Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sağlıklı saçlar içinn

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ovex maskesini nasıl uyguladnz?
Saç kremi gibi temiz ıslak saça dipler hariç boy ve uçlarına sürülüyor. 5 dk sonra durulanıyor. Bir sürw sonra ciddi faydası oluyor. Ben de düğünden sonra kestiririm diyoedum ama kısalttırmadım perçem falan kestirip kat attırdım sadece.

ben bu hc urunlerıne çok dırendım reklamdır dıye hatta sıparış veriş veriş iptal ettim ama şu an kullanıyorum ve ıyıkı kullanıyorum.ç haftada bir yağını kullanıyorum. Bu saçı uzatıyor gercekten etkılı. şampuan ve saç kremını de kullanıyorum. Loreal mucize yağı son gunlerde kullanmaya basladım, begendım john fredanın maskelerini begenıyorum, gratisten giovanninin avakadolu maskesini aldık ıkıncı kez kullandım ama hoşuma gıttı. Valla tek üründe tek bakımda mucize olmuyor maalesef sürekli hale getirmek lazım bence

hmmm nerden aldınız peki bnde denemek istiyorum

ooo ne ürünler kullanmissiniz eminim saçlarınız çok güzeldir

kızlarrr saçlarım çok yıpranmış çokta kırık var bıde uzun dıye kıyamıyorum napmam gerek yaa sız hangı bakımları denıyosunuz bı onerı verın bana lütfeen
kestirrrrrrrr evet bakma öyle kestir :) tazelenmesi lazım. bakım olarak argan yagı kullanıyorum bide maskem var ara ara yapıyorum. okadar.

Kestirmekten başka çare yok... O yapılanlar sadece düzeldi görünümü veriyor 1 ay sonra aynı Benim saç uçlarım da aynı kırık kırık geziyorum ortalıkta yakında uçlarından kestireceğim.

benimde saçlarım baya yırandı birde üst üste açtırdım naylon gibi sünüyor önerebileceğiniz maske var mı kızlar

Türkiye deneridem17, post: 36854598, member: 47889"]Canim hairburst diye bir hap varmis instagramda gordum kullanan baya var. Arastirdim gercektende farki goruyorsun fotograflarda. Hairburst before and after yaz google bir bak.[/QUOTE]
Turkiyede nerede satiliyor baktim bulamadim siz biliyor musunuz

benimde saçlarım baya yırandı birde üst üste açtırdım naylon gibi sünüyor önerebileceğiniz maske var mı kızlar
Schwarzkopf'un ya da dove'un yıpranmış saçlar için olan maskelerini önerebilirim.Evde yapılabilecek maskelerdende mayonez maskesini yapabilirsin.İçindeki yumurta ve yağ ile saçını besleyip yumuşatır.

Schwarzkopf'un ya da dove'un yıpranmış saçlar için olan maskelerini önerebilirim.Evde yapılabilecek maskelerdende mayonez maskesini yapabilirsin.İçindeki yumurta ve yağ ile saçını besleyip yumuşatır.
Teşekkür ederim ama market şampuanları kullanmıyorum artık içinde iki madde var saçı yıpratan... Daha keratin argan tarzı bir maske lazım bana birde şu kuaförlerde yapılan bakımları hiç denemedim onu merak ediyorum

Ben brezilya fönü yaptırdım.Keratin bakımın kıvırcık saçlar için olanı yani düz olması için yapılan bakımdan.Çok memnun kaldım 2 kere yaptırdım.Kışın tekrar yaptıracağım.Hem saçlarım düz oluyor hem de bakımlı.Yıpranmış olan saçlar için birebir.

Brezilya fönü geçen sene yaptırdım ama benim saçımda tutmadı çokta iyi bi yere yaptırmadım gerçi aam sadece şampuanını kullanınca bir değişim oluyor mu ?

Brezilya fönü geçen sene yaptırdım ama benim saçımda tutmadı çokta iyi bi yere yaptırmadım gerçi aam sadece şampuanını kullanınca bir değişim oluyor mu ?
Şampuanı tuzsuz olduğu için daha sağlıklı ama tek başına yeterli değil.

c
cnm benim saçlar sarı en doğal maske mayonez evet yanlış duymadın hele sarı saça birebir içindek,leri düşünrsen banyodan önce sür 1 saat beklesin. yıka pırıl pırıl onarıyrda ama bakım yağları var saç uçlarına ona sür argan falan hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…