şimdi ilk sayfaya baktımda iniş çıkış olmuş ama 3 haftadır aynı kilodayımsanırım hepimiz oyleyiz
bu hafta hepimizde bi gariplik var dolunay zamanı falan mı nedir bende 67 çıktım bugün hayret ettim ne kadar hızlı değişim oluyor bende ya bi taraflarım çatlıycak
Günaydın canlarım
Ben geldim.
sıkı yönetim ilan edelim
Evet evet kesinlikle dolunay dan
Gelelim dünkü menüme:
Sabah: Klasik kahvaltı - bu arada kahvaltıda ekmeği kestim.
Öğle: Çorba - kağıt kebap - az pilav - cacık - şekerpare yemedim.
Akşam: Az makarna - çiğköfte
Dün depresif olduğumdan yürümedim. Birde evde gazoz içtim.
sıkı yönetim ilan edelim
hepimiz aynıyız kim nasıl durdurcak bizi
hep birlikte aynı yöntemi uygulamak en mantıklısıydı ama yapamadık ama ben hala aynı şeyi istiyorum aynı diyet yada yönteme başlayıp aynı sporu yapalım o zaman birbirimizi kontrol edebiliriz ben tüm tekliflere açığım
hepimiz aynıyız kim nasıl durdurcak bizi
hep birlikte aynı yöntemi uygulamak en mantıklısıydı ama yapamadık ama ben hala aynı şeyi istiyorum aynı diyet yada yönteme başlayıp aynı sporu yapalım o zaman birbirimizi kontrol edebiliriz ben tüm tekliflere açığım
Aynı diyeti nasıl yapıcaz ki canım ben hem kendimi hem de eşimi düşünüyorum yemek yaparken mesela menüde yazan onun sevmediği bişeyi yapamam ee hergün çeşit çeşit yemek yapamam 2 kişiyiz zaten kalıyor yemekler ya da siz çalışıyorsunuz sabah öğle akşamınız sabit saatlerde benim öyle değil ben dışarı çıktım mı işlerim varsa öğle yemeğim kaynıyor gb gb şeyler pufffbide korkum dediğim gb.birden azaltarak yemeklerin bazılarını keserek gittik diyelim hamile olunca ee canımız isticek belki o zaman napıcaz hızlı şekilde daha kötü geri almazmıyız :44::44::44:
herkes nasıl aynı diyeti yapacak kuzumbence diyeti herkes yaşam standardına göre devam ettirsin ama sporu ve günlük neler yediğini yazsın herkes, mecbur kılalım
bence yemekleri aşırı kısmayalım, hayat boyu devam edeceğimiz bi yeme düzeni oturtalım .. mesela suyumuzu hiç azaltmayalım, hayat boyu devam edebiliriz, abur cuburu da keseriz haftada bir gün ödül yaparız .. hamileyken de bi faydası olmayacak zaten abur cuburların bebeğimize
yeşil çay içelim günde 1-2 defa .. ve akşam en son 7 de yiyelim meselabunları hayat boyu devam ettirmekte zorlanmayız ki ekmeğimizi tam buğday seçelim ..
Tatlım bünyeye göre de değişir bence belki sen geç ama kalıcı kilo verenlerdensin ben mesela çok çabuk veririm ama çok da çabuk alırım,bide senin regl olmaman herşeyi etkiliyordur bence sen iyi gidiyorsun menülerinde yürüyüşünü de yapıyorsun meyveye gelince elbette yiceksin yani akşam yediğin az meyvenin sana kilo yapıcak kadar zararı olduğunu düşünmüyorumBence bu daha mantıklı.
Bir de kızlar ben neden veremiyorum diye düşününce acaba şundan mı?
Ben 8 de evde oluyorum. Yürüyüşümü yapıp girmiş oluyorum o civarda da yemeğimi yiyiyorum. Karatay teyze diyor ki yemeği en geç 8'de yiyin tamam bu ok. Ama en az 4 saat sonra uyuyun ben en geç 10 - 11'de uyuyorum. Birinci neden bence bu.
Bir de akşam yemeğini hafif yediğim için acıkıyorum erik, kiraz gibi şeyler yiyiyorum.
Bence bu yüzden ben kilo veremiyorum.
Çünkü ekmek yok, hamur işi yok, abur cubur yok. Bu halde aldığım kalori harcadığım kaloriye denk. Ya hareketi arttırıcam ya da yediğimi kısacağım.
Ya da yürüyüşe çok yeni başladığım ve abur cubur daha yeni yeni kestiğim için biraz daha mı bekleyeyim.
Bir de regl olamamanın etkisi de olabilir mi?
Tatlım bünyeye göre de değişir bence belki sen geç ama kalıcı kilo verenlerdensin ben mesela çok çabuk veririm ama çok da çabuk alırım,bide senin regl olmaman herşeyi etkiliyordur bence sen iyi gidiyorsun menülerinde yürüyüşünü de yapıyorsun meyveye gelince elbette yiceksin yani akşam yediğin az meyvenin sana kilo yapıcak kadar zararı olduğunu düşünmüyorum
Bence bu daha mantıklı.
Bir de kızlar ben neden veremiyorum diye düşününce acaba şundan mı?
Ben 8 de evde oluyorum. Yürüyüşümü yapıp girmiş oluyorum o civarda da yemeğimi yiyiyorum. Karatay teyze diyor ki yemeği en geç 8'de yiyin tamam bu ok. Ama en az 4 saat sonra uyuyun ben en geç 10 - 11'de uyuyorum. Birinci neden bence bu.
Bir de akşam yemeğini hafif yediğim için acıkıyorum erik, kiraz gibi şeyler yiyiyorum.
Bence bu yüzden ben kilo veremiyorum.
Çünkü ekmek yok, hamur işi yok, abur cubur yok. Bu halde aldığım kalori harcadığım kaloriye denk. Ya hareketi arttırıcam ya da yediğimi kısacağım.
Ya da yürüyüşe çok yeni başladığım ve abur cubur daha yeni yeni kestiğim için biraz daha mı bekleyeyim.
Bir de regl olamamanın etkisi de olabilir mi?
bence yemekleri aşırı kısmayalım, hayat boyu devam edeceğimiz bi yeme düzeni oturtalım .. mesela suyumuzu hiç azaltmayalım, hayat boyu devam edebiliriz, abur cuburu da keseriz haftada bir gün ödül yaparız .. hamileyken de bi faydası olmayacak zaten abur cuburların bebeğimize
yeşil çay içelim günde 1-2 defa .. ve akşam en son 7 de yiyelim meselabunları hayat boyu devam ettirmekte zorlanmayız ki ekmeğimizi tam buğday seçelim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?