Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Günaayyyydııınnnn canlarımmm umarım herkesin keyfi yerinde ve pozitif bi güne başlamıştır hadi bekliyorum

Betam 2,46

Doktorum aylık kontrole geçebiliriz dedi. Ve eğer böyle giderse 2 ay sonra hamile kalmaman için hiçbir neden yok dedi.

Wuhhuuuuuuuuuuuuuu Günün en güzel haberi bu oldu yaaa çoookk sevindim canım ya kendimin ki kadar sevindim tatlım ohh beeeee ne güzel böyle güzel haberler almak oohhhhh gelsin bebişlerr

Günaayyyydııınnnn canlarımmm umarım herkesin keyfi yerinde ve pozitif bi güne başlamıştır hadi bekliyorum

Günaydın canımmm sabah sabah bga cığımın güzel haberiyle enerjim tavan yaptı umudum 2-3 kat daha yukarı çıktı yani sen nasılsın?

hahahaha beni böyle bıraktın ama hahah
görüşürüz canım

Bugün devam ederiz.

Günaydın.

Wuhhuuuuuuuuuuuuuu Günün en güzel haberi bu oldu yaaa çoookk sevindim canım ya kendimin ki kadar sevindim tatlım ohh beeeee ne güzel böyle güzel haberler almak oohhhhh gelsin bebişlerr

Ben de çok sevindim.

Dünden beri sana bu haberi vermek için içim içime sığmıyordu.

Nasıl sevindim anlatamam canım,böyle mol geçirip hamile kalanları,kısa zamanda kalabilecekleri,bebişleri olanları duymak beni inanılmaz motive ediyor,bide senin sıkıntını bildiğim için neler hissedebiliyorsan o kadar iyi anlıyorum süper süperrrr bi haber bu

Çok şükür 2013 bize çok iyi başlamadı ama son bir kaç gündür tersine dönmeye başladı galiba.

Dün sen yoktun biz Hatice ile karşılıklı döktürdük.

Çok şükür 2013 bize çok iyi başlamadı ama son bir kaç gündür tersine dönmeye başladı galiba.

Dün sen yoktun biz Hatice ile karşılıklı döktürdük.

Evet canım sabah da net yoktu yeni geldi okuyordum ki yazılanları senin değerini ve doktorun dediklerini duydum ayyy inşallah herşey yolunda gitsin yepyeni bir grup açalım kendimize ne dedim sana sıkma kendini diye 1 sene 6 ay şimdi 2 aya düştü bak şükürler olsun ama şimdi de olmuyor sıkmak kendimizi ne zaman sağlıklı olacaksak ve bebişlerimiz sağlıklı olacaksa o zaman olsun dicez tamam mı canım

Gelelim dünkü menüye,

Sabah kan verdiğim için mecburen dışarıda yedim

1 poğaça

Öğle: Çorba - 2 dolma - yoğurtlu salata (su böreği ve şekerpareleri yemedim)

Akşam: Tadımlık irmikli börek - semiz otu salata

1 saat yürüyüş - şekersiz çay - 3 lt su

Yok iyiyim daha iyi olmaya çalışıyorum. Depresyondayım ben farkındayım. Destek almak istemediğim için bocalıyorum. Ondan oluyor o gelgitler.

Ama sıkmayacağım artık kendimi.

Biraz karbonhidratlı bir menü oldu ama bu sabah da 45 dakika yürüdük.

Karar aldık sabahları da yürüyeceğiz artık.

Bu arada galiba regl olacağım davul gibiyim.

Çok şükür geldiniz sonundaaa

Günaydın canımmm sabah sabah bga cığımın güzel haberiyle enerjim tavan yaptı umudum 2-3 kat daha yukarı çıktı yani sen nasılsın?
İnşalal Rabbim birbirimize heeeeeeeeep güzel haberler verek nasip eder

Bugün devam ederiz.
bana uyar

Kınalı guzum naber? Naptın görüşmeyeli?

iyidir bebeğim sen naptın akşam kutlama yaptınız mı
oylee sizi bekliyordum çok alıştım size yaaaaa bilgisayarı açınca ilk buraya giriyorum

Yok iyiyim daha iyi olmaya çalışıyorum. Depresyondayım ben farkındayım. Destek almak istemediğim için bocalıyorum. Ondan oluyor o gelgitler.

Ama sıkmayacağım artık kendimi.
Aynen canım sıkıntı yok,doktorum dedi ki birlikteliği 1 dolu 1 boş tutun sperm sayısı artması için,sonra birliktelikten sonra 1 saat kadar dinlen dedi yatarak tutması için en önemlisi de kafaya takmak yok,yumurtlama günlerini falan hesapladık ama bazıları ovulasyon testi yapıyormuş kesin emin olmak için.
Bunu genel sorayım Yumurtlama zamanlarınızı anlayabiliyor musunuz kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…