Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

benim anladığım bişey var ama nasıl soylerim bilemiyorum

ben dün ne yediğimi soylesem beni topikten kovarsınız kendimi sıktımda ne oldu dedim veeeeeeeeeee güüüüüüüüüüm çok fena çoook

ben dün ne yediğimi soylesem beni topikten kovarsınız kendimi sıktımda ne oldu dedim veeeeeeeeeee güüüüüüüüüüm çok fena çoook

Ben bu haftayı komple sildim zaten yıllık hafta sayımdan düşüyorum ama sabah 64.9 ,100 gr büyük bi fark

tamam tamam benim mesela normalde akıntım yoktur ama yumurtlama haftama girdiğimde hafif akıntım oluyor öyle anlıyorum artık,görğüslerde şişkinlik vs.bunlar olmuyor,yalnız önceden dikkat etmiyordum buna yeni yeni farkediyorum

karatay teyzeyi beğeneli bi kaç gün oldu ama daha yeni inceliyorm sanırsam ben karatay başlıycam menüler çok güzel görünüyo benm yediğimden fazla şey var burda
Karatay Menüsü

Bende başka yerde takılmıyorum artık. Çalışamıyourum bile yazmaktan

Ateşim çıkıyor ve akıntı oluyor bende öyle anlıyorum. Bir de gene karnım felan şişiyor.

Az bile yiyorsun bence canım süper

Teşekkür ederim.

karatay teyzeyi beğeneli bi kaç gün oldu ama daha yeni inceliyorm sanırsam ben karatay başlıycam menüler çok güzel görünüyo benm yediğimden fazla şey var burda
Karatay Menüsü
Demiş miydim?

Demiştim. Ama sakalım yok ki

cııkk yok ben karatay yapamam mümkün değil daha doğrusu ben düzenli diyet yapamıyorum offff napıcam ben ya

demiştin demiştinde nedense hiç ilgimi çekmemişti şimdi de kilo vermekten ziyade sağlıklı yaşam falan diyor ya ondan bi bakıyım dedimdi bide ben anladım ki şimdi istediğim kiloya düşsem bile hamilelikte çok kısa zamanda hepsini geri alcam en iyisi yaşam tarzını değiştirmek onun için bi arayışa girdim :44:

cııkk yok ben karatay yapamam mümkün değil daha doğrusu ben düzenli diyet yapamıyorum offff napıcam ben ya

:44::44:

Karatay diyet değil onu yapmaya başlarsan zaten diyet ihtiyacın yok.

Ama tatlı yok meyve akşam yenmicek falan demi yani ben dondurma yemeden kavun karpuz yemeden duramam kendimi biliyorum max.1 hafta az az yemem gerek benim yaaaa aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yapmıyorum ve ondan kızıyorum kendime

Hepsini demiş miydim???????????????

Ya sen temel şeyleri baz al o tatlı yok dedi diye ben yememezlik yapmıyorum ki. Ben yine meyve yiyiyorum. Ama nedir ekmeği kestim okuduklarımı kendi hayatıma uydurdum. Pilavı makarnayı yemiyorum, meyveyi sabah yiyiyorum gibi.

Ne yapman gerektiğini biliyorsun
Neden yapman gerektiğini biliyorsun
Nasıl yapman gerektiğini biliyorsun
Ne zaman yapman gerektiğini biliyorsun
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yapmıyorsun aynı ben işte tipik atalet örneği

Ne yapman gerektiğini biliyorsun
Neden yapman gerektiğini biliyorsun
Nasıl yapman gerektiğini biliyorsun
Ne zaman yapman gerektiğini biliyorsun
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yapmıyorsun aynı ben işte tipik atalet örneği

Puufff aynen eşim dalga geçiyor artık benimle sabah bakıyor gitmiyorum yürüyüşe yalan oldu senin sağlıklı yaşan yine diyor netten bakıyorum ideal kilom 64 çıkıyor aslında çok da değil vermem gereken kilo alt tarafı 5 kilo

Yaa sen söyleyince mantıklı geliyor da okuyunca gelmiyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…