Olabilir iyi gelir bence de canım ne zaman alıcaksın tatili
herşey çok güzel benim tatilimde yok bu yıl ben napıyımİçtiğim ilacın süresi bir geçsin
Sanırım benim tatilim gelmiş.
Neyse kızlar
Sizi de sıktım ben kaçıyorum. Sanırım sinirlerim bozuldu benim. Gideyim de dinleneyim. Yarına birşeyim kalmaz.
Neyse kızlar
Sizi de sıktım ben kaçıyorum. Sanırım sinirlerim bozuldu benim. Gideyim de dinleneyim. Yarına birşeyim kalmaz.
Kaldık başbaşa haticeeve gitmişsindir sen ben de yemek hazırlığına girişeyim akşam dizim var giremem yarın görüşürüz artık tatlım
tamam canım kolay gelsin yarın görüşürüzbende bilgisayarımla oturcam artık
Bende tabletimle
günaaydııııınnnnnnn
günaydın kızlar :79:
ben dün dayanamadım şirkette dağıtılan gofreti yedim :26: akşam sadece bir elma elma yedim artık dengelemeye çalışayım diye ama sabah tartıda 54,7 yi gördüm :26: pazartesi 53,9 u bile göremeyebilirim :105:
Daha da varmış
tamam canım kolay gelsin yarın görüşürüzbende bilgisayarımla oturcam artık
Bende tabletimle
Herkese günaydınnnnnn
günaaydııııınnnnnnn
bu hafta hepimizde bi gariplik var dolunay zamanı falan mı nedir bende 67 çıktım bugün hayret ettim ne kadar hızlı değişim oluyor bende ya bi taraflarım çatlıycakSelam canım nbr?sabah tartıldım 65 im ben bu haftayı durağan geçiricem sanırım
günaydın kızlar :79:
ben dün dayanamadım şirkette dağıtılan gofreti yedim :26: akşam sadece bir elma elma yedim artık dengelemeye çalışayım diye ama sabah tartıda 54,7 yi gördüm :26: pazartesi 53,9 u bile göremeyebilirim :105:
Bu hafta ben de kötü gidiyorum canımhatta nasılsa pazartesiye kadar kilo veremem diye dikkat etmeyi de bıraktım
haftaya da sanırım 65 olarak kalıcam artmazsam
Günaydın canlarım
Ben geldim.
bu hafta hepimizde bi gariplik var dolunay zamanı falan mı nedir bende 67 çıktım bugün hayret ettim ne kadar hızlı değişim oluyor bende ya bi taraflarım çatlıycak
cnm senin ideal kilon kaç
boyum 155 benim, o yüzden 48 i görmek istiyorum ben :26: haftasonu regl olacağım onun etkisi mi var acaba :44:
onun etkisi neredeyse herkeste oluyor benim en az 1,5 kg farkediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?