Siz Hatice ile hızlı girdiniz ya farkındaysanız ikiniz de aynı moddasınız.
Bence sen sıkıldın diyet yapmaktan
Eee bir süre bırak bakalım sonra toparlarsın. Siz Hatice ile hızlı girdiniz ya farkındaysanız ikiniz de aynı moddasınız.
senin boyun kaçtı canım
Kızlar bu arada kaç beden giyiyorsunuz?
Benim boy 1.74 canım ideal kilo da 64 çıkıyor
Benim de değişiyor aslında genel olarak 38 ama bazı şeylerde 40 da oluyor nadir de olsa bazılarında da 36 kalıplara göre değişiyor
En tombul gene benim
hepimiz besili kelebekleriz holeyyy
hayııııııııııııırrrrrrrrrr sonuç haticenin dediği gb.hepimiz kelebeğizEn tombul gene benim
yok canım ya türk hatunuyum tam biraz boyum uzun sadece ince bel ve kalça ikilisiHatuna bak dal gibi
kızlar nereye gittiniz yaa
Burdayız canım ben burdayım yani
incecik kelebekler olucaz inşallah
hayııııııııııııırrrrrrrrrr sonuç haticenin dediği gb.hepimiz kelebeğiz
yok canım ya türk hatunuyum tam biraz boyum uzun sadece ince bel ve kalça ikilisilopez le yarış halindeyiz,zaten benim karnım büyüdüğünde hem önde hem arkada taşıyor gb olucam kesin
Hmm bakmamıştım canım farketmedim yani şimdi bakıyorum.
şuanada ben bu kadar çok şey yemiyorum aslında sende akşam eşin için bunları yapabilirsin beni en çok cezbeden yanı sağlıklı olması şuanda bizim yediklerimiz hiç sağlılı değil en azından benmkiler oyle ne dersin
Başarılı bi sayfa yapmışlar herşey açık açık peki bunların sıralaması nasıl oluyor gün içinde :44: hepsinden bi tane seçip öğünlere mi koyuyoruz,aslında yaklaşık olarak aynı şeyleri yiyor gb.yim sadece tatlı ve arada yediğim hamur işleri bozuyor işi ozaman menüde dengelemek gerekicek yani tatlı yediysek pilav yemicez gb.çünkü ben eminim ki ben hamileliğimde (inşallah) tatlı çok yerim çünkü annem bana hamileyken şerbetli tatlıların şerbetlerini bile içermiş o derece şeker hastası olmamam mucize yani
bende tam bilmiyorum canım bga gelsin sorarız ben şuraya bakıyordum arkadaşlar yazmışlar http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/612716-karatay-eglenerek-zayifliyoruz-3.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?