Aynen canım sıkıntı yok,doktorum dedi ki birlikteliği 1 dolu 1 boş tutun sperm sayısı artması için,sonra birliktelikten sonra 1 saat kadar dinlen dedi yatarak tutması içinen önemlisi de kafaya takmak yok,yumurtlama günlerini falan hesapladık ama bazıları ovulasyon testi yapıyormuş kesin emin olmak için.
Bunu genel sorayım Yumurtlama zamanlarınızı anlayabiliyor musunuz kızlar ?
benim anladığım bişey var ama nasıl soylerim bilemiyorum
açık ol canım
ben dün ne yediğimi soylesem beni topikten kovarsınız kendimi sıktımda ne oldu dedim veeeeeeeeeee güüüüüüüüüüm çok fena çoook
bunu nette buldum
OVULASYONUN GERÇEKLEŞTİĞİ NASIL ANLAŞILIR ?
1 Göğüslerde hassasiyet
2 - Karın bölgesi ve kasıklarda ağrı , rahatsızlık hissi
3 - Vaginal akıntıların artması
4 - Vücut sıvısının artması
Çok şükür geldiniz sonundaaa
İnşalal Rabbim birbirimize heeeeeeeeep güzel haberler verek nasip eder
bana uyar
iyidir bebeğim sen naptın akşam kutlama yaptınız mı
oylee sizi bekliyordum çok alıştım size yaaaaa bilgisayarı açınca ilk buraya giriyorum
Aynen canım sıkıntı yok,doktorum dedi ki birlikteliği 1 dolu 1 boş tutun sperm sayısı artması için,sonra birliktelikten sonra 1 saat kadar dinlen dedi yatarak tutması içinen önemlisi de kafaya takmak yok,yumurtlama günlerini falan hesapladık ama bazıları ovulasyon testi yapıyormuş kesin emin olmak için.
Bunu genel sorayım Yumurtlama zamanlarınızı anlayabiliyor musunuz kızlar ?
Az bile yiyorsun bence canım süper
Demiş miydim?karatay teyzeyi beğeneli bi kaç gün oldu ama daha yeni inceliyorm sanırsam ben karatay başlıycam menüler çok güzel görünüyo benm yediğimden fazla şey var burda
Karatay Menüsü
cııkk yok ben karatay yapamam mümkün değil daha doğrusu ben düzenli diyet yapamıyorum offff napıcam ben ya
Bende başka yerde takılmıyorum artık. Çalışamıyourum bile yazmaktan
Ateşim çıkıyor ve akıntı oluyor bende öyle anlıyorum. Bir de gene karnım felan şişiyor.
Teşekkür ederim.
Demiş miydim?
Demiştim. Ama sakalım yok ki
cııkk yok ben karatay yapamam mümkün değil daha doğrusu ben düzenli diyet yapamıyorum offff napıcam ben ya
Karatay diyet değil onu yapmaya başlarsan zaten diyet ihtiyacın yok.
demiştin demiştinde nedense hiç ilgimi çekmemişti şimdi de kilo vermekten ziyade sağlıklı yaşam falan diyor ya ondan bi bakıyım dedimdi bide ben anladım ki şimdi istediğim kiloya düşsem bile hamilelikte çok kısa zamanda hepsini geri alcam en iyisi yaşam tarzını değiştirmek onun için bi arayışa girdim :44:
:44::44:
Ama tatlı yokmeyve akşam yenmicek falan demi yani ben dondurma yemeden kavun karpuz yemeden duramam kendimi biliyorum max.1 hafta az az yemem gerek benim yaaaa aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yapmıyorum ve ondan kızıyorum kendime
Ama tatlı yokmeyve akşam yenmicek falan demi yani ben dondurma yemeden kavun karpuz yemeden duramam kendimi biliyorum max.1 hafta az az yemem gerek benim yaaaa aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yapmıyorum ve ondan kızıyorum kendime
Ne yapman gerektiğini biliyorsun
Neden yapman gerektiğini biliyorsun
Nasıl yapman gerektiğini biliyorsun
Ne zaman yapman gerektiğini biliyorsun
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yapmıyorsun aynı ben işte tipik atalet örneği
Ya sen temel şeyleri baz al o tatlı yok dedi diye ben yememezlik yapmıyorum ki. Ben yine meyve yiyiyorum. Ama nedir ekmeği kestim okuduklarımı kendi hayatıma uydurdum. Pilavı makarnayı yemiyorum, meyveyi sabah yiyiyorum gibi.
Yaa sen söyleyince mantıklı geliyor da okuyunca gelmiyor nedense
Puufff ayneneşim dalga geçiyor artık benimle sabah bakıyor gitmiyorum yürüyüşe yalan oldu senin sağlıklı yaşan yine diyor netten bakıyorum ideal kilom 64 çıkıyor aslında çok da değil vermem gereken kilo alt tarafı 5 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?