Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Bence sen sıkıldın diyet yapmaktan

Eee bir süre bırak bakalım sonra toparlarsın. Siz Hatice ile hızlı girdiniz ya farkındaysanız ikiniz de aynı moddasınız.

Evet canım yaa ama ben korunmayı bırakıcam diye acele etmek istedim bide o haftalar sıkıntılıydım bişey yiyip içemiyordum haliyle hızlı gitti ve geri geldi deneye deneye gidicem bu hafta herşeyden az az yiyerek gidicem bakalım sonuç ne olacak :44:

hepimiz besili kelebekleriz holeyyy
incecik kelebekler olucaz inşallah
En tombul gene benim
hayııııııııııııırrrrrrrrrr sonuç haticenin dediği gb.hepimiz kelebeğiz
Hatuna bak dal gibi
yok canım ya türk hatunuyum tam biraz boyum uzun sadece ince bel ve kalça ikilisi lopez le yarış halindeyiz,zaten benim karnım büyüdüğünde hem önde hem arkada taşıyor gb olucam kesin

Ben de onlardanım ne yazık ki

Buradayım ama çalışıyorum

Hmm bakmamıştım canım farketmedim yani şimdi bakıyorum.

şuanada ben bu kadar çok şey yemiyorum aslında sende akşam eşin için bunları yapabilirsin beni en çok cezbeden yanı sağlıklı olması şuanda bizim yediklerimiz hiç sağlılı değil en azından benmkiler oyle ne dersin

Başarılı bi sayfa yapmışlar herşey açık açık peki bunların sıralaması nasıl oluyor gün içinde :44: hepsinden bi tane seçip öğünlere mi koyuyoruz,aslında yaklaşık olarak aynı şeyleri yiyor gb.yim sadece tatlı ve arada yediğim hamur işleri bozuyor işi ozaman menüde dengelemek gerekicek yani tatlı yediysek pilav yemicez gb.çünkü ben eminim ki ben hamileliğimde (inşallah) tatlı çok yerim çünkü annem bana hamileyken şerbetli tatlıların şerbetlerini bile içermiş o derece şeker hastası olmamam mucize yani

bende tam bilmiyorum canım bga gelsin sorarız ben şuraya bakıyordum arkadaşlar yazmışlar http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/612716-karatay-eglenerek-zayifliyoruz-3.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…