Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Kaldık başbaşa hatice eve gitmişsindir sen ben de yemek hazırlığına girişeyim akşam dizim var giremem yarın görüşürüz artık tatlım

günaydın kızlar :79:
ben dün dayanamadım şirkette dağıtılan gofreti yedim :26: akşam sadece bir elma elma yedim artık dengelemeye çalışayım diye ama sabah tartıda 54,7 yi gördüm :26: pazartesi 53,9 u bile göremeyebilirim :105:

Bu hafta ben de kötü gidiyorum canım hatta nasılsa pazartesiye kadar kilo veremem diye dikkat etmeyi de bıraktım
haftaya da sanırım 65 olarak kalıcam artmazsam

Daha da varmış

Aslında izne çıkıyordum bu hafta müdürüm rahatsızlanınca kaldı. Neyse Ağustos'ta daha çok izin kullanırım.

tamam canım kolay gelsin yarın görüşürüz bende bilgisayarımla oturcam artık

Bende tabletimle

Herkese günaydınnnnnn

günaaydııııınnnnnnn

Günaydın canlarım

Ben geldim.

Selam canım nbr?sabah tartıldım 65 im ben bu haftayı durağan geçiricem sanırım
bu hafta hepimizde bi gariplik var dolunay zamanı falan mı nedir bende 67 çıktım bugün hayret ettim ne kadar hızlı değişim oluyor bende ya bi taraflarım çatlıycak

cnm senin ideal kilon kaç

bu hafta hepimizde bi gariplik var dolunay zamanı falan mı nedir bende 67 çıktım bugün hayret ettim ne kadar hızlı değişim oluyor bende ya bi taraflarım çatlıycak

cnm senin ideal kilon kaç

boyum 155 benim, o yüzden 48 i görmek istiyorum ben :26: haftasonu regl olacağım onun etkisi mi var acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…