2 mil yapıyorum şu 3 gündür.Acaba bacakta kaslanma yapar mı ya .Daha kötü durmasın.İncelmesi lazım çünkü
Gecmis olsun canim. Kas gevsetici iyi gelir herhalde...Kızlar bu gün de yürüyüş planlıyordum ama boynumdan başlayarak sırtımdan taaaa belime kadar öyle bir tutuldum ki, acısını tarif edemem. Kas gevşetici ilaç aldım ve voltaren sürdürdüm. Alternatif bir önerisi olan var mı?
Tam yerindesin o zaman...Ben sporu çok seviyorum doğrusu :)
Sağol canım, bu öyle hemen bir hapla geçecek gibi durmuyor,bir kaç gün çekeceğim galiba. Sıcak uygulamanın iyi geleceğini söylediler ,sıcak su torbası koydum şimdi, bir hap daha alacağım yatarken.Gecmis olsun canim. Kas gevsetici iyi gelir herhalde...
merhabalar aranıza yeni katıldım.
bende haftalardır slim in 6 mi acaba leslie mi yoksa insanity mi derken bugün leslie fast 4 milesla başladım. leslie zorlamıyor gibi gözükse de terletiyor. üzerine de shaun t yle hiphop abs yaptım hedefim insanity yi yapacak kondisyona ulaşmak. ve vermem gereken 30 kilom mevcut. yalnız benim sorum leslieyle ne kadar süre devam etmeliyim.
Kızlar bu gün de yürüyüş planlıyordum ama boynumdan başlayarak sırtımdan taaaa belime kadar öyle bir tutuldum ki, acısını tarif edemem. Kas gevşetici ilaç aldım ve voltaren sürdürdüm. Alternatif bir önerisi olan var mı?
Zaten insanity şimdi düşünmüyorum amacım ideal kiloma ulaşıp sporu hayat felsefem haline getirip bir daha da bedenime aynı kötülüğü yapmamakkendi tecrübelerime dayanarak söyleyeyim yaklaşık 30 kg verdim leslie ile ama bebeğimide emzirdiğim için bu süre 2 yıl da verdim.Zorlanmadan verebilirirsin ama insanity yapmadım sadece izlemek bile beni yordu diyebilirim 30 kg fazlalıkla zorlanabilirsin tabii vücudun ilerleyen zamanlarda cevabını verecektir bu benim fikrim tabi başka arkadaşlar nasıl cevaplar bilemiyorum
Sağ ol canım.çok geçmiş olsun canım sıcak bir duşun ardından voltaren iyi gelir
merhabalar aranıza yeni katıldım.
bende haftalardır slim in 6 mi acaba leslie mi yoksa insanity mi derken bugün leslie fast 4 milesla başladım. leslie zorlamıyor gibi gözükse de terletiyor. üzerine de shaun t yle hiphop abs yaptım hedefim insanity yi yapacak kondisyona ulaşmak. ve vermem gereken 30 kilom mevcut. yalnız benim sorum leslieyle ne kadar süre devam etmeliyim.
Cevabın için teşekkür ederim :) dün akşam leslie yle fast 4 miles ve shaun t yle hiphop abs yaptimLeslieyi istedigin sure yaparsin canim. 7den 70e bir spor. Insanity yaparsin sobra kilo korumak icin leslie ye donebilirsin. Ben de rose ye katiliyorum insanity turu sporlari sevmiyorum yavas ve saglam kilo vermekten yanayim. Baska sorun olursa yardimci oluruz.
Biraz soğuktu canım ama ben aliskinim soğuk denize zaten biraz yüzdükten sonra alisiyor vücut. Hava da öyle güzel ki şansımıza deniz tertemiz berrak eylülde bulamazsın böyle denizi :)Bu ayda denize girebilmek harika bir durum. Sıcaklığı nasıldı peki?
Ha gayret, inaniyorum sorunlarin ustesinden gelirsin.spor moral verir.Kaç gün oldu bilmiyorum, takip edemedim zamanı.. Ne spor yaptım, ne yediklerime dikkat ettim. Hayatımdaki olumsuzluklar, ümitsizlik, kırgınlıklar..
Bugün yeniden başlıyorum, gücüm var mı bilmiyorum ama başlıyorum.
5 Fat burning mile'le döndüm tekrar aranıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?