Saç kremi gibi temiz ıslak saça dipler hariç boy ve uçlarına sürülüyor. 5 dk sonra durulanıyor. Bir sürw sonra ciddi faydası oluyor. Ben de düğünden sonra kestiririm diyoedum ama kısalttırmadım perçem falan kestirip kat attırdım sadece.ovex maskesini nasıl uyguladnz?
hmmm nerden aldınız peki bnde denemek istiyorumSaç kremi gibi temiz ıslak saça dipler hariç boy ve uçlarına sürülüyor. 5 dk sonra durulanıyor. Bir sürw sonra ciddi faydası oluyor. Ben de düğünden sonra kestiririm diyoedum ama kısalttırmadım perçem falan kestirip kat attırdım sadece.
ooo ne ürünler kullanmissiniz eminim saçlarınız çok güzeldirben bu hc urunlerıne çok dırendım reklamdır dıye hatta sıparış veriş veriş iptal ettim ama şu an kullanıyorum ve ıyıkı kullanıyorum.ç haftada bir yağını kullanıyorum. Bu saçı uzatıyor gercekten etkılı. şampuan ve saç kremını de kullanıyorum. Loreal mucize yağı son gunlerde kullanmaya basladım, begendım john fredanın maskelerini begenıyorum, gratisten giovanninin avakadolu maskesini aldık ıkıncı kez kullandım ama hoşuma gıttı. Valla tek üründe tek bakımda mucize olmuyor maalesef sürekli hale getirmek lazım bence
ooo ne ürünler kullanmissiniz eminim saçlarınız çok güzeldir
kestirrrrrrrrkızlarrr saçlarım çok yıpranmış çokta kırık var bıde uzun dıye kıyamıyorum napmam gerek yaa sız hangı bakımları denıyosunuz bı onerı verın bana lütfeen
Ben kestirmedim, hc ürünlerinin şampuanı ve ovex maskesinin oldukça faydasını gördüm.
uçlarından ara sıra kesıyorum ama hala kurtulamadım fön cok yıpratıyo yaa:/(kestirrrrrrrrevet bakma öyle kestir :) tazelenmesi lazım. bakım olarak argan yagı kullanıyorum bide maskem var ara ara yapıyorum. okadar.
Schwarzkopf'un ya da dove'un yıpranmış saçlar için olan maskelerini önerebilirim.Evde yapılabilecek maskelerdende mayonez maskesini yapabilirsin.İçindeki yumurta ve yağ ile saçını besleyip yumuşatır.benimde saçlarım baya yırandı birde üst üste açtırdım naylon gibi sünüyor önerebileceğiniz maske var mı kızlar
Teşekkür ederim ama market şampuanları kullanmıyorum artık içinde iki madde var saçı yıpratan... Daha keratin argan tarzı bir maske lazım bana birde şu kuaförlerde yapılan bakımları hiç denemedim onu merak ediyorumSchwarzkopf'un ya da dove'un yıpranmış saçlar için olan maskelerini önerebilirim.Evde yapılabilecek maskelerdende mayonez maskesini yapabilirsin.İçindeki yumurta ve yağ ile saçını besleyip yumuşatır.
Ben brezilya fönü yaptırdım.Keratin bakımın kıvırcık saçlar için olanı yani düz olması için yapılan bakımdan.Çok memnun kaldım 2 kere yaptırdım.Kışın tekrar yaptıracağım.Hem saçlarım düz oluyor hem de bakımlı.Yıpranmış olan saçlar için birebir.Teşekkür ederim ama market şampuanları kullanmıyorum artık içinde iki madde var saçı yıpratan... Daha keratin argan tarzı bir maske lazım bana birde şu kuaförlerde yapılan bakımları hiç denemedim onu merak ediyorum
Brezilya fönü geçen sene yaptırdım ama benim saçımda tutmadı çokta iyi bi yere yaptırmadım gerçi aam sadece şampuanını kullanınca bir değişim oluyor mu ?Ben brezilya fönü yaptırdım.Keratin bakımın kıvırcık saçlar için olanı yani düz olması için yapılan bakımdan.Çok memnun kaldım 2 kere yaptırdım.Kışın tekrar yaptıracağım.Hem saçlarım düz oluyor hem de bakımlı.Yıpranmış olan saçlar için birebir.
Şampuanı tuzsuz olduğu için daha sağlıklı ama tek başına yeterli değil.Brezilya fönü geçen sene yaptırdım ama benim saçımda tutmadı çokta iyi bi yere yaptırmadım gerçi aam sadece şampuanını kullanınca bir değişim oluyor mu ?
cnm benim saçlar sarı en doğal maske mayonezbenimde saçlarım baya yırandı birde üst üste açtırdım naylon gibi sünüyor önerebileceğiniz maske var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?