cnm benim saçlar sarı en doğal maske mayonez evet yanlış duymadın hele sarı saça birebir içindek,leri düşünrsen banyodan önce sür 1 saat beklesin. yıka pırıl pırıl onarıyrda ama bakım yağları var saç uçlarına ona sür argan falan hani
Arkadaşlar, Saçlarınız için Evin Ampul(Eski adı Evigen Ampul) bugün eczanelere verilmeye başlanmış,daha önce üretim bir süreliğine durmuştu, Firma tekrar üretmeye ve satmaya başlamış, mutlaka deneyin, inanılmaz bir şekilde saçlarınız bakımlı şekle giren, saç dökülmesi yaşamayacak hale gelecek ve yenilenecek. Ben çok memnun kaldım. (Hem 5 TL gibi bütçenizi sarsmayacak bir rakama.)
Arkadaşlar, Saçlarınız için Evin Ampul(Eski adı Evigen Ampul) bugün eczanelere verilmeye başlanmış,daha önce üretim bir süreliğine durmuştu, Firma tekrar üretmeye ve satmaya başlamış, mutlaka deneyin, inanılmaz bir şekilde saçlarınız bakımlı şekle giren, saç dökülmesi yaşamayacak hale gelecek ve yenilenecek. Ben çok memnun kaldım. (Hem 5 TL gibi bütçenizi sarsmayacak bir rakama.)
Bende geçen hafta 2 kez Evin Ampul kullandım, çok iyi geldi, duyduğum kadarıyla E vitamini içeriyormuş ve saç dökülmesine de iyi geliyormuş. Eczane satıyor üstüne çok uygun fiyatı var.