halkalı şeker oh oh ohhhh............ cahilim aklım gider
helal bize be sanalda da karşılıklı oynadık yaaa
kubat herşeyi güzel soyluyo ya seviyorum ben
Kızlar size doyum olmuyor ama kaçıyorum ben yarın görüşürüz kısmetse.
Betam 2,46
Doktorum aylık kontrole geçebiliriz dedi. Ve eğer böyle giderse 2 ay sonra hamile kalmaman için hiçbir neden yok dedi.
Günaayyyydııınnnn canlarımmm umarım herkesin keyfi yerinde ve pozitif bi güne başlamıştır hadi bekliyorum
hahahaha beni böyle bıraktın ama hahah
görüşürüz canım
Günaayyyydııınnnn canlarımmm umarım herkesin keyfi yerinde ve pozitif bi güne başlamıştır hadi bekliyorum
WuhhuuuuuuuuuuuuuuGünün en güzel haberi bu oldu yaaa çoookk sevindim canım ya kendimin ki kadar sevindim tatlım ohh beeeee ne güzel böyle güzel haberler almak oohhhhh gelsin bebişlerr
Günaydın canımmmsabah sabah bga cığımın güzel haberiyle enerjim tavan yaptı umudum 2-3 kat daha yukarı çıktı yani sen nasılsın?
Dünden beri sana bu haberi vermek için içim içime sığmıyordu.
Nasıl sevindim anlatamam canım,böyle mol geçirip hamile kalanları,kısa zamanda kalabilecekleri,bebişleri olanları duymak beni inanılmaz motive ediyor,bide senin sıkıntını bildiğim için neler hissedebiliyorsan o kadar iyi anlıyorum süper süperrrr bi haber bu
Çok şükür 2013 bize çok iyi başlamadı ama son bir kaç gündür tersine dönmeye başladı galiba.
Dün sen yoktun biz Hatice ile karşılıklı döktürdük.
Evet canım sabah da net yoktu yeni geldi okuyordum ki yazılanları senin değerini ve doktorun dediklerini duydum ayyy inşallah herşey yolunda gitsin yepyeni bir grup açalım kendimizene dedim sana sıkma kendini diye 1 sene 6 ay şimdi 2 aya düştü bak şükürler olsun ama şimdi de olmuyor sıkmak kendimizi ne zaman sağlıklı olacaksak ve bebişlerimiz sağlıklı olacaksa o zaman olsun dicez tamam mı canım
Gelelim dünkü menüye,
Sabah kan verdiğim için mecburen dışarıda yedim
1 poğaça
Öğle: Çorba - 2 dolma - yoğurtlu salata (su böreği ve şekerpareleri yemedim)
Akşam: Tadımlık irmikli börek - semiz otu salata
1 saat yürüyüş - şekersiz çay - 3 lt su
İnşalal Rabbim birbirimize heeeeeeeeep güzel haberler verek nasip ederGünaydın canımmmsabah sabah bga cığımın güzel haberiyle enerjim tavan yaptı umudum 2-3 kat daha yukarı çıktı yani sen nasılsın?
bana uyarBugün devam ederiz.
Kınalı guzum naber? Naptın görüşmeyeli?
Gelelim dünkü menüye,
Sabah kan verdiğim için mecburen dışarıda yedim
1 poğaça
Öğle: Çorba - 2 dolma - yoğurtlu salata (su böreği ve şekerpareleri yemedim)
Akşam: Tadımlık irmikli börek - semiz otu salata
1 saat yürüyüş - şekersiz çay - 3 lt su
Aynen canım sıkıntı yok,doktorum dedi ki birlikteliği 1 dolu 1 boş tutun sperm sayısı artması için,sonra birliktelikten sonra 1 saat kadar dinlen dedi yatarak tutması içinYok iyiyim daha iyi olmaya çalışıyorum. Depresyondayım ben farkındayım. Destek almak istemediğim için bocalıyorum. Ondan oluyor o gelgitler.
Ama sıkmayacağım artık kendimi.
Biraz karbonhidratlı bir menü oldu ama bu sabah da 45 dakika yürüdük.
Karar aldık sabahları da yürüyeceğiz artık.
Bu arada galiba regl olacağım davul gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?