• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı kilo vermek isteyenler kesinlikle baksın!

Öyle yaparsın artık canım. Bu arada o mesajı okumamışım armiş odun yontuyor demişsin çok güldüm ya. :9: :9: :9:

e ama öle bacııı :9::9:
kimmiş o 6 lı , ben var mıyım içinde :26:

tabiki varsın bacımm. sen armiş beroş<çok güldüm ya dördümüz açıktık o an ve ben kendimide sayıp en sevdiğim 4lü dedim :9::9: en sevdiğim 3lü açıktı bide ben :52:
Buldummmmmmm. Sıkıştırıp e-mail olarak atayım hepinize. Olur mu ki acaba. :44:
tatlım bu olmadımı :53:

Bir şey daha buldum RapidShare'a yüklüyorum. Eğer başarabilirsem oradan indirirsiniz sonra hemen silerim. :18:
tatlım başına iş alacak şeler yapma ha,dikat et kuzum :29:

oyy kıyamam canımm kolay gelsin :54:

tabiki varsın bacımm. sen armiş beroş<çok güldüm ya dördümüz açıktık o an ve ben kendimide sayıp en sevdiğim 4lü dedim :9::9: en sevdiğim 3lü açıktı bide ben :52:
ayyyyyy canımmmmmmmmmmmm

sağol tatlım ama bunaldım vallaaaa :31:

Canım e maille çok uzun sürdü ve sorun oluştu. :50: Rapid'den yüklüyorum bir sorun olmaz herhalde çünkü burada callanetics egzersizlerini de o şekilde paylaşmışlardı. :44: Zaten siz indirdikten sonra sileceğim.

Back
X