- Konu Sahibi armanselin
- #1.261
inşallah bende sorunsuz yapabilirim
yaparsın ağır yemek yok o yüzden de ağırmık olmaz canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bende sorunsuz yapabilirim
bebiş yok canım çalışmıyordum ama 2 haftaya başlıycam kısmetse yaa ben birde çok tembelim oturduğum yerden kalkmak istemiyorum özelliklede yemekten sonra hareketsizlik diz boyu
ayy sağol tatlımmmtüm öğlleden öncemi cetvel yapmaya uğraştım yaaa![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
bu belki yardımcı olur.
ayy sağol tatlımmmbakalım ben ne kadar uğraşıp yapacam
![]()
tüm öğlleden öncemi cetvel yapmaya uğraştım yaaa![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
bu belki yardımcı olur.
bencede dayak istiyoruzyaa aynı beennn,çok üşengecimdirr. yemekten snr hiç sofra toplama falan yapmak istemem,uzanırım hemen tv karşısına. dayak istioruz biz galiba![]()
bencede dayak istiyoruzhem ince olmak istiyoruz hem de totomuzu yerden kaldırmıyoruz
![]()
ingilizce yazmayaydı iyiydi![]()
bir kaç gün zorla kendini zorla iç sonra alışıyorsun zatenbenim de sorunummmmmm su ya az içiyorum valla 1 lt anca çok kızıyorum kendime ama olmuyo sevmiyorumya nasıl sevecem
suyu
ben yaparken türkçe açıklaması vardı yok mu :26:
bir kaç gün zorla kendini zorla iç sonra alışıyorsun zaten![]()
canım benım de sorunum bu ,hatta gecenlerde kum döktüm ve doktor bana 3 lt su içeceksin dedi..o kadar ağrıya mecbur içtim ..ama şimdi 1 litre zor içiyorum
ve alışamadım malesefsevemiyorum yaa..
benim de spo yapmam lazım aynen. oy oy oy görümceleride severmiş bizim bacımızısevecekler tabi,daha iyisinimi bulacaklar sanki
hediyelerde alınmış,güle güle kullan rapunzelim benim
![]()
Arkadaşlar iş yoğunlu birde sınavlarım var haftaya bir süre tam giremem ama bildirim için gelirim zannedersem
kendinize çokkkk iyi bakınBENİ SAKIN UNUTMAYIM
![]()
benim gibi gelini nerden bulacaklar , hem ben ailenin tek geliniyim başka oğulları yokbugün düzene gittim
pazar günü sözüm için bir lacivert abiye, lacivert platform ayakkabı, takım elbise, 2 şık badi, 1 pardesü, 1 takım çamaşır, 1 çanta, 1 tüllü ev terliği, 1 şal, 1 eşarp, 1 broş, 3 bone aldım
( tabi bu küçük düzen )
1 çift küpe, 2 bilezik, 1 tek taş, 1 alyans, 1 5taş yüzük, 1 saat aldık. ( tabi bu da küçük düzen)
anam bizim gelin fena çıktıgüle güle kullan nasıl içine sindimi canımımmmmmmmmmm
![]()
vah bideneeeeeem vah vaaaah vah nasıl yazıııııkRabbim zihin açıklığı versin İnşallah
![]()