ve abur cubur daha yeni yeni kestiğim için biraz daha mı bekleyeyim.

Bir de regl olamamanın etkisi de olabilir mi?

Kesinlikle sana katılıyorum.

Tatlım bünyeye göre de değişir bence belki sen geç ama kalıcı kilo verenlerdensin ben mesela çok çabuk veririm ama çok da çabuk alırım,bide senin regl olmaman herşeyi etkiliyordur bence sen iyi gidiyorsun menülerinde yürüyüşünü de yapıyorsun meyveye gelince elbette yiceksin yani akşam yediğin az meyvenin sana kilo yapıcak kadar zararı olduğunu düşünmüyorum

Ok o zaman ben böyle devam edeyim.

bence de yeni başladığın için etkileri bi süre sonra görürsün canım, bide metabolizman yavaş çalışıyorsa oda etkiliyordur regl olamamanın birebir etkisi olduğunu düşünüyorum ben :26:

ben neden kilo aldığımı ve ne yaparsam verebileceğimi biliyorum aslında .. eşim gittikten sonra gün içindeki yeme düzenim değişmedi sadece akşam yemeklerim azaldı ve yemekten sonra atıştırmalarım yok artık .. o varken gece 10-11 de meyve falan yediğimiz oluyordu .. şimdi onlar kalkınca ekstra bişey yapmama gerek kalmadan 3 kilo verdim .. ama ben çok yavaş veriyorum 1,5 ayda 3 kilo verebilmişim .. bu ara biraz sıkmak istiyorum kendimi .. hem kafamı dağıtacak bi konu olarak görüyorum bu kilo verme hedefimi :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

Katılıyorum işte ben kesince herşeyi yasak olunca bi boşluk buldum mu yiyorum ve önünü kesemiyorum oysa ki istersem yiyebilirim ama az tadına bakıcak şekilde olursa kendimi psikolojik olarak daha iyi hissederim diyorum sonuçta gebelik için kilo veriyoruz tamam bu haftayı yedim ben artık çok pişmanıııııııııımmmmmmmm ama haftaya düzenime geri dönücem ve akşam yemekten sonra bişey yemicem

Kızlar ben çıkıyorum anneme bi gideyim akşam orda olucaz gün içinde girerim ordan da nete :126: görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…