Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

ben de öyleyim elimizi çabuk tutup vermemiz gerek hepsini yemek yemek yooooooooooooookkkkkkkkkk survivor a mı katılsam diyorum doğal olarak veriyorsun kiloları

onları yapıyom ama geçmiyoki yiyorum yiyorum yarım saat sonra açım yavf

Besmelesiz oturuyorsun sofraya demek ki.

Ok. Yarın alayım sonuçları sorarım. Daha regl de olmadım zaten.

Ayy bilmiyorum sinirlerim bozuldu galiba benim.

aaaaaaa kızıyorum ama sana artık topla kendini,elin ayağın sağlam,aklın yerinde,sağlıklı bir hatunsun şükrediceksin tatlım,kendini telkin etmedikçe sinirlerin hep bozuk olur ama
herşeyin bir nedeni var bunu unutma beklememiz için bir neden var demek ki inançlı ol canım biraz bi regl ol biraz bu konuşmalardan uzaklaş o zaman kendini daha iyi hissedeceksin istersen bebişlerden konuşmayalım bi süre ne dersin kendini kötü hissediyorsan?

Yok doğrudan bu konuyla ilgili değil bu aralar herşey üst üste geldi. Doldum. Regl de olamıyorum sanırım ondan böyle down oluyorum.

Ayy bilmiyorum sinirlerim bozuldu galiba benim.

aaaaaa ama olmaski boyle

aynen katılıyorum canım sana
ayrıca telkin çok önemli ben iyiyim ben mutluyum yakın zamanda sağlıklı bi bebeğim olcak vs vs bence konuşmakta fayda var konuşmayınca içinde büyüycek

aynen katılıyorum canım sana
ayrıca telkin çok önemli ben iyiyim ben mutluyum yakın zamanda sağlıklı bi bebeğim olcak vs vs bence konuşmakta fayda var konuşmayınca içinde büyüycek

Tabi kendi kendine aşıyor insan herşeyi kendini hep mutlu olarak hayal ediceksin olumlu şeyler düşünüceksin her konu için bu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…